Ian McElhinney, interpretul lui Barristan Selmy, unul dintre cei doi cavaleri aflati in slujba lui Daenerys Targaryen, va veni la ICE Comic Con, la intalnirea cu fanii serialului Game of Thrones / Urzeala Tronurilor.

Ian este un actor cu o experienta impresionata, cariera sa incepand in 1978. De atunci, el a jucat in numeroase filme si productii TV dintre care enumeram The Fall, Hornblower, The Tudors siRipper Street. Recent, el s-a remarcat prin portretizarea lui Ser Barristan Selmy din serialul de succes marca HBO, Game of Thrones.

Ian a citit cartile lui George R.R. Martin care stau la baza serialului si este un foarte bun cunoscator al intregului univers din Westeros. 

Acest lucru s-a potrivit foarte bine in creionarea lui Barristan intrucat este unul dintre cele mai varstanice personaje care au lucrat direct la curtea regala si cunoaste foarte bine parcursul celorlalte personaje, precum si evenimentele politice ce au avut loc  de-a lungul timpului.

Ian McElhinney se alatura astfel lui Miltos Yerolemou cunoscut pentru rolul lui Syrio Forel, profesorul care a invatat-o pe Arya Stark sa manuiasca sabia, precum si artistilor grafici Alessandro Vitti, Guillermo Ortego si Noah Bradley.

ICE Comic Con este o versiune limitata a unuia dintre cele mai mari evenimente din Romania si singurul de acest gen din partea noastra a continentului, East European Comic Con.

Din ideea de a crea un cadru intim pentru a facilita o apropiere mai mare intre artisti, expozanti si public, ICE Comic Con se va desfasura la Palatul Copiilor din Bucuresti in perioada 15-16 noiembrie. 

Iar pe data de 14 noiembrie va avea loc un targ special de produse specifice acestui tip de eveniment.

Biletele sunt disponibile in numar limitat si pot fi achizitionate din reteaua My Ticket, Eventim si din magazinele Diverta din tara.