Idris Elba, superstarul de la Hollywood si unul dintre marii actori ai momentului, are toata lumea la picioare!

Fiind un sofer cu multa experienta, isi face singur toate cascadoriile si nu de putine ori a participat la curse de urmarire rapide, dramatice. E posibil insa ca fanii lui sa nu stie ca, de-o viata intreaga, Idris si-a dorit in secret sa patrunda in lumea incitanta a sporturilor cu motor.

Noua serie Discovery in patru parti, Idris Elba: Fara limite / Idris Elba: No Limits, il urmareste pe celebrul actor in incercarea de a stapani cateva dintre cele mai dure discipline ale vitezei din lume, inainte de a participa pe uscat si in aer la unele dintre cele mai dificile competitii din aceste sporturi. Emisiunea va avea premiera vineri, 25 septembrie, de la ora 21:00.

Idris a fost fascinat de viteza dintotdeauna, o pasiune alimentata de locul de munca al tatalui sau la fabrica Ford din Dagenham, unde mai tarziu avea sa lucreze si el. Insa pentru aceste sporturi nu e de ajuns sa fii un fanatic al vitezei.

Pentru a iesi invingator, Idris trebuie sa invete patru seturi de abilitati diferite, pe care de obicei cei din domeniu le invata si le exerseaza timp de mai multi ani. Pe parcurs, actorul isi va testa corpul, mintea si curajul pana la extrem, intrand in competitie cu profesionisti de top. 

Va beneficia de ajutorul cate unui mentor incredibil pentru fiecare dintre cele patru discipline: raliu auto, acrobatii aeriene, curse de dragstere si un nou record de viteza pe uscat. 

Pentru fiecare cursa va trebui sa-si gaseasca si sa-si modifice vehiculul potrivit. Si nu-i va fi deloc usor, caci se va confrunta cu o multitudine de probleme, de la conditii meteo potrivnice si claustrofobie, pana la spaima lui de inaltimi, gropile de pe sosele si numeroasele probleme tehnice care apar. 

Pentru Idris insa nu e de ajuns sa participe. In fiecare cursa in care intra, are un singur tel: sa invinga. Fara limite este un program care il prezinta pe Idris Elba asa cum nu l-ati mai vazut niciodata.

Il urmarim asadar inarmat cu experienta zero, dar cu mult curaj, energie si tenacitate, caci Idris Elba: Fara limite surprinde toate momentele bune si mai putin bune ale celei mai dificile provocari din viata lui.

Pentru mai multe informatii despre program, accesati www.discovery.ro sau intrati pe Facebook la Facebook.com/discovery.romania si pe Twitter @DiscoveryRo.