De curand a aparut un nou trailer pentru mult asteptata concluzie a seriei Hunger Games. 

Acesta se concentreaza in principal pe scenele de lupta care au loc in cadrul Capitoliului dar si pe capcanele pe care rebelii le vor intalni in drumul lor catre resedinta presedintelui Snow.

Trailerul poate fi vizionat mai jos.

Filmul pare a continua pe acelasi ton pe care a inceput, cu suisuri si coborasuri in actiune sau mai bine zis in ritmul acesteia. 

Urmarind indeaproape toata seria am ajuns, in timp, la concluzia ca filmele ar fi putut fi mult mai bune avand in vedere ca romanul este unul foarte reusit dar si foarte accesibil din punct de vedere stilistic. 

Din pacate, dupa parerea mea, filmul s-a concentrat prea mult pe partea sensibila a povestii si mult mai putin pe adevarata actiune care incepea cu ridicarea districtelor impotriva Capitoliului. Un lucru care a lipsit din filmele precedente au fost scenele in care locuitorii districtelor incepeau rebeliunea. 

Faptul ca protagonista aparea luptand in anumite scene nu a reusit sa redea sentimentul de rebeliune si nici adrenalina aferenta acestuia.

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 / Jocurile Foamei: Revolta - Partea a 2-a apare in data de 20 noiembrie. In Romania este distribuit de Forum Film.