Empire Film anunta lansarea pe Blu-ray si DVD a filmelor Chappie si District 9, doua minunate SF-uri regizate de Neill Blomkamp.

Chappie este disponibil din aceasta saptamana in format DVD, Blu-ray Standard si Blu-ray Steelbook in magazinele specializate din toata tara!

Intr-un viitor apropiat, infractiunile de strada se afla sub controlul unor politisti androizi robotizati. Acum, oamenii se opun acestui lucru. Cand androidul Chappie, a fost furat de la Politie, el a primit o noua configuratie si un nou program, care l-au transformat in primul robot cu abilitatea de a gandi si de a trai sentimente proprii. 

Fortele distructive vad in Chappie un pericol la adresa ordinii actuale, asa incat nimic nu ii va opri pentru a mentine actuala stare de lucruri si pentru a se asigura ca Chappie este primul si ultimul robot cu astfel de abilitati.

Tot in aceasta saptamana, Empire Film face o surpriza cinefililor si lanseaza pe Blu-ray si DVD un alt SF regizat de Neill Blomkamp: District 9. El poate fi gasit in magazinele specializate din toata tara!

Cu 30 de ani in urma, extraterestrii au luat contact pentru prima data cu omenirea. Toata suflarea Pamantului a asteptat atacuri ostile sau avansuri tehnologice uriase. Niciuna dintre acestea nu a venit. In schimb, extraterestrii erau refugiati; ultimii supravietuitori ai lumii lor naufragiati pe Pamant. 

Creaturile au fost plasate in ghetouri speciale create in Africa de Sud, iar pe masura ce natiunile lumii intarzie sa ajunga la un conses cu privire la soarta noilor oaspeti, rabdarea extraterestrilor incepe sa se termine.