Sapte filme 2D si 3D va asteapta sa le descoperiti in aceasta vara la Cinema City in formatele IMAX si 4DX.

Now You See Me 2, Independence Day: Resurgence, The Legend of Tarzan, Ghostbusters sau Star Trek: Beyond sunt doar cateva dintre filmele care iti vor face vara mai intensa si mai interesanta. 

Fii parte din actiunea celor mai asteptate filme ale sezonului si traieste o experienta cinematografica unica, urmarind cele mai spectaculoase premiere in formatele revolutionare IMAX si 4DX, disponibile doar la Cinema City.

Experimenteaza un film in formatul IMAX (in AFI Palace Cotroceni din Bucuresti sau Shopping City Timisoara), unde totul este personalizat si perfectionat pentru a te face sa simti ca esti parte din film. 

Combinatia armonioasa dintre sistemul de proiectie, imaginea clara ca lacrima, sunetul zguduitor care te inconjoara de pretutindeni, precum si arhitectura speciala a salii de cinema revolutioneaza simpla vizionarea a unui film, oferindu-ti o experienta cinematografica autentica.

Sau imbina tehnologia de ultima generatie cu designul revolutionar dintr-o sala 4DX (in Mega Mall Bucuresti, City Park Constanta si Shopping City Timisoara), pentru o vizionare de film care activeaza toate cele cinci simturi. Scaunele high-tech mobile, dar si efectele speciale – miscare, apa, vant, lumina, miros – iti vor oferi o experienta totala.

Rezerva-ti locul la spectacolul oferit de cei patru iluzionisti in Now You See Me: Jaful Perfect 2 in format 4DX, deja in programul Cinema City

Cei patru Cavaleri (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco si Lizzy Caplan) au parte de o noua aventura formidabila. Ei sunt recrutati de un geniu in tehnologie, Walter Mabry (Daniel Radcliffe), pentru cel mai mare jaf al lor. 

Dupa ce au castigat admiratia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregateste de o noua performanta inegalabila pentru a-l demasca pe cel care se afla in spatele actiunii, ridicand iluzionismul la un cu totul alt nivel.

Traieste experienta cinematografica totala din Ziua Independentei: Renasterea / Independence Day: Resurgence in IMAX si 4DX, din 24 iunie.

La doua decenii dupa prima invazie de Ziua Independentei, Pamantul se confrunta cu o noua amenintare extraterestra. 

Folosind tehnologiile extraterestre recuperate, natiunile de pe Pamant au creat un program imens de aparare. Insa va fi noua forma de aparare a omenirii suficienta? 

Afla raspunsul in IMAX, unde realitatea virtuala capata un nou nivel, intr-un spectacol epic de neimaginat. 

Urmareste in IMAX sau in 4DX povestea epica din jungla africana in Legenda lui Tarzan / The Legend of Tarzan, din 8 iulie

Dupa multi ani, Tarzan (Alexander Skarsgard), obisnuit acum cu viata din Londra, este trimis ca emisar al Parlamentului la fosta lui casa din jungla africana pentru a investiga activitatile desfasurate in zona de o companie miniera. 

Urmareste povestea epica in IMAX sau 4DX si vei avea parte de o experienta cinematografica autentica si revolutionara.

Exploreaza spatiul cosmic in IMAX sau 4DX, intr-o noua aventura Star Trek: Dincolo de infinit / Star Trek: Beyond, din 22 iulie.

Echipajul Enterprise are de infruntat o noua aventura in cele mai indepartate colturi ale spatiului cosmic, unde se confrunta cu noi incercari. 

Lui Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin li se alatura Sofia Boutella si Idris Elba

Imaginile clare ca lacrima, calitatea sunetului, arhitectura speciala a salii IMAX sau efectele speciale din sala 4DX te vor face sa simti ca esti parte din film, dincolo de orice Univers vazut pana acum.

Salveaza lumea alaturi de Vanatorii de fantome / Ghostbusters, in IMAX din 29 iulie.

La 30 de ani dupa ce vanatorii de fantome au luat lumea cu asalt, acestia isi fac revenirea mult asteptata. 

Cei mai amuzanti actori, printre care Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones si Chris Hemsworth, s-au reunit pentru a salva lumea. 

Urmareste lupta lor impotriva fantomelor care au invadat Manhattan-ul in format IMAX si vei simti ca esti parte din actiune.

Alatura-te Testoaselor Ninja intr-o noua lupta, in format 4DX, deja in programul Cinema City.

Testoasele Ninja se intorc in cinematografe pentru a se lupta cu inamici si mai puternici. Dupa ce Shredder isi uneste fortele cu cercetatorul nebun Baxter Stockman, dar si cu Bebop si Rocksteady, pentru a pune in miscare un plan diabolic de dominatie mondiala, Testoasele se trezesc fata in fata cu un rau si mai mare: faimosul Krang. 

De partea lui Leonardo, Donatello, Raphael si Michelangelo sunt si April O’Neil (Megan Fox) si Vern Fenwick (Will Arnett), dar si justitiarul Casey Jones (Stephen Amell). Alatura-te si tu Testoaselor intr-o noua ecranizare spectaculoasa a clasicei povesti, in format 4DX urmarind Testoasele Ninja 2 / Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of The Shadows.

Urmareste in IMAX lupta care zguduie planeta Azeroth in Warcraft: Inceputul / Warcraft: The Beginning, deja in programul Cinema City.

Taramul pasnic din Azeroth se afla la un pas de razboi atunci cand omenirea se confrunta cu cei mai de temut invadatori: orcile razboinice pregatite sa colonizeze o alta planeta. 

In timp ce un portal care face legatura intre cele doua lumi se deschide, o armata se confrunta cu distrugerea, iar cealalta cu disparitia. 

Traieste confruntarea milenara dintre cele doua tabere in spectaculosul format IMAX. 

Cele 7 filme vor fi disponibile in urmatoarele formate:

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of The Shadows (premiera pe 3 iunie) – 4DX 3D, 3D

Warcraft: The Beginning (premiera pe 10 iunie) – IMAX 3D, 3D

Now You See Me 2 (premiera pe 15 iunie)  – 4DX 2D, 2D

Independence Day: Resurgence (din 24 iunie) – IMAX 3D, 4DX 3D, 3D

The Legend of Tarzan (premiera pe 8 iulie) – IMAX 3D, 4DX 3D, 3D

Star Trek Beyond (premiera pe 22 iulie) – IMAX 3D, 4DX 3D, 3D

Ghostbusters (premiera pe 29 iulie) – IMAX 3D, 3D

Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, complet digitalizata, precum si online. 

Mai multe detalii pot fi gasite pe website-ul www.cinemacity.ro.


Din aceeasi categorie...

Filme românești recente prezentate în șase cinematografe de artă din Polonia

Filme românești recente prezentate în șase cinematografe de artă din Polonia

Institutul Cultural Român de la Varșovia organizează o nouă ediție a Caravanei Noului Cinema Românesc în Polonia în perioada 17 aprilie – 1 decembrie 2024.

Nasty s-a lansat la Sala Palatului: Ilie Năstase, înconjurat de sportivi, vedete și mii de fani

Nasty s-a lansat la Sala Palatului: Ilie Năstase, înconjurat de sportivi, vedete și mii de fani

Premiera documentarului Nasty, despre viața și cariera lui Ilie Năstase, a adus împreună unii dintre cei mai importanți sportivi români din istorie, personalități internaționale, vedete și mii de fani. ...

Himera: Tezaure antice și iubiri pierdute într-un film magic de Alice Rohrwacher, de vineri în cinema

Himera: Tezaure antice și iubiri pierdute într-un film magic de Alice Rohrwacher, de vineri în cinema

Himera / La Chimera, o incursiune în universul fermecător al cineastei italiene Alice Rohrwacher, pe urmele unui englez îndrăgostit ce explorează tezaure antice și iubiri pierdute, va avea premiera în cinema de vineri, 19 aprilie. ...

Video: Regizoarea Ana-Maria Comănescu - invitata CineFAN.podcast din această săptămână

Video: Regizoarea Ana-Maria Comănescu - invitata CineFAN.podcast din această săptămână

În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde o au ca invitată pe Regizoarea Ana-Maria Comănescu. ...

Încep înscrierile pentru Sisterhood of Young Animation Auteurs 2024

Încep înscrierile pentru Sisterhood of Young Animation Auteurs 2024

La cea de-a 4-a ediție Sisterhood of Young Animation Auteurs (SYAA), Animest continuă parteneriatul cu Animation Festival Network și deschide programul de mentorat dedicat cineastelor din lumea animației către alte două țări. ...

Cătălin Saizescu debutează în teatru regizând piesa Dragoste şi Progres

Cătălin Saizescu debutează în teatru regizând piesa Dragoste şi Progres

Vineri 12 aprilie și sâmbătă 13 aprilie, de la ora 19:00, la Teatrul Alexandru Davila din Piteşti are loc premiera piesei de teatru Dragoste şi Progres regizată de Cătălin Saizescu, o piesa de teatru care face o radiografie a cenzurii din pe...

S-au deschis înscrierile pentru Bursa Alex. Leo Șerban 2024

S-au deschis înscrierile pentru Bursa Alex. Leo Șerban 2024

Cineaștii, jurnaliștii și criticii de film din România se pot înscrie pentru o nouă ediție a Bursei Alex. Leo Șerban, în cadrul Festivalul Internațional de Film Transilvania (14-24 iunie 2024).

Marele jaf al tramvaiului, de vineri pe marile ecrane din România

Marele jaf al tramvaiului, de vineri pe marile ecrane din România

Lungmetrajul Marele jaf al tramvaiului / The Great Tram Robbery semnat de regizorul sârb Slobodan Šijan, producție cu participare românească, are premiera în cinematografele din România pe 12 aprilie 2024. ...

Ioana Mischie ne aduce Guvernul Copiilor 2 în cinematografe din 26 aprilie

Ioana Mischie ne aduce Guvernul Copiilor 2 în cinematografe din 26 aprilie

Guvernul Copiilor 2, filmul vizionar regizat de Ioana Mischie, vine în cinematografe din 26 aprilie.

3 Sud Est lansează melodia În camera ta, parte din coloana sonoră a filmului Retreat Vama Veche

3 Sud Est lansează melodia În camera ta, parte din coloana sonoră a filmului Retreat Vama Veche

3 Sud Est, trupa fenomen care a cucerit topurile muzicale de-a lungul timpului, aduce în playlisturile de vară În camera ta.

Începe cea de-a 14-a ediție a Festivalului Filmului Românesc în Spania

Începe cea de-a 14-a ediție a Festivalului Filmului Românesc în Spania

Institutul Cultural Român de la Madrid organizează, sub auspiciile Ambasadei României în Regatul Spaniei, cea de-a 14-a ediție a Festivalului Filmului Românesc în Spania (Muestra de Cine Rumano), în perioada aprilie - decembrie 2024.

Premiera Primul Meu Film Documentar #26 la Muzeul de Istorie Teodor Cincu din Tecuci

Premiera Primul Meu Film Documentar #26 la Muzeul de Istorie Teodor Cincu din Tecuci

Pe data de 12 aprilie 2024 suntem invitati în Sala Mare a Muzeului de Istorie „Teodor Cincu”, pentru o seară de scurtmetraj documentar.

Video: Regizorul Claudiu Mitcu - invitatul CineFAN.podcast din această săptămână

Video: Regizorul Claudiu Mitcu - invitatul CineFAN.podcast din această săptămână

În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde il au ca invitat pe Regizorul și producatorul Claudiu Mitcu. ...

Thrillerul românesc Kingdom of Judas se lansează în cinematografe din 12 aprilie

Thrillerul românesc Kingdom of Judas se lansează în cinematografe din 12 aprilie

Aflată la debutul său cu filmul de lungmetraj Kingdom of Judas, Sabina Lisievici va putea fi văzută pe marele ecran, alături de echipa formată din artiști, atât cunoscuți cât și debutanți, începând cu 12 aprilie. ...

Au început înscrierile la Let's Go Digital! 2024

Au început înscrierile la Let's Go Digital! 2024

Adolescenții pasionați de film, fotografie sau editare video sunt așteptați să se înscrie într-unul dintre cele mai longevive programe dedicate lor din țară: Let’s Go Digital! (LGD!) din cadrul Festivalului Internațional de Film...

Un an dificil: umor, prietenie și un strop de nebunie, într-o savuroasă comedie, din 5 aprilie, la cinema

Un an dificil: umor, prietenie și un strop de nebunie, într-o savuroasă comedie, din 5 aprilie, la cinema

Éric Toledano și Olivier Nakache, duoul de regizori francezi care a cucerit publicul în 2011, cu Intouchables, revin pe marile ecrane cu o comedie de actualitate: Un an dificil. ...

Weekend de vis, noul film regizat de Ovidiu Georgescu, din 31 mai în cinematografe

Weekend de vis, noul film regizat de Ovidiu Georgescu, din 31 mai în cinematografe

Weekend de vis, un film plin de umor, în regia lui Ovidiu Georgescu, va putea fi văzut în cinematografele din România, începând din 31 mai.

Proiecții speciale ale filmului Horia - de azi, în cinematografele din marile orașe

Proiecții speciale ale filmului Horia - de azi, în cinematografele din marile orașe

Din 10 aprilie, filmul Horia va rula în cinematografele din toată țara.

Serie de filme online, în aprilie, la Institutul Cervantes: Povești de rezistență. În căutarea unui loc în lume

Serie de filme online, în aprilie, la Institutul Cervantes: Povești de rezistență. În căutarea unui loc în lume

Luna aprilie vine cu o nouă serie de filme online în programul Institutului Cervantes.

Ilie Năstase lansează discul Globe Trotter Lover

Ilie Năstase lansează discul Globe Trotter Lover

În 1987, aflat în plină glorie internațională, tenismenul român Ilie Năstase a primit propunerea de a înregistra două melodii în Franța.

Noi filme în seria Thrillerele de joi seara, la Diva

Noi filme în seria Thrillerele de joi seara, la Diva

Seria de filme thriller difuzate în premieră, în fiecare seară de joi, continuă și în luna aprilie la DIVA cu un nou calup de povești TV cât se poate de intense.

Moartea lui Iosif Zagor va fi proiectat în avanpremieră în deschiderea Festivalului One World 2024

Moartea lui Iosif Zagor va fi proiectat în avanpremieră în deschiderea Festivalului One World 2024

Moartea lui Iosif Zagor, documentarul de debut în regia lui Adi Dohotaru, se va vedea pentru prima dată în această săpămână pe 5 și 6 aprilie în cadrul Festivalului de film One World Romania. ...

Video: Actrița Judith State - invitata CineFAN.podcast din această săptămână

Video: Actrița Judith State - invitata CineFAN.podcast din această săptămână

În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde o au ca invitată pe actrița Judith State. ...

Pe 17 aprilie, începe la Varșovia Caravana Noului Cinema Românesc 2024

Pe 17 aprilie, începe la Varșovia Caravana Noului Cinema Românesc 2024

În perioada 17-21 aprilie, Institutul Cultural Român de la Varșovia și Kino Muranów vă invită la o incursiune cinematografică în România.

Mrs. Buică - două nominalizări la Premiile Gopo - acum în cinematografe

Mrs. Buică - două nominalizări la Premiile Gopo - acum în cinematografe

După o perioadă intensă în care stârnit multe dezbateri, documentarul lui Eugene Buică se regăsește pe lista nominalizărilor la doua importante Gale.