Invitatul nostru din aceasta saptamana este actorul Axel Moustache. Axel este actor al Teatrului National din Bucuresti si fondator al trupei Improvisneyland, alaturi de care sustine de cinci ani de zile cursuri de dezvoltare personala si spectacole de improvizatie. 

La cinema l-ati vazut in Ursul (r. Dan Chisu) si in Cocosul decapitat (r. Radu Gabrea). Datorita cunoasterii limbii germane la perfectie, pentru acest film Axel a fost nominalizat la Premiile Undine Awards in Austria. 

In 2016 urmeaza sa aiba loc premiera unui nou film nemtesc in care joaca un rol important: Special Agents (r. Dominik Graf - regizor propus anul trecut de catre Germania la Premiile Oscar). Ii uram succes!

"Yes Man sau provocarea de a spune DA!

O sa va vorbesc despre Yes Man! Un film comercial via Hollywood, o comedie cu Jim Carrey in rolul principal. 

Dincolo de partea de comedie, filmul vorbeste despre singuratate, despre apartenenta sociala, despre provocari si despre libertate. Cat de liber esti tu in acest moment? Cati prieteni ai cu adevarat si cum hranesti tu aceste relatii de prietenie? Cat curaj ai sa te arunci intr-o mare provocare in necunoscut care poate iti va schimba viata total? 

Va invit sa (re)vedeti filmul sub auspiciile acestor intrebari, la modul personal. Si mai mult, va invit ca plecand de la acest film sa va construiti pe aceasta paradigma propriul film si sa vedeti cat de mult spuneti in propria viata DA la provocari. 

Si-am incalecat pe-o mustata, ca sa spun doar DA in viata!".