Din 25 septembrie, PrimaTV difuzeaza de la ora 20.30, serialul care a pus Bulgaria pe harta internationala a productiilor de televiziune.

Serialul Undercover: Misiune la sud de Dunare / Pod prikritie are un fenomenal succes in tara vecina, aducand rating-uri foarte bune televiziunii care-l difuzeaza (Televiziunea Nationala Bulgara - BNT). 

Ulterior, serialul a fost achizitionat de peste 50 de posturi de televiziune, din tari precum Statele Unite al Americii, Germania, Elvetia, Austria sau China. 

Undercover urmareste aventurile lui Martin Hristov (Ivaylo Zhariev), un tanar politist care a fost special antrenat in strainatate, pentru o misiune extrem de dificila a politiei de la sud de Dunare. 

Martin trebuie sa se infiltreze in cel mai mare grup mafiot din Bulgaria si sa se apropie de temutul Djaro. Pentru a avea succes in misiunea sa, identitatea lui trebuie recreata de la zero, iar el trebuie sa devina un interlop perfect. 

Lucrurile se complica insa si mai tare cand Martin o intalneste pe iubita mafiotului Djaro, Sunny. 

Pe site-ul IMDB.com, publicul din intreaga lume a acordat serialului Undercover nota 8.9. Mai mult decat atat, serialul a primit cinci nominalizari la Festivalul International de la Monte Carlo. 

In prezent, echipa de productie filmeaza al cincelea sezon, care urmeaza a fi difuzat in 2015. 

Prima TV va difuza in fiecare joi, de la ora 20.30, cate doua episoade din serialul Undercover, incepand din data de 25 septembrie 2014. 

Puteti vedea trailer-ul serialului aici.

Mai multe detalii despre serial puteti gasi si pe Facebook la: https://www.facebook.com/UndercoverRomania

Echipa Undercover

Regia serialului Undercover este semnata de Dimitar Mitovski, Victor Bozhinov si Dimitar Gotchev, scenariul a fost scris de Teodora Vassileva si Georgi Ivanov, iar principalii actori sunt Ivailo Zahariev (Martin Hristov), Zahari Baharov (Ivo Andonov), Irena Miliankova (Sylvia – Sunny), Vlado Penev (Emil Popov) si Mihail Bilalov (Petyr Tudjarov - Djaro). 

Serialul a debutat in 2012 si este distribuit international de New Films International.