In aceasta saptamana CineFanul are o noua invitata speciala: actrita Andreea Bosneag care a scris pentru voi despre doua dintre filmele ei preferate, filme pre care vi le recomanda si voua spre vizionare! Ii multumim Andreei pentru recomandarile ei si o mai asteptam pe CineFan!

"Sa spun ca mi-a fost greu sa aleg un singur film e putin spus... Cred ca m-am tot gandit si razgandit de cel putin 5 ori... M-am hotarat, intr-un final, sa vorbesc despre The Usual Suspects si despre El Laberinto del Fauno. Mda, tot nu am reusit sa aleg unul singur... O sa trisez putin si o sa vorbesc de amandoua.

Sunt doua filme complet diferite din toate punctele de vedere, dar pentru mine au un element comun: amandoua creaza o poveste pe care nu poti sa nu o urmaresti odata ce a inceput.

The Usual Suspects (1995) este un film absolut fascinant de urmarit, si nu doar o data. Acesta este genul de film care te surprinde la fiecare vizionare, descoperi mici gesturi, simboluri pe care nu le-ai observat de prima oara. Iar finalul... pur si simplu genial. Kevin Spacey a devenit unul din actorii meri preferati dupa ce am vazut acest film. (American Beauty l-am vazut dupa... Un alt film de vazut.)

Cat despre El Laberinto del Fauno (2006) tot ce pot sa zic este ca te lasa fara cuvinte. La propriu. Dupa ce vezi filmul asta nu poti decat sa taci si sa procesezi. Ador filmele care te fac sa ramai mut si plin de emotie. O poveste plina de fantezie, curaj si inocenta. 

Recomand cu mare caldura aceste doua filme si promit ca nu veti pierde aproape 4 ore din viata voastra, ci dimpotriva. :)"