Pe 4 septembrie, Crime + Investigation™ (CI) va difuza premiera unui nou serial, Steven Seagal: Aparatorul legii / Steven Seagal: Lawman

Episoadele acestei serii vor fi difuzate in fiecare joi, la ora 23:00.

Steven Seagal: Aparatorul legii urmareste activitatea lui Steven Seagal in cadrul politiei din SUA. Seagal colaboreaza cu seriful din districtul Maricopa, statul Arizona, si executa mandante de arestare, intervine in situatii de urgenta si lucreaza cu unitatea antidrog.

Arizona este locul traficului de droguri, al crimelor, al cartelurilor si al contrabandei. De aceea, Seagal s-a stabilit in districtul Maricopa si lupta pentru mentinerea ordinii si apararea cetatenilor. Fiecare episod de 30 de minute il prezinta pe Seagal lucrand la diferite cazuri si solutionand infractiuni, alaturi de echipa serifului.

Noul serial dovedeste ca Steven Seagal este mai mult decat un erou al filmelor de actiune, el fiind un aparator al legii cu peste 20 de ani de experienta. De asemenea, este expert in arte martiale si detine centura neagra de gradul 7 in aikido.

Crime + Investigation Network deschide usile laboratoarelor de criminalistica, ale salilor de judecata si arhivele politiei, descoperind adevarul din spatele celor mai scandaloase crime.  Televiziunea CI este disponibila la UPC si Romtelecom.