Se tot speculeaza ca personajele din Arrow, Flash etc vor aparea, macar episodic, in urmatoarele filme cu Superman & co, iar eu una nu m-as supara sa-l vad pe Stephen Amell in (inevitabilul) viitor film Justice League.

Pana atunci, precum muntele si Mahomed, a venit Superman in Starling City. Sau, ma rog, fostul Superman, ala pe are unii incearca deja sa-l uite. Mai pe scurt, Brandon Routh, care a interpretat rolul in Superman Returns (2006).

Routh, care va aparea in sezonul trei din Arrow, il va interpreta, pe Ray Palmer, supereroul cunoscut ca The Atom. Se pare ca acesta apare sa miste un pic apele pe la Queen Consolidated si, se mai zvoneste, sa o cucereasca pe Felicity, lucru deloc rau, ca doar n-o sa stea mereu saraca fata sa suspine dupa Oliver.

The Atom, a carui putere consta in faptul ca poate sa-si modifice dimensiunea, a aparut in seria animata Justice League Unlimited, ca si Green Arrow, dar niciodata intr-o productie live-action.

Va reamintim ca Arrow se intoarce din 8 octombrie. Serialul este difuzat si in Romania de catre Universal Channel, sub titlul Arcasul. Ambele sezoane au fost difuzate deja si la noi.