Din data de 17 ianuarie veți putea urmări la cinema mult așteptata continuare Băieţi răi pe viaţă / Bad Boys for Life.

Bad Boys for Life este al treilea film al seriei. După ce primele două au fost regizate de Maestrul Michael Bay, prezentul film are doi regizori noi: Adil El Arbi şi Bilall Fallah. Şi trebuie să recunosc… când am aflat că Michael Bay nu va regiza și al treilea film, m-am cam speriat că nu va fi la fel de antrenant ca anterioarele, dar după ce am ieșit din sala de cinema, pot spune că  schimbarea a fost de bun augur.

Pentru început, un mic remember despre evenimentele din primele filme (deși nu au legătură cu acest sequel). Primul film a fost lansat în 1995. Într-o noapte toridă de vară, e furată o cantitate mare de heroină în valoare de 100 de milioane de dolari, chiar din încăperea destinată depozitării dovezilor. Detectivii Marcus Burnett (Martin Lawrence) si Mike Lowrey (Will Smith), văd în rezolvarea acestui caz șansa vieții lor. Ei trebuie să recupereze drogurile înainte ca unitatea lor să ajungă de râsul lumii. Singura lor pistă se dovedește a fi seducătoarea Julie Mott (Tea Leoni), martora unei crime comise de către unul dintre hoți. 

La 8 ani după acest film a fost lansată și continuarea, Bad Boys II. Mike Lowrey (Smith) și Marcus Burnett (Lawrence) sunt desemnați să oprească invazia de ecstasy spre Miami. Tapia (Jordi Molla) un baron nemilos al drogurilor, e hotărât să își lărgească imperiul și să preia controlul asupra comerțului înfloritor cu narcotice, omorând pe oricine îi stă în cale. Frumoasa soră a lui Marcus, Syd (Gabrielle Union), un agent DEA sub acoperire, este prinsă la mijloc, forțându-i pe „băieții răi” să ajungă la limita legalității. 

Şi iată-ne în prezent. La 17 ani după cel de-al doilea film și la 25 de ani de la premiera primului, Băieții răi revin pe marele ecran pentru o nouă aventură! Regizat de Adil El Arbi și Bilall Fallah după un scenariu scris de Chris Bremner, Peter Craig și Joe Carnahan (care ar fi trebuit să şi regizeze acest film, dar care a renunţat datorită programului încărcat), Bad Boys for Life e cel mai bun film al acestei trilogii.

Mike Lowrey și Marcus Burnett au îmbătrânit. Mike visează că va prinde criminali până la 100 de ani, iar Marcus se gândește la pensionare. Doar ce a devenit bunic și vrea să petreacă mai mult timp alături de famile. Isabel Aretas (Kate del Castillo) evadează dintr-o închisoare mexicană fiind ajutată de fiul ei, Armando (Jacob Scipio). Traficanta de droguri jură răzbunare pentru toţi cei implicaţi în asasinarea soţului. E complet sărită de pe fix și alături de fiul ei vrea să răzbune moartea soțului ei eliminând rând pe rând judecători şi procurori, poliţişti şi experţi în criminalistică… Iar pe lista ei se află și Mike. În acelaşi timp, într-un contrast excelent, Mike şi Marcus se ceartă pe motivul pensionării.

În momentul în care are loc tentativa de asasinare asupra lui Mike, lucrurile se schimbă. Mike vrea să-l găsească pe cel răspunzător pentru tentativa de asasinat, pe când Marcus vrea să iasă la pensie. Dar are loc o tragedie și cei doi își unesc din nou forțele sub deviza „Luptăm împreună. Murim împreună”. Așa că revin în focurile acțiunii pe străzile din Miami, în urmăriri palpitante, cascadorii spectaculoase și surprize comice.

Ȋn lupta lor, vor avea şi ajutor - proaspăt înfiinţata unitate specială AMMO. Tehnica de luptă a devenit mult mai complexă și performantă, așa că veteranii deprinși să spargă uși au de învățat de la colegii lor mai tineri din noua unitate de elită Advance Miami Metro Operations (AMMO), care a introdus tactici de investigare cu tehnologii de ultimă generație la Miami P.D.

Will Smith „duce” filmul în spate, pe când Martin Lawrence e cel cu poantele. Regizorii și scenariștii reușesc să echilibreze scenele de acțiune cu comedia, rezultând un film foarte entertaining, și poate cel mai bun film de acțiune de la John Wick 3 până acum. Amprenta lui Joe Carnahan se simte, iar scenariul este unul care te ține antrenat în acțiune de la început până la final. 

Mike şi Marcus au avut dintotdeauna o problemă cu respectarea regulilor, o pasiune extraordinară pentru improvizaţie şi un mod extrem de personal de a-şi rezolva cazurile.

Michael Bay (care are și un cameo, dând astfel „binecuvântarea” lui acestui film), ridicase ștacheta destul de sus, iar noii regizori Adil El Arbi și Bilall Fallah au orientat franciza într-o direcție nouă, menținând dinamica electrizantă a cuplului Lowery/Burnett: „Energia și intensitatea lui Will și umorul relaxat al lui Martin scot ce e mai bun din cei doi”. Deși nu mai sunt atât de rapizi cum erau în tinerețe, Mike și Marcus au experiență și știu să iasă din situațiile critice. 

Mașinile de ultimă generație nu lipsesc nici din acest film: chiar la începutul filmului vedem un Porsche super-lustruit, noul model din Generația 992, care nu avea voie să fie zgâriat fiindcă nu ar fi putut fi înlocuit. Coordonatorul cascadoriilor este Mike Gunther, care a lucrat și la Transformers: Age of Extinction și Transformers: The Last Knight. Nu lipsesc nici senzațiile tari pe două roți: intră în scenă o mică armată de motociclete. 

În plus, pentru a-și intra în rol, actorii care-i interpretează pe agenții AMMO au urmat cursurile unui colegiu special pentru a se antrena și a se familiariza cu activitatea tactică a poliției din Miami. Un mare plus echipei AMMO formata din Paola Nuniez (Rita), Vanessa Hudgens (Kelly), Charles Melton (Rafe) și Alexander Ludwig (Dorn). Cunoscutul DJ Khaled are și el un cameo în acest film.

Căpitanul de poliție Howard (excepționalul Joe Pantoliano) are în acest film un rol mai mare și aduce un mare plus filmului cu temperamentul său coleric. Secvențele cu acesta sunt sarea și piperul filmului.

Legendarul producător Jerry Bruckheimer declară: „Filmul conține scene de acțiune cu cascadorii incredibile, personaje noi grozave și revelații surprinzătoare. […] Dar, chiar dacă nu ați văzut filmele anterioare Băieți răi, veți ajunge să iubiți personajele și să vă placă acțiunea în care vă conduc”. 

Iar criticii americani laudă acest al treilea film al seriei:

Cinema Blend: „Mult anticipatul sequel loveşte tare, te conduce rapid prin acţiune explozivă, cu glume mai ascuţite decât te-ai fi aşteptat şi celebrând practic tot ce a funcţionat în primele filme Bad Boys, dar totuşi căzând victima unor exagerări tipice acestei francize.”

Indiewire: „Bad Boys for Life nu-și propune să ridice ștacheta pe genul acesta de filme sau să rescrie rețeta blockbuster-ului, însă este minunat să-i vezi pe Lawrence și Smith intrând iar în pielea personajelor lor pentru care s-a găsit loc în peisajul actual de la Hollywood". 

Uproxx: „Pentru prima dată îmi pasă de Mike Lowrey și Marcus Burnett. Și pentru prima oară sper să mai vină alt Bad Boys". 

Și la final o veste bună: SONY a dat undă verde pentru realizarea celui de-al 4-lea film al seriei.

Băieţi răi pe viaţă / Bad Boys for Life ajunge în cinematografe din 17 ianuarie, distribuit de InterComFilm Romania.

Bad Boys Reply ('95) lyrics - Inner Circle

Bad boys bad boys

Watcha gonna do, whatcha gonna do

when they come for you

Bad boys, bad boys

Watcha gonna do, watcha gonna do

when they come for you

When you were eight

And you had bad traits

You go to school and you learn the golden rule

So why are you acting like a bloody fool

If you get hot you must get cool

Bad boys, bad boys

Watcha gonna do whatcha gonna do

When they come for you (repeat)

You chuck it on this one

You chuck it on this one

You chuck it on mother and

You chuck it on you father

You chuck it on you brother and

You chuck it on you sister

You chuck it on that one and you chuck it on me

Nobody naw give you no break

Police naw give you no break

Soldier naw give you no break

Not even you idren naw give you no break

Why did you have to act so mean don't you know

You're a human being born of a mother with

The love of a father reflections come and reflections go

I know sometimes you want to let go

I know sometimes you want to let go


Din aceeasi categorie...

Filmul 5 Minute, in regia lui Dan Chisu - la cinema din 20 noiembrie

Lung-metrajul 5 Minute, în regia lui Dan Chișu va fi lansat oficial în România pe 20 noiembrie și va fi proiectat în șase cinematografe din țară.

Galeria inimilor frante se expune la cinema

Din 23 octombrie 2020, InterComFilm Distribution aduce pe marile ecrane din toată țara Broken Hearts Gallery / Galeria inimilor frânte.

BIFF 2020: Panorama

Panorama este secțiunea BIFF ce aduce în prim plan filme premiate și consacrate la nivel mondial.

Sebastian Papaiani: De la inceput pana la sfarsit

Iată titlul biografiei unuia dintre cei mai populari actori de cinema din România, apărută la Editura Terra din Focșani.

Filmele Bad Unicorn sunt acum disponibile online

Bad Unicorn pune la dispoziție pe platforma video on demand Vimeo 8 titluri din portofoliu.

HaHaHa Production lanseaza Spala-te pe maini, un ghid muzical animat pentru spalatul corect pe maini

HaHaHa Production lanseaza Spala-te pe maini!, un ghid muzical animat pentru promovarea spalatului corect pe maini care este prima si cea mai importanta masura de auto-protectie in lupta impotriva virusilor.  ...

Premiera noul film James Bond, No Time To Die se amana pentru luna noiembrie

Fanii BOND mai au de asteptat pana sa-l reintalneasca pe Daniel Craig in rolul celebrului spion britanic!

The Invisibile Man: Ce nu poti vedea iti poate face rau

Din 29 februarie puteţi urmări în cinematografe un thriller atipic, fără creaturi supranaturale The Invisible Man / Omul invizibil. 

The Call of the Wild: O aventura dincolo de harti

Din 28 februarie veți putea urmări pe marile ecrane The Call of the Wild / Chemarea străbunilor, un film bazat pe romanul cu același nume scris de Jack London.  ...

Numar record de spectatori pentru comedia Miami Bici!

În primele 10 zile de la lansare, comedia românească Miami Bici care a avut premiera pe 21 februarie, reușit să înregistreze un număr record de spectatori, peste 368.000.

Sonic the Hedgehog: Ariciul supersonic

Din 21 februarie puteţi urmări în cinematografe Sonic the Hedgehog, un film live-action bazat pe seria de jocuri video-blockbuster create de Sega. ...

Fantasy Island: Orice-ti doresti. Tot ce te-nspaimanta.

Din 14 februarie puteţi urmări în cinematografe Fantasy Island / Insula Fanteziilor, o adaptare horror a cunoscutului serial TV al anilor '70.

The Gentlemen: O noua bijuterie semnata Guy Ritchie

Noul film al lui Guy Ritchie, Gangsteri cu stil / The Gentlemen poate fi vizionat deja pe marile ecrane din România. Şi dacă sunteţi amatori de filme bune, nu trebuie să-l rataţi! ...

Birds of Prey: Un film cu supereroi dedicat sexului frumos

Din 7 februarie rulează pe marile ecrane de la noi Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn / Păsări de Pradă şi fantastica Harley Quinn. ...

1917: O noua misiune imposibila

Din 24 ianuarie rulează pe marile ecrane de la noi 1917, un film cu 10 nominalizări la Premiile Oscar și cu acțiunea plasată în primul război mondial (vă dați seama și din titlu). ...

A murit Legendarul Kirk Douglas

Kirk Douglas, starul din Spartacus sau Lust For Life a murit la vârsta de 103 ani.

Cursuri de seductie la Astra Film Cinema

Cum poți să seduci un bărbat bogat? School of Seduction: 3 Stories from Russia iti da raspunsul!

Fast and Furious 9 are parte de un prim trailer exploziv!

Din 22 mai 2020 vom putea urmări la cinema al 9-lea episod din Fast Saga.

Superhombre deschide Alpin Film Festival 2020

Alpin Film Festival (AFF) - unicul eveniment din România dedicat culturii și educației montane, revine în perioada 24 februarie - 1 martie la Brașov, Bușteni și Predeal.

Cine sunt Gangsterii cu stil din noul film al lui Guy Ritchie

Guy Ritchie revine în cinematografe  din 31 ianuarie cu cel mai nou film al său: Gangsteri cu stil / The Gentlemen.

Lansare: Sora mea din Australia. Trecute intalniri cu Irina Petrescu, de criticul Magda Mihailescu

Volumul Sora mea din Australia. Trecute întâlniri cu Irina Petrescu, de criticul Magda Mihăilescu, va fi lansat joi, 23 ianuarie 2020, ora 18.00, în Sala mare a Institutului Cultural Român. ...

Trei filme romanesti participa la cel mai important Festival de Film din Scandinavia

România este una dintre cele 70 de țări care vor participa la Festivalul Internațional de Film de la Göteborg, cel mai important eveniment de acest gen din Scandinavia, care se va desfășura în perioada 24 ianuarie - 3 februarie. ...

Radu Jude, primul regizor roman cu trei productii la Berlinale 2020

Filmele Tipografic Majuscul și Ieșirea trenurilor din gară, regizate de Radu Jude (cel de-al doilea în colaborare cu Adrian Cioflâncă, istoric de profesie, care debutează astfel ca regizor) vor avea premiera internațională în secțiunea Forum a Festiv...

Dolittle: O risipa de talent

Din data de 17 ianuarie veți putea urmări la cinema ecranizarea romanului The Voyages of Doctor Dolittle scris de Hugh Lofting.

The Grudge: Fiori pe sira spinarii

Pe data de 3 ianuarie s-a lansat în cinematografe filmul horror The Grudge / Bestemul. 

Evenimente

GreenTech Film Festival 4: Acces la evenimente si proiectii de film exclusiv online timp de 7 zile

GreenTech Film Festival, eveniment dedicat educaţiei și promovării unui stil de viaţă sustenabil, grija faţă de mediu şi tehnologiile verzi...

Noutati Home Entertainment

Tenet pe Blu-ray (STEELBOOK și plastic) și DVD

Pro Video ne aduce Tenet cel mai nou film al lui Christopher Nolan pe Blu-ray (STEELBOOK și plastic) și DVD.  ...

Ultimele Stiri

Tenet pe Blu-ray (STEELBOOK și plastic) și DVD

Pro Video ne aduce Tenet cel mai nou film al lui Christopher Nolan pe Blu-ray (STEELBOOK și plastic) și DVD. 

02-12-2020 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Mario Puzo's The Godfather, Coda: The death of Mic…

Pro Video ne aduce pe Blu-ray al treilea film al seriei Nașul, dar versiunea lui Mario Puzo, Mario Puzo's The Godfather, Coda: The death of Michael Corleone / Nașul, Coda: Moartea lui Michael Corleone. Această nouă...

02-12-2020 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Isn't it romantic pe DVD

Pro Video ne aduce pe DVD comedia romantică Isn't it romantic / Cât romantism . 

02-12-2020 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Chernobyl pe Blu-ray (STEELBOOK si plastic)

Pro Video ne aduce miniseria HBO Chernobyl / Cernobîl în format Blu-ray (STEELBOOK și plastic). 

20-11-2020 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Filmul 5 Minute, in regia lui Dan Chisu - la cinem…

Lung-metrajul 5 Minute, în regia lui Dan Chișu va fi lansat oficial în România pe 20 noiembrie și va fi proiectat în șase cinematografe din țară.

17-11-2020 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

GreenTech Film Festival 4: Acces la evenimente si …

GreenTech Film Festival, eveniment dedicat educaţiei și promovării unui stil de viaţă sustenabil, grija faţă de mediu şi tehnologiile verzi, se mută anul acesta în mediul online.

16-11-2020 | Eveniment | Emanuel Lazarescu

Cats & Dogs 3: Paws Unite pe DVD

Pro Video ne aduce în format DVD Cats and Dogs 3: Paws Unite / Câini și pisici 3: Lăbuțe, uniți-vă!. 

12-11-2020 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

V for Vendetta pe 4K UHD

Pro Video ne aduce în format 4K UHD V for Vendetta / V de la Vendetta. 

10-11-2020 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

The Hunt pe blu-ray si DVD

Pro Video ne aduce The Hunt / Vânătoare de oameni în format Blu-ray și DVD. 

30-10-2020 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Debbie Rochon, vedeta genului Horror, omagiata la …

Acordarea titlului onorific de Conte Dracula la fiecare ediție a Dracula Film Festival de la Brașov a devenit o tradiție iar printre cei care au primit trofeul se numără regizorul...

14-10-2020 | Eveniment | Emanuel Lazarescu

Scoob! pe 4K UHD, Blu-ray si DVD

Deși prima aventură animată de lungă durată a mult îndrăgitului Scooby-Doo nu a mai putut fi lansată în cinematografe, Pro Video ni-l aduce pe Scoob! direct în casele noastre în format 4K UHD, Blu-ray și DVD. 

08-10-2020 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Galeria inimilor frante se expune la cinema

Din 23 octombrie 2020, InterComFilm Distribution aduce pe marile ecrane din toată țara Broken Hearts Gallery / Galeria inimilor frânte.

01-10-2020 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Au inceput filmarile pentru RUXX noua drama HBO Eu…

Au început filmările pentru RUXX, nouă producție HBO Europe produsă în România, un serial cu opt episoade de 45 de minute fiecare, scris de Vera Ion și regizat de Iulia...

17-09-2020 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

Alter-Native 2020: Alta locatie, alta data, dar ac…

În pofida pandemiei de Coronavirus Festivalul Internaţional de Film de Scurt-metraj Alter-Native nu se anulează, doar se transformă, adaptându-se reglementărilor şi măsurilor impuse de situaţia epidemiologică.

17-09-2020 | Eveniment | Emanuel Lazarescu

Sonic the Hedgehog pe 4K UHD (Steelbook și plastic…

Pro Video lansează pe 4K UHD (STEELBOOK și plastic), Blu-ray și DVD, adaptarea jocului SEGA Sonic the Hedgehog. 

10-09-2020 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Crawl pe Blu-ray si DVD

Pro Video lansează pe Blu-ray și DVD, un horror regiazat de Alexandre Aja, Crawl / Ape ucigașe. 

10-09-2020 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Playing with Fire pe Blu-ray si DVD

Pro Video lansează pe Blu-ray și DVD, comedia Playing with Fire / Se-ncinge treaba. 

10-09-2020 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Full Metal Jacket pe 4K UHD

Pro Video lansează pe 4K UHD, capodopera de război a lui Stanley Kubrick, Full metal jacket / Platoșa de oțel. 

10-09-2020 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Like a Boss pe DVD

Pro Video lansează pe DVD, comedia Like a boss. 

10-09-2020 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Cinematografele se redeschid pe 11 septembrie cu B…

After We Collided / După ce ne-am cerat continuă povestea lui Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) și Tessa Young (Josephine Langford) începută în After / După ce ne-am întâlnit (2019)...

09-09-2020 | Eveniment | Avramescu Alexandru Virgil

Benzi desenate

Romanul grafic Watchmen, disponibil in Romania la Editura Art

In colectia Grafic (Editura Art) a fost lansat volumul de banda desenata Watchmen. ...