Una dintre cele mai de succes comedii romantice romaneasti, Minte-ma frumos are parte de o continuare.

Minte-ma frumos in Centrul Vechi se lanseaza in cinematografele din Romania pe 1 aprilie si promite un succes pe masura asteptarilor!

O noua colaborare intre regizorul Iura Luncasu (cunoscut pentru seriale tv de succes precum Deschide Ochii) si scenaristul Adrian Lustig (Nunta Muta, Poker, O poveste de dragoste, Lindenfeld, Funeralii fericite), comedia ii are in distributie pe cei doi protagonisti care au fost sarea si piperul primei parti: Antoaneta Zaharia si Marius Damian

Alaturi de ei vor aparea cosacratii: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea si George Pisteranu, precum si tineri actori de succes din lumea teatrului: Pavel Ulici, Nicoleta Hancu, Alexandru Unguru, Aida Economu, Sorin Miron si Diana Roman

Aparitii speciale vor avea: Viorel Lis, Codin Maticiuc si Virgil Iantu.

In Minte-ma frumos in Centrul Vechi, cinci tineri actori pregatesc un spectacol intr-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu si Freddie alcatuiesc un armonios pentagon amoros. 

Dora si Lucy sunt indragostite de Doru, dar Doru e indragostit de pacanele. Alecu e indragostit de Dora, dar se multumeste cu Lucy. Lucy se multumeste cu oricine. Oricand, oriunde. Cat despre Freddie… e greu de definit pe cine si ce iubeste mai mult.

Un singur lucru e cert: camatarii nu-l iubesc deloc pe Doru. Cu recuperatorii pe urmele lui, acesta apeleaza la Toni, care nu si-a pierdut talentul de hacker exersat in Minte-ma frumos. 

Si cum sotia lui, Oana, si-a pus in minte sa-i naseasca pe Dora si Doru, Toni mai loveste o data. Cum era de asteptat, cel lovit va fi chiar Toni. Norocul lui ca stie sa se faca de ras ca nimeni altul.

Si totusi: ce cauta Virgil Iantu si Viorel Lis in toata imbarligatura asta? O cauta cu lumanarea…

Minte-ma frumos in Centrul Vechi este produs de Fundatia Teatrul Contemporan. Producatori: Adrian Lustig si Cristina Dobritoiu. Scenariul este semnat de Adrian Lustig, imaginea – Andrei Baltaretu.

Filmat in toamna anului trecut in Bucuresti, Minte-ma frumos in Centrul Vechi va fi lansat in cinematografele din intreaga tara pe 1 aprilie.