Pentru prima data, cel de-al 5-lea sezon al serialului fenomen produs de HBO Urzeala Tronurilor / Game of Thrones va avea premiera in peste 170 de tari si teritorii din toata lumea, in acelasi timp cu difuzarea sa la HBO US, incepand de duminica, 12 aprilie. 

Fiecare dintre cele 10 episoade din sezonul 5 al serialului laureat cu Emmy®, Globul de Aur® si Peabody® va fi difuzat simultan pe canalele HBO din intreaga lume. 

„Suntem incantati ca partenerii nostri internationali sunt gata sa aduca Urzeala Tronurilor, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din lume, in intreaga lume, la aceeasi ora la care serialul este difuzat la HBO in Statele Unite,” a declarat Michael Lombardo, Presedinte – HBO Programming. „Va fi un sezon grozav.”

Printre retelele HBO participante se numara HBO Asia, HBO Canada, HBO Europe, HBO Latin America, HBO Netherlands si HBO Nordic.

Inca de la lansare, Urzeala Tronurilor a devenit un fenomen global si cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai cautat produs de televiziune de pe Google si cel mai discutat serial pe conturile Facebook din Statele Unite. 

Primul episod va fi disponibil fara abonament si pe HBO GO, incepand cu 13 aprilie.