Paramount Pictures a lansat azi noul poster international pentru mult asteptatul Star Trek Dincolo de Infinit / Star Trek Beyond.

Deasemenea, a fost lansat si noul trailer care ne dezvaluie mai multe din actiunea celui de-al treilea film Star Trek din seria celor produse de J.J. Abrams.

De aceasta data echipajul navei Enterprise are de infruntat inamici noi in vastul spatiu cosmic inca neexplorat. In aceasta noua aventura echipajul va ajunge dincolo de orice Univers cunoscut, infruntand un inamic care ameninta sa distruga pacea dintre civilizatii.

In Star Trek Beyond ii vom revedea pe Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, Anton Yelchin si John Cho, alaturi de noi venitii Idris Elba, Sofia Boutella, Joe Taslim si Shohreh Aghdashloo.

J.J. Abrams, care a regizat ultimele doua filme ale seriei, este producatorul acestui de-al treilea reboot, iar Justin Lin (regizor a patru filme ale seriei Furios si iute) va regiza noua aventura a Echipajului Enterprise. Scenariul este scris de Simon Pegg si Doug Jung.

Star Trek Beyond va avea premiera in cinematografe si in IMAX pe 22 iulie 2016 – cu putin mai mult de o luna inainte ca franciza sa aniverseze 50 de ani de existenta. 

Star Trek: Dincolo de infinit / Star Trek Beyond este distribuit in Romania de Ro Image.