Editia cu numarul 21 a spectacolului Noaptea Devoratorilor de Publicitate, organizata si anul acesta de Dakino Production, va avea loc sambata, 12 noiembrie 2016, la Beraria H din Bucuresti. 

In deschidere, publicul va fi intampinat cu un show de stand-up comedy animat de Micutzu, incepand cu ora 21.00. 

In continuare, va putea fi urmarit formatul deja cunoscut publicului de gen: 4 calupuri cu spot-uri publicitare internationale, prezentate in premiera in Romania.

Prima editie a Noptii Devoratorilor de Publicitate a avut loc in 1981, sub titulatura Friandises, pentru ca Jean Marie Boursicot, creatorul evenimentului, sa-l denumeasca ulterior La Nuit des Publivores. 

Succesul sau nu a intarziat sa apara: de-a lungul timpului, spectacolul a fost prezentat in peste 40 de tari de pe toate continentele. 

Acest proiect asigura contactul direct cu cei interesati: clienti – consumatori – existenti si potentiali. 

Astfel, participantii au ocazia sa se informeze si sa isi educe gusturile in ceea ce priveste dezvoltarea internationala a unei categorii foarte importante in mass-media: publicitatea. 

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos, precum si pe www.iabilet.ro si la casieria Berariei H.

Sponsorii evenimentului sunt: Altex, Sanimed (producator Colladerma), Cofetariile Apollo si Gett’s Salons. 

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1067541323362695/