O noua productie originala HBO va avea premiera pe 30 iunie la HBO. Serialul Cei ramasi / The Leftovers va fi disponibil si pe HBO GO. 

Serialul HBO The Leftovers / Cei ramasi prezinta povestea oamenilor care au ramas pe Pamant dupa “Plecare”. Cand nimic nu mai are sens, Kevin Garvey (Justin Theroux), tata a doi copii si seful politiei, incearca sa mentina o stare de normalitate in jurul sau. 

Damon Lindelof, co-creatorul serialului Lost, propune o drama care se concentreaza pe un oras de provincie ale carui idei preconcepute sunt spulberate in urma unui eveniment global numit Plecarea.

Bazat pe bestsellerul scris de Tom Perrotta (co-creator si producator executiv) in 2011, serialul spune povestea locuitorilor orasului fictiv Mapleton, poveste ce incepe la trei ani de la ziua fatidica de 14 octombrie in care 140 de milioane de oameni – 2% din populatia lumii – au disparut fara urma. 

Vazut in primul rand din perspectiva serifului Kevin Garvey (Justin Theroux), serialul arata modul in care oamenii obisnuiti reactioneaza la evenimente inexplicabile – cum pot fi unite sau distruse familii si comunitati - si dezvaluie modul in care o calamitate fara precedent poate transforma credinta oamenilor in cinism, paranoia, nebunie sau fanatism.

Protagonistul serialului este seriful Kevin Garvey (Justin Theroux), ale carui indatoriri sunt subminate de demoni reali si imaginari; Laurie, sotia lui, (Amy Brenneman) este membra a grupului “Marturiile vii”; Jill (Margaret Qualley) este fiica apatica a lui Kevin, iar Aimee (Emily Meade) este prietena acesteia.

Kevin are un fiu, Tom (Chris Zylka), care s-a alaturat unui grup condus de misteriosul vindecator Wayne (Paterson Joseph). Michael Gaston este Dean, iar Liv Tyler este Meg, care are dubii serioase cu privire la nunta ei.

In alte roluri ii mai intalnim pe: Scott Glenn, Charlie si Max Carver, Annie Q., Ann Dowd, Amanda Warren, Carrie Coon, Christopher Eccleston.

Incepand cu 30 iunie, in fiecare luni, de la ora 22:00, HBO va difuza in premiera unul dintre cele 10 episoade ale serialului Cei ramasi. Productia va fi disponibila si pe HBO GO, iar primul episod va putea fi urmarit fara abonament din ziua premierei.