Unul din platorile pe care se filma serialul se succes Game of Thrones a fost vizat de o grupare a disidentilor republicani irlandezi. Incidentul se pare ca a fost intens ascuns, avand loc acum cateva luni. Unul din platourile de filmare ale serialului se afla in Irlanda, tara cunoscuta pentru organizatiile republicane ostile fortelor militare engleze.

Avand in vedere ca respectivul conflict este istoric si foarte vechi, se pare ca securitatea era cam prea relaxata avand in vedere pericolele existente.

Si totusi, orgnizatia respectiva nu avea ca tinta platoul in sine si nici nu avea vreo nemultumire fata de serial. Se pare ca o parte din fostii militari britanici lucrau pe platourile de filmare. Dupa ce acestia aparent ar fi aflat exact cine sunt cei de mai sus si in ce pozitii lucreaza, au purces la plantarea unei incarcaturi cu Semtex in locatie cu scopul de a-i lichida pe acestia.

Incarcatura exploziva a fost plasata in zona de catering unde cei mentionati mai sus isi luau masa in fiecare zi.

Un agent sub acoperire in randul organizatiei republicane a raportat plasarea incarcaturii si aceasta a fost localizata si probabil dezamorsata. 

Cinemablend.com, care mentioneaza incidentul, ne avertizeaza cu umor ca daca vom vedea ceva explodand in serial vom sti macar sursa respectivilor explozibili.