DC pare sa inceapa sa miste destul de bine lucrurile in ceea ce priveste ecranizarile benzilor lor desenate, si daca pe marile ecrane vom avea in sfarsit o confruntare intre Batman si Superman, nici pentru televiziune lucrurile nu stau mai rau, toamna aceasta urmand sa apara trei noi seriale: The Flash, Constantine si Gotham.

Pe langa acestea, avem si un “veteran”, si anume Arrow, al carui al treilea sezon urmeaza sa apara in aceasta toamna. 

Si cum ii sta bine oricarui serial, si Arrow planuieste sa aduca personaje noi: Astfel, Devon Aoki (Miho din primul Sin City) o va interpreta pe Katana, o experta in arte martiale a carei sabie poate sa captureze sufletele tuturor fiintelor pe care le ucide.

Ei i se adauga suedezul Peter Stormare, cunoscut din filme ca The Big Lebowski sau Brothers Grimm (sau din videoclipul Sabaton, Uprising, pour les connoisseurs), acesta il va interpreta pe Werner Zytle, dealer de droguri si, mai ales, noul Count Vertigo. Daca ati vazut cel de-al doilea sezon stiti si ce s-a intamplat cu primul. Noi nu va zicem nimic.

Arrow se intoarce din 8 octombrie. Serialul este difuzat si in Romania de catre Universal Channel, sub titlul Arcasul. Ambele sezoane au fost difuzate deja si la noi.