A trecut deja ceva vreme de cand am urmarit finalul Sons of Anarchy dar se pare ca cel care a creat celebrul serial are inca multe idei de pus in aplicare. 

Asa s-a nascut The Bastard Executioner. In acesta sunt confirmati deja Stephen Moyer (True Blood) si Katey Sagal (Sons of Anarchy). Dupa cum relateaza cinemablend.com, Sutter va juca si el in film. 

Actiunea are loc in secolul al XIV-lea si il are in centru pe Wilkin Brattle (Lee Jones), fost cavaler al regelui Eduard I care a parasit razboiul pentru a duce o viata linistita. Totusi pacea nu dureaza mult timp si Brattle se intoarce pe campul de lupta ca spadasin. 

Moyer va juca personajul Milus Corbett iar Katey Sagal o va juca pe Annora of the Alders, o vindecatoare. Kurt Sutter il va juca pe gardianul acesteia, The Dark Mute, un personaj a carui fata este mereu acoperita.

In continuare avem o lista cu alte personaje:

- Sam Spruell (Snow White and the Huntsman) il va juca pe Toran Prichard, Prietenul cel mai bun al lui Brattle si un excelent arcas.

- Danny Sapani (Penny Dreadful) il va juca pe Berber the Moor, un taran educat si prieten la lui Brattle.

- Darren Evans (Galavant) il va juca pe Ash y Goedwig, un alt prieten al lui Brattle.

- Actrita Flora Spencer-Longhurst (Napoleon) o va juca pe baroana Lowry ‘Love’ Aberffraw Ventris.

- Sarah White o joaca pe Isabel Kiffin, domnita din suita lui Lady Love si confidenta acesteia.

- Timothy V. Murphy (Sons of Anarchy) Il joaca pe Parintele Ruskin, un soldat furios care si-a stapanit furia alegand calea preotiei. 

- Sarah Sweeny, o va juca pe Jessamy Maddox, sotia calaului.

Episodul pilot e programat sa inceapa filmarile pe 19 martie in Wales, regizat de Paris Barclay (Sons of Anarchy, In Treatment, Glee).