The Walking Dead este cel mai vizionat show de televiziune la ora actuala, astfel ca AMC a tinut secrete informatiile despre un potential spinoff al serialului. 

Totusi o extensie a actiunii urma sa apara mai devreme sau mai tarziu. Scriitorul de benzi desenate si producatorul Robert Kirkman este persoana implicata in proiect, acesta aflandu-se inca in stadiu pilot.

Noile serii urmaresc un grup diferit de supravietuitori si vor avea parte de o noua locatie si anume Los Angeles.

Conform collider.com care citeaza surse TV Line, actiunea care va avea loc in Los Angeles s-ar putea sa nu se intersecteze cu firul narativ initial, locatia prezenta aflandu-se la o distanta foarte mare de cea originala, Atlanta. De asemenea este posibil ca evenimentele sa aiba loc undeva spre inceputul apocalipsei actuale.

Distributia este inca in stadiul de recrutare si momentan ii avem pe Cliff Curtis (Live Free or Die Hard), Frank Dillane (versiunea tanara a lui Tom Riddle in Harry Potter and The Half Blood Prince) si Malycia Debnam Carey

Filmarile vor incepe la inceputul lui 2015 cu veteranul in televiziune Adam Davidson ca regizor.

De curand in Romania a aparut si revista oficiala The Walking Dead. Detalii gasiti pe pagina de Facebook: The Walking Dead Romania.