Utopia, cel mai tare show de televiziune difuzat in Olanda, pune la incercare creativitatea celor 15 participanti care au acceptat provocarea de a crea o societate ideala. 

Pentru a face rost de banii necesari in misiunea lor in Utopia, trei dintre concurenti s-au lasat pictati pe corp. Creatiile acestora au fost transpuse apoi pe hartie, ajutandu-i astfel sa stranga o suma importanta de bani. 

In aceasta toamna, versiunea romaneasca a show-ului Utopia incepe la Prima TV, o productie de televiziune cum nu s-a mai vazut in Romania. Lupta pentru crearea unei societati ideale ii va supune pe cei 15 concurenti la probe in care curajul trebuie sa fie insotit de imaginatie, abilitatile de relationare fiind esentiale. 

Fie ca este vorba de gatit, gradinarit sau curatenia in locuinta comuna, toti cei 15 temerari, cu personalitati si viziuni diferite, vor stabili impreuna prioritatile. In acelasi timp, ei vor trebui sa-si impuna propriile reguli pentru a supravietui si evolua in lumea nou creata.

Prima TV ii vrea in Utopia pe cei care sunt convinsi ca au puterea sa schimbe lumea in care traiesc. Fii unul dintre cei 15 alesi! Inscrie-te pe utopiatv.ro!

Intra si pe https://www.facebook.com/UtopiaPrimaTV si vezi cum au facut bani olandezii din body painting!