Mune: Gardianul Lunii aduce pe marile ecrane o distributie impresionanta, in frunte cu Dragos Bucur, care interpreteaza rolul principal si ii imprumuta vocea lui Mune: Gardianul Lunii, din 11 septembrie, pe marile ecrane.

„Imi doresc de mult sa joc un personaj care sa miste inimi si munti, un "erou". Mune este un astfel de personaj si astept cu mare nerabdare sa il vad pe ecrane cu vocea mea. Sunt convins ca filmul va fi iubit deopotriva de copii si adulti, deoarece este o poveste plina de emotie si suspans!”, a declarat Dragos Bucur despre interpretarea personajului Mune: Gardianul Lunii.

Un mic spiridus al noptii, Mune este ales sa devina Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. In ciuda unei staturi deloc impunatoare si a lipsei sale de experienta in coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie sa ghideze Luna in noapte si sa vegheze asupra Lumii Viselor. 

Insa atunci cand novicele si inocentul Mune pierde Luna din greseala, echilibrul planetei este in pericol, iar Soarele cade in mainile lui Necross, lordul lumii subterane. Intreaga planeta se scufunda in intuneric.  

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie sa faca echipa cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone, si cu Glim, o faptura agila, dar plapanda din ceara. Aventura incredibila care ii asteapta ii va transforma in cei mai buni prieteni. 

Cu un concept puternic, destinat intregii familii si un univers animat fermecator, Mune: Gardianul Lunii / Mune, le Gardien de la Lune / Mune, Guardian of the Moon are premiera pe marile ecrane din tara din 11 septembrie. 

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul va putea fi urmarit atat in 2D, cat si in 3D.