AXN, televiziune Sony Pictures Television Networks, prezinta din 3 decembrie, ora 22:00, CSI: Cyber, cea mai recenta productie a francizei globale de mare succes CSI

In noul serial, castigatoarea premiului Emmy, Patricia Arquette, joaca rolul liderului Diviziei de investigatii cibernetice din cadrul FBI.

Spin-off-ul francizei, CSI: Cyber, duce firul narativ pe linia investigatiilor unor infractiuni cibernetice de mare amploare. Echipa agentilor speciali din cadrul FBI isi concentreaza eforturile pe identificarea autorilor infractiunilor petrecute in Statele Unite, din biroul lor din Washington. 

Avery Ryan, liderul echipei, este un psiholog foarte apreciat, care a pus bazele echipei de lucru si a unei metode inovatoare de condamnare a vinovatilor: in loc de inchisoare, ei lucreaza in favoarea echipei.

Ryan si echipa ei – Simon Sifter, Elijah Mundo, Daniel Krumitz, Raven Ramirez si Brody Nelson – abordeaza o mare varietate de cazuri de infractiuni digitale – de la crime, la furturi cibernetice, hacking, comportament sexual ofensator sau santaj.

Din distributia CSI: Cyber mai fac parte, de asemenea, James Van Der Beek (cunoscut din serialul Dawson’s Creek, unde intepreta rolul principal - Dawson Leery), Peter MacNicol (cunoscut din serialul Ally McBeal, rolul John Cage), Shad Moss (a.k.a. rapper-ul Bow Wow), Charley Koontz (Contracted) si Hayley Kiyoko (Insidious: Chapter 3).

Serialul, aflat la primul sezon (13 episoade), debuteaza in Romania pe AXN, in 3 decembrie si poate fi urmarit in fiecare joi, de la 22:00.