Jennifer Lawrence a obtinut de curand titlul de “Entertainer of the Year” acordat de revista Entertainment Weekly, conform site-ului uk.eonline.com. 

Lawrence a obtinut in timp o imagine interesanta la Hollywood si anume aceea a unei vedete naturale si relaxate care ia mai mult sau mai putin lucrurile in serios. De asemenea, actrita s-a remarcat ca fiind foarte apropiata de fanii sai si foarte comunicativa cu presa.

Vorbind pentru Entertainment Weekly, Jennifer a declarat ca si-a restrans cercul de prieteni si cunostinte doar la cateva persoane, scapand rapid de toti cei care aveau alte scopuri decat sa-i obtina prietenia sincera.

Starurile Hunger Games Josh Hutcherson, Liam Hemsworth si Woody Harrelson se numara printre prietenii apropiati ai actritei. Aceasta declara ca i se pare incredibil ca perioada in care a lucrat impreuna cu prietenii sai pe platouri este pe cale sa ia sfarsit.

Pe Jennifer Lawrence o putem vedea la cinema in ultima parte a seriei Hunger Games: Mockingjay - Part 2 care a avut premiera pe 20 noiembrie, distribuit de Forum Film.