De cand cu serialul Hannibal, al carui al treilea sezon e in pregatiri, Bryan Fuller a capatat un nou nivel de celebritate. 

Hannibal (difuzat si la noi de AXN) a devenit un succes instant in ciuda faptului ca avea urme mari pe care sa calce (Urmele alea se numeau, mai ales, Anthony Hopkins). 

Chiar si inainte de asta, Fuller isi avea fanii sai devotati, castigati mai ales dupa Pushing Daisies, cu Lee Pace si Anna Friel in rolurile principale (e o minune de serial, va recomand serios sa va comandati DVD-urile daca puteti).

Iata ca Fuller se mai apuca de o adaptare, una care pe mine personal ma bucura enorm: cea a romanului American Gods a lui Neil Gaiman (publicat si la noi, la Tritonic, sub titlul de Zei Americani. O noua editie e, se pare, in pregatire la Paladin). 

American Gods, a carui adaptare se tot incearca de ceva vreme, chiar si de catre HBO, va fi produs acum de catre Starz, deci ne putem astepta cam la acelasi nivel de violenta si nuditate, doar ei sunt cei care au facut Spartacus.

American Gods e povestea lui Shadow, un tanar tocmai eliberat din inchisoare si a carui viata e data peste cap de o serie de evenimente din care primul e moartea sotiei sale, Laura. Si titlul nu minte. Chiar sunt zei pe acolo.