Pro Video anunta lansarea pe Blu-ray si DVD a filmului de aventuri Disney Cartea Junglei / The Jungle Book

Celebra poveste a lui Rudyard Kipling are parte de o noua ecranizare in regia lui Jon Favreau (Iron Man 1 & 2, Cowboys & Aliens). 

Vom vedea cum micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha in jungla, devenind prieten la catarama cu voiosul urs Baloo si precauta pantera neagra Bagheera. 

Pornit in cautarea familiei sale, Mowgli va trebui sa-l infrunte pe regele maimutelor, pe infometatul piton Kaa, dar si pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima intregii jungle!

Va reusi micul Mowgli sa treaca cu bine prin aceste aventuri?

Bill Murray, Christopher Walken, Ben Kingsley, Lupita Nyong’o, Idris Elba, Scarlett Johansson sunt printre cei care dau un ton aparte noii ecranizari Disney a Cartii Junglei si, alaturi de debutantul Neel Sethi, fac din noua pelicula un clasic al timpurilor noastre moderne.

Jon Favreau, regizorul recentei pelicule Disney, afirma ca in copilarie a fost foarte impresionat de legatura dintre Mowgli si ursul Baloo, care ii amintea de relatia lui speciala cu bunicul sau. 

“Imi placea ca Mowgli nu era cuminte, ci intra in tot felul de buclucuri. Nu era deloc intimidat de animalele mari ale junglei, din contra, se simtea acasa in compania lor”, spune Favreau. 

In noua ecranizare, regizorul a urmarit sa regaseasca acest tip de echilibru cu care poate empatiza oricine.

„Daca esti fan Disney, vei remarca in versiunea noastra atentie la detalii care aduc un tribut clasicei pelicule Disney”, mai spune regizorul. “Mai ales ca Walt Disney a fost primul din epoca sa care a suprapus coloana sonora peste imagini, asa ca personajele pareau intr-o coregrafie perfecta, iar asta i-a dat pe spate pe spectator”, adauga Favreau.

Cartea Junglei / The Jungle Book este disponibil pe Blu-ray si DVD din 23 august in toate magazinele specializate la pretul recomandat de 52,99 lei (DVD) si 79,99 (Blu-ray).