Ubisoft, una dintre cele mai mari companii dezvoltatoare de jocuri video, va fi prezenta la East European Comic Con in perioada 27-29 mai.

Ubisoft a pregatit numeroase surprize care vor aduce mai aproape de fani universul unor francize ca Assassin’s Creed, Far Cry sau Tom Clancy’s The Divison.

Vizitatorii vor putea descoperi un fragment dintr-un Manhattan post-apocaliptic datorita coltului recreat din universul The Division. Nu vor lipsi nici elemente din joc precum un loot box cu goodies Ubisoft, diferite tipuri de agenti, bannere sau graffiti cu mesaje apocaliptice.

In toate cele trei zile de eveniment, vizitatorii se vor putea intalni si interactiona cu programatori, game designeri, artisti care au lucrat la unele dintre cele mai cunoscute titluri Ubisoft ca Ghost Recon, Watch Dogs, Assassin’s Creed

Fie ca sunt gameri pasionati, fie ca lucreaza in domeniul dezvoltarii de jocuri video sau viseaza la un astfel de job, toti cei interesati sunt invitati sa-i cunoasca pe oamenii din spatele jocurilor lor preferate.

O alta actiune poarta numele de “Activate your agent for Playtest” astfel ca toti cei care doresc sa se inscrie la sesiunile de Playtest Ubisoft, o pot face la standul companiei. Va fi amenajat un colt special unde isi pot ‘activa agentul’ pentru playtest.

Apoi, in momentul in care se organizeaza un playtest, in functie de profilul de gamer cautat, cei inscrisi vor fi chemati la studioul Ubisoft pentru a testa elemente de design ale unor jocuri in curs de dezvoltare, urmand ca la final sa-si ofere feedback-ul privind calitatea jocului si a experientei de joc.

Vizita standului Ubisoft de la East European Comic Con se poate finaliza cu obtinerea unui job de vis. 

Toti cei care isi doresc sa lucreze la dezvoltarea de jocuri, pe diferite roluri (programare, arta, design, IT) pot veni cu un CV, portofoliu sau proiect personal pentru a discuta cu agentii HR din Ubisoft despre cum ar trebui acesta sa arate sau ce ar trebui sa contina pentru a fi potrivit pentru job-ul dorit. Agentii HR ii asteapta pe vizitatori la stand in fiecare zi de vineri, sambata si duminca.

Creativitatea si efortul de a-ti alege sau confectiona un costum va fi recompensata. Sambata si duminica,. Cei care vin la stand costumati intr-un personaj din universul Ubisoft pot castiga jocuri si goodies, iar cei mai buni pot pleca acasa cu o editie de colectie The Division.

Totodata, Cristian Chihaia, Concept Artist Ubisoft, va oferi o demonstratie de creativitate, minutiozitate si talent, sustinand o sesiune de live drawing sambata, de la ora 15:00 pe scena BCR.

Cristian "Sickbrush" Chihaia este Senior Concept Artist la Ubisoft Entertainment si lucreaza la diferite titluri AAA. Experienta sa de aproape 10 ani in design multimedia include o arie vasta de proiecte, de la televiziune, board games, card games, branding si multe altele.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment dedicat pasionatilor de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate si nu numai, din tot estul Europei. 

Anul acesta, ii va reuni pe actorii Mark Pellegrino (Supernatural, LOST), Sylvester McCoy (Dr. Who, The Hobbit), David Anders (Vampire Diaries, Once Upon A Time), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game, Dracula Untold), Gemma Whelan (Game of Thrones) si Daniel Portman (Game of Thrones).

Tot la East European Comic Con vor avea loc concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme intr-un personaj preferat, quiz-uri cu premii atractive, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii, dar si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online.  

Printre acestia din urma se numara Sector 7, Romercial, Dani pe Net si Creative Monkeyz, urmand ca in perioada urmatoare sa fie anuntate si alte nume sonore.

Totodata, sambata, 28 mai, la Promenada va avea loc petrecerea oficiala East European Comic Con, accesul facandu-se pe baza bratarii pe care fiecare vizitator o va dobandi la intrare, incepand cu prima zi a evenimentului, 27 mai.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, iar pentru mai multe detalii privind preturile puteti consulta site-ul www.eventim.ro.

East European Comic Con se va desfaşura la Romexpo, in perioada 27-29 mai 2016, si este organizat de Pineberry Studio si Kickoff Events.