Acum ceva vreme am aflat despre un proiect pentru o productie SF intitulat Passengers

Ceea ce ne-a atras atentia de la inceput era faptul ca in rolurile principale urmau sa joace Jennifer Lawrence si Chris Pratt, amandoi actori foarte cunoscuti din doua mari francize de succes: Hunger Games si Guardians of the Galaxy. 

De curand am aflat ca in acest proiect a fost cooptat si Michael Sheen, ce urmeaza a-si imprumuta vocea unui robot care va aparea in film.

Productia SF are loc la bordul unei nave plecata intr-o misiune de colonizare. Pasagerii acesteia se afla in somn criogenic, urmand a ajunge la destinatie peste o perioada lunga de timp. Unul dintre acestia, insa, se trezeste, nemaiputand sa adoarma la loc. Dupa cum ati ghicit, pasagerul este interpretat de nimeni altul decat Chris Pratt. 

Urmatoarea miscare a acestuia este de a trezi la randul sau alt pasager de la bordul navei si anume o femeie, interpretata de Jennifer Lawrence. Se pare ca intre acestia ar urma sa se dezvolte o poveste de dragoste.

Cinemablend.com ne furnizeaza si alte informatii interesante si anume ca regizorul filmului ar urma sa fie Morten Tyldum (Headhunters, The Immitation Game) iar scenaristul va fi John Spaihts (Prometheus, Doctor Strange).

Nu avem inca prea multe detalii despre Passengers insa acesta urmeaza a avea data de lansare undeva in 2016.