Caravana filmului romanesc – capodopere ale cinematografiei nationale soseste, la final de august, la Calarasi. 

Timp de trei seri, in perioada 28-30 august a.c., publicul de toate varstele este invitat sa vizioneze nemuritoare filme romanesti, care au incantat generatii intregi de spectatori.

Astazi, a venit randul celor mai tineri spectatori sa se familiarizeze cu marile creatii ale actorilor romani, care au facut istoria teatrului si a filmului romanesc: Toma Caragiu, Marin Moraru, Mircea Albulescu, Draga Olteanu Matei, Tamara Buciuceanu Botez, Margareta Pogonat, Catrinel Dumitrescu, Mircea Diaconu, Ion Caramitru, Ovidiu Iuliu Moldovan, Octavian Cotescu si multi, multi altii.

Cu toti acesti apreciati actori se pot intalni spectatorii din Calarasi, prin intermediul filmelor: Actorul si salbaticii (regia: Manole Marcus), Buletin de Bucuresti (regia: Virgil Calotescu) si Declaratie de dragoste (regia: Nicolae Corjos).  

Caravana filmului romanesc – Capodopere ale cinematografiei nationale este un proiect initiat si derulat de catre Asociatia CineCultura si MDV Audio Studio, in parteneriat cu Primaria Municipiului Calarasi.  

Proiectiile vor avea in aer liber, la scena din Parcul Dumbrava, cu incepere de la ora 20.00, in perioada 28 – 30 august a.c.

Accesul la proiectii este gratuit.  

 

Program

Caravana filmului romanesc – Capodopere ale cinematografiei nationale

CALARASI, 28 – 30 august 2015

Vineri, 28 august

20.00 Actorul si Salbaticii (r. Manole Marcus)

Cu: Toma Caragiu, Margareta Pogonat, Mircea Albulescu, Ion Besoiu, Mircea Diaconu, Marin Moraru

Sambata, 29 august

20.00 Buletin de Bucuresti (r. Virgil Calotescu).

Cu: Mircea Diaconu, Catrinel Dumitrescu, Draga Olteanu Matei, Octavian Cotescu

Duminica, 30 august

20.00 Declaratie de dragoste (r. Nicolae Corjos).

Cu: Adrian Paduraru, Teodora Mares, Tamara Buciuceanu Botez, Ion Caramitru