In aceasta saptamana a acceptat invitatia noastra de a ne scrie cateva cuvinte despre un film preferat actrita Iulia Verdes. Ii multumim pentru ca a acceptat invitatia noastra! Va lasam mai jos sa cititi textul Iuliei pentru voi!

"E destul de greu sa recomanzi un film. Un singur film. Dar am sa recomand primul film care mi-a venit in minte azi de dimineata. 

Primul gand: Requiem for a Dream, regia Darren Aronofsky. Nu stiu daca aveam 18 ani cand am vazut prima data filmul, o varsta cam frageda as zice; prea multe lucruri nu cred ca am reusit sa surprind, sa inteleg metaforele. 

Stiu sigur ca mi-a ramas soundtrack-ul in minte mult timp dupa aceea. Ani mai tarziu, am revazut filmul si a fost o revelatie. Are, poate, cel mai puternic mesaj despre timp si viata, despre dependente inselatoare, este una dintre cele mai sincere viziuni despre cum traim cu acea siguranta ca suntem capabili sa controlam ceea ce este incontrolabil; ca ceea ce crezi tu ca poti controla, de fapt incepe sa te controleze. Dar trebuie sa ai stomac pentru acest film. 

Nu este un film de duminica seara, nu este un film pe care sa-l pui sa ai un fundal pentru un somn bun. E un film care iti cere si are nevoie de timp si dupa ce l-ai vazut."

In imaginea de sus: Iulia Verdes (foto de Radu Voinea).