In avanpremiera celei de-a sasea editii a Festivalului International de Film Comedy Cluj, bucurestenii sunt asteptati la o proiectie speciala, duminica, 28 septembrie de la ora 22:00 in Club Control. 

Inaintea deschiderii oficiale de la Cluj, echipa Comedy va antrena publicul capitalei pentru cel mai important eveniment cinematografic al toamnei din Transilvania. 

Bucurestenii vor servi o portie serioasa de buna dispozitie si amuzament. 

De la ora 22:00, spectatorii vor putea urmari din palmaresul festivalului lung metrajul Paulette - distins anul trecut cu Premiul pentru Cel mai Bun Film. 

Semnat de regizorul francez Jerome Enrico, productia spune povestea unei femei care traieste singura in suburbiile Parisului, dintr-o pensie foarte mica. Lucrurile se schimba insa cand incepe sa vanda droguri. 

Programul Warm Up din Club Control va fi completat de o prezentare a celei de-a VI-a editii a Festivalului International de Film Comedy Cluj. 

In deschiderea serii echipa Comedy Cluj va dezvalui parte din surprizele, programele si evenimentele speciale care vor oferi un plus de savoare si buna dispozitie publicului clujean si nu numai, dar si invitatilor asteptati la Comedy. 

Toate ingredientele acestei editii va vor convinge sa va alaturati distractiei de-a lungul celor 10 zile de festival. 

In perioada 10-19 octombrie, Clujul va deveni centrul national al comediei, al filmelor bune si al intâlnirilor cu profesionisti din industria cinematografica. 

Cea de-a VI-a editie a Festivalul International de Film Comedy Cluj va prezenta publicului peste 150 de productii, workshop-uri dedicate pasionatilor de film si nu numai, precum si un cocktail de evenimente conexe in doze de jazz, teatru si dans. 

Biletele si abonamentele speciale sunt puse in vanzare in reteaua biletmaster.ro.

Festivalul International de Film Comedy Cluj este organizat de Fundatia Europeana pentru Cultura Urbana.

Canalele oficiale ale festivalului:

www.comedycluj.ro

https://www.facebook.com/FestivalulComedyCluj 

Festivalul International de Film Comedy Cluj sustine candidatura orasului Cluj-Napoca la titlul de Capitala Culturala Europeana 2021.