De curand, Entertainment Weekly a aflat ca un spin-off pentru Sons of Anarchy se afla deja in fazele preliminare de productie, desigur proiectul fiind coordonat tot de Kurt Sutter. 

Nu exista prea multe detalii despre acesta insa stim ca el se va concentra pe “The Maians”, banda de motociclisti cu care SAMCRO se aliase spre finalul serialului.

Sutter a lasat sa se inteleaga de mult ca lucreaza la un nou proiect legat de serialul Sons of Anarchy iar ultima data cand acest lucru s-a intamplat a fost chiar in cadrul Comic-Con-ului de luna trecuta.

Sons of Anarchy a fost cel mai popular show al televiziunii FX iar faptul ca producatorii se gandesc la o continuare de orice fel nu este chiar atat de neasteptat. Ultimul episod din serial a avut parte de nu mai putin de 9,2 milioane de telespectatori. 

Momentan Kurt Sutter se concentreaza pe noul serial creat de el si anume The Bastard Executioner care debuteaza pe 15 septembrie. 

In acelasi timp acesta cauta pe cineva care sa fie distribuit in rolul principal in serialul al carui actiune va avea loc tot in universul S.O.A. Acesta urmeaza a fi produs de Fox 21 Television Studios si FX Productions.