Cea mai de succes comedie romantica romaneasca, Minte-ma frumos are parte de o continuare.

Minte-ma frumos in Centrul Vechi se filmeaza in aceasta perioada la Bucuresti si are in distributie pe cei doi protagonisti care au fost sarea si piperul primei parti: Antonella Zaharia si Marius Damian

Alaturi de ei vor aparea consacratii: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea si George Pistereanu, precum si tineri actori: Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Alexandru Unguru, Aida Economu, Sorin Miron si Diana Roman. Aparitii speciale vor avea: Viorel Lis, Codin Maticiuc si Virgil Iantu.

In regia lui Iura Luncasu si cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, Minte-ma frumos in Centrul Vechi spune povestea a cinci tineri actori ce pregatesc un spectacol intr-un teatru din Centrul Vechi. 

Doru, Dora, Lucy, Alecu si Freddy alcatuiesc un armonios pentagon amoros. Dora si Lucy sunt indragostite de Doru, dar Doru e indragostit de pacanele. Alecu e indragostit de Dora, dar se multumeste cu Lucy. Lucy se multumeste cu toti, dar Freddy… Chiar: pe cine iubeste Freddy? Ca doar nu pe Antonio, sufleurul trupei… Un singur lucru e cert: camatarii nu-l iubesc deloc pe Doru, mai ales cand e in joc onoarea brandului Marlon. Noroc cu Toni, care, desi au trecut 3 ani de la Minte-ma frumos, nu si-a pierdut talentul de hacker. Si cum Oana, sotia lui, si-a pus in minte sa-i naseasca pe Dora si Doru, Toni mai loveste o data.

Apropo: piesa pe care o repeta tinerii actori se cheama: Jocul dragostei si al intamplarii. Cine va castiga jocul: dragostea sau intamplarea?

Filmarile au inceput pe 23 septembrie si dureaza 3 saptamani. Se filmeaza in diferite locatii din Bucuresti si din imprejurimi.

Imaginea filmului este semnata de Andrei Baltaretu. Producator este Cristina Dobritoiu (Movie Production).

Minte-ma frumos in Centrul Vechi urmeaza a fi lansat in cinematografele din Romania de 1 Aprilie, 2016. Nu e pacaleala...