ATENȚIE! Dacă nu ați vizionat filmul, articolul conține spoilere!

Detaliile periculoase ale scenaristului regizor John Lee Hancock are un final sub așteptările genului thriller-ului polițist, scufundându-se adânc în psihicul fracturat al personajelor principale. E un fel de combinație a filmelor Seven (care i-a avut în rolurile principale pe Brad Pitt, Morgan Freeman, Kevin Spacey și Gwyneth Paltrow) și Three billboards outside Ebbing Missouri / Trei panouri în afara orașului Ebbing, Missouri.

The little things / Detalii periculoase îl urmărește pe fostul polițist din Los Angeles, Joe „Deke” Deacon (Denzel Washington), care e implicat într-un caz de crimă în timpul misiuni în care trebuia să ridice probele unei crime. Detalii periculoase este lansat la noi pe Blu-ray (plastic și steelbook) și DVD.

Un criminal în serie notoriu ucide femei vulnerabile, lăsându-l pe sergentul Bater (Rami Malek) hotărât să-l prindă pe făptaș. După o crimă macabră într-un bloc și dispariția bruscă a unei femei pe nume Ronda Rathburn, Baxter se apropie de Deke pentru ajutor, în ciuda colegilor și superiorilor săi care îl sfătuiesc să nu o facă. Odată ce duo-ul are un suspect principal, pe Albert Sparma (Jared Leto), începe un periculos joc de-a șoarecele și pisica care se termină în deșert într-un pustiu de vinovăție, regrete și întrebări persistente fără răspuns.

Finalul filmului nu se axează pe identitatea criminalului, ci alege să se concentreze pe ceea ce simt Baxter și Deke.

DE CE PERSONAJUL LUI JARED LETO E SUSPECT PRINCIPAL? TOATE INDICIILE ARATĂ CĂ EL E CRIMINALUL

 

Ucigașul în cauză din The Little Things pare să aibă un mod de operare consistent, în care atacă femeile tinere și solitare, lăsând cadavrele lor postate cu multiple răni înjunghiate și urme de mușcătură. După ce criminalul a lăsat o amprentă parțială pe locul crimei, în care capul victimei este acoperit cu o pungă de plastic, Deke și Baxter au ajuns la concluzia că victima îl cunoștea pe criminal. Deke îl bănuiește pe Albert Sparma, un singuratic, în aparență, a cărui prezență în vecinătatea victimei, astfel devenind suspect principal. În timp ce amprentele și înregistrările dentare ale Sparma sunt considerate neconcludente de către echipa criminalistică, atât Deke, cât și Baxter sunt convinși de implicarea sa pe baza unui lung șir de dovezi circumstanțiale.

Întrucât Sparma se potrivește profilului criminalului un pic prea bine pentru confort, Baxter decide să-l interogheze cu intenția de a provoca un răspuns sau o mărturisire. După ce li s-au arătat cadavrele goale și însângerate ale victimelor, devine evident că Sparma derivă plăcere sexuală din fotografii, ceea ce îl supără pe Deke până la punctul în care își pierde controlul. Această scenă arată foarte clar că întreaga încercare este asemănătoare cu un spectacol voyeuristic pentru Sparma, care se declară amator de crime, în timp ce încerca deliberat Deke până la punctul de izbucnire emoțională. Chiar până în ultimul minut al acțiunii sale în The Little Things, Sparma se joacă cu duoul acționând suspect, lăsând urme false și provocându-l pe Baxter spre sfârșitul filmului. Este important de remarcat faptul că nevoia obsesivă a lui Deke și Baxter de a implica Sparma apare dintr-o dorință înnăscută de închidere, care este complicată și mai mult de capcanele vinovăției și de fantomele din trecut. În imposibilitatea de a stabili definitiv Sparma prin mijloace strict legale, Baxter și Deacon folosesc mai multe măsuri care nu coincid cu munca de polițist, care intensifică întrebările legate de capacitatea lor și dispariția lui Rathbun, cea mai recentă victimă a criminalului încă în libertate.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND BAXTER ÎL CONFRUNTĂ PE SPARMA?

Deși Deke și Baxter se află la capete opuse ale carierei lor profesionale, se simt atrași de celălalt. Acest lucru poate fi atribuit faptului că ambii bărbați sunt conduși de o nevoie obsesivă de a justifica, fiecare victimă simbolizând un eșec profund personal, cu incertitudinea de a prinde ucigașul cântărind asupra lor. Este important să rețineți că, atunci când Baxter este prezentat pentru prima dată, el este salutat ca un sergent strălucit, care pare hotărât și pregătit sub presiune, în timp ce este minuțios cu conducerea sa. Cu toate acestea, dispariția lui Rathbun și posibilitatea ca Sparma să fie ucigașul, catalizează o transformare în Baxter, care se găsește prins într-o cursă frustrantă împotriva timpului și posibilitatea foarte reală că Rathbun este deja moartă. Împins până la margine de incertitudine și vinovăție, Baxter se găsește față în față cu un Sparma îndrăzneț, care se apropie de sergent în timp ce Deke pleacă să cumpere cafea pentru duo. Învins de furie, Baxter se confruntă cu Sparma, care pretinde că știe unde se află Rathbun și îl conduce într-un complot pustiu în mijlocul deșertului californian. În timp ce joacă continuu cu Baxter, Sparma îi cere să sape un anumit loc, care se pare că este îngropat Rathbun, dar imediat după ce începe să sape, Sparma arată către altul. În acest moment particular, devine clar că Sparma nu este altceva decât o fundătură, o simplă târâtoare care se bucură de o înălțare din disperatul Baxter, care continuă să meargă până la a spune: „Cum poți să-i protejezi pe cele două frumoase fiice ale tale când nici măcar nu poți proteja una dintre fetele sărace sau familiile lor? Acest lucru va continua și continuă și nu puteți face nimic în acest sens.”

Ceva se prinde în Baxter, care ajunge să învârtă lopata deasupra capului lui Sparma, omorându-l din greșeală pe loc. Deacon sosește la scurt timp după aceea, instruindu-l pe un Baxter nedumerit și afectat de vinovăție să îngroape corpul lui Sparma în timp ce face câteva comisioane de ultim moment. Șocat și delirant, Baxter continuă să sapă pe tot parcursul nopții, agățându-se de speranța că trupul lui Rathbun poate fi încă găsit, fiind hotărât să-și demonstreze că a ucis un criminal în serie. Făcându-l pe Baxter să-l omoare pe Sparma, Hancock își îndreaptă atenția asupra măsurii în care obsesia și complicitatea pot distruge cei mai buni bărbați, care încep să prețuiască închiderea emoțională asupra sistemului de justiție general care afectează mii. Acest lucru plasează acțiunile lui Baxter într-o lumină deosebit de macabră, deoarece ucigașul real este încă în libertate, cu viețile nenumăratelor Ronda Rathbuns în joc.

DE CE JOE DEACON E BÂNTUIT DE TRECUT?

Acțiunile lui Baxter îl reflectă pe cel al lui Deacon, care este bântuit de trecutul său și de fantomele victimelor pe care nu le-a putut răzbuna. Sfârșitul The Little Things arată că cu ani înainte de cazul actual, Deacon a fost implicat într-un caz similar în nord, unde două femei au fost ucise în pădure. Simțind mișcarea în apropiere, Deacon trage fără să se gândească și se dovedește a fi a treia victimă, care aproape că scăpase înainte de a fi împușcat de el. Deși partenerul său îl ajută să acopere incidentul, acesta marchează căderea lui Deke, ceea ce duce la un divorț, atac de cord și o defecțiune psihologică completă. Vinovăția uciderii unei fete nevinovate se manifestă în moduri deranjante, cum ar fi atunci când publicul îl vede pe Deke vorbind liniștitor cu cadavrul unei victime pe placa de la morgă și asistând la fantomele lor în camera lui întunecată și sordidă de hotel. Odată cu uciderea lui Sparma, ciclul violenței și vinovăției se repetă, Deke ajutându-l pe Baxter să acopere crimele sale.

CINE E CRIMINALUL? DE CE DETALII PERICULOASE NU ELUCIDEAZĂ ACEST MISTER?

În cele din urmă, în cele din urmă, Detalii periculoase afirmă că adevăratul ucigaș este încă acolo, fără să știe Baxter, care este încă înfundat în credința condusă de vinovăție că Sparma a fost ucigașul. Este exacerbat de faptul că Deacon îi trimite un plic care conține o baretă roșie, care a fost purtat de Rathbun în timpul dispariției sale, sugerând că Sparma a fost, de fapt, ucigașul. În timp ce acest lucru pare să-l absolve pe Baxter de vinovăția uciderii unui om nevinovat, se dezvăluie într-o răsucire finală că Deacon l-a mințit pur și simplu, alegând să-i ofere lui Baxter o închidere orchestrată pentru misterul nerezolvat prin simpla cumpărare a unei barete roșii și trimiterea acestuia către el. În timp ce lucrurile mici înoată în zona gri a doi bărbați bine intenționați care găsesc o aparență de pace în ciuda acțiunilor lor atroce, aceasta pune o întrebare mai întunecată și pertinentă cu privire la sistemul social-politic în general.

Costurile personale ridicate pe care ambii bărbați trebuie să le suporte, în niciun caz, nu justifică acțiunile lor atroce și repercusiunile acoperirii lor respective asupra sistemului de justiție. În timp ce traiectoriile lor individuale pot fi considerate tragice, filmul acordă prioritate peisajelor lor interioare față de adevărata identitate a ucigașului, care se pierde în poetica emoțională înfricoșată a figurilor centrale ale filmului. Mai mult, atunci când este măsurat în raport cu mediul socio-politic actual, în care polițiștii se confruntă deja cu puține responsabilități pentru acțiunile lor nejustificate, infracționale, sfârșitul lucrurilor mici se dovedește a fi nesatisfăcător și iresponsabil superficial, pictând figura venerată inițial a diaconului într-un mod mult mai mare. o lumină mai sinistră, deoarece este un om dispus să renunțe la vinovăția personală cu prețul binelui mai mare.

CE ÎNSEAMNĂ FINALUL FILMULUI?

„Detaliile periculoase te fac să fii prins”, se gândește Deacon lui Baxter, când cei doi încep să lucreze împreună pentru a prinde criminalul la începutul lucrurilor mici. Această frază se repetă spre final, când Deke îl ajută pe Baxter să-și ascundă crima, postând, presupune cu totul un nou nivel de semnificație. Jucându-se în troleurile de inevitabilitate ciclică din genul neo-noir, în care tânărul polițist promițător, scrupulos din punct de vedere moral, repetă istoria acțiunilor polițistului mai în vârstă, condamnat de vinovăție, dezonorat, The Little Things apare ca o limitare, piesă de epocă datată în anii '90. Finalul nu numai că îl absolvă pe Baxter de vinovăție, dar alimentează în continuare în amăgirea sa că acțiunile sale erau justificate și că justiția fusese îndeplinită. Mai mult, lăsându-l pe ucigașul real să se descurce, Deacon pune în pericol siguranța femeilor nevinovate, închizând ochii la repercusiunile acțiunilor sale ca ofițer de poliție. La urma urmei, detaliile periculoase, cum ar fi complicitatea sistematică și lașitatea bătută de vinovăție, încă bântuie omenirea în zilele noastre.


Din aceeasi categorie...

Marocco / Mikado a avut premiera mondiala la Festivalul de Film de la San Sebastian

Prezentat în secțiunea New Directors, filmul Marocco (titlul internațional Mikado) al regizorului Emanuel Pârvu a avut premiera mondială aseară la Festivalul de Film de la San Sebastian. ...

Casa cu papusi: Premiere de gala la Piatra Neamt, Focsani si Botosani

Debutul în regie al directorului de imagine Tudor Platon, documentarul Casa cu păpuși / House of Dolls, câștigător al Trofeului „Ceau Cinema!” Timișoara, va avea premiera pe marile ecrane în acest weekend. ...

Romania Salbatica ajunge in aproape 40 de orase in a doua saptamana de la lansare

Cel mai mare proiect de film documentar dedicat naturii din țara noastră, România Sălbatică, s-a lansat în cinematografele din întreaga țară pe 17 septembrie, înregistrând 16.332 de spectatori după primul weekend și devenind astfel unul dintre cele m...

John Malkovich il va interpreta pe Sergiu Celibidache in filmul biografic Cravata Galbena

Pentru prima oara in istoria filmului românesc, un actor international, nominalizat la Oscar, va interpreta rolul unei personalitati romanesti.

Venom revine: Din 8 octombrie va fi Carnagiu in cinematografe!

La trei ani de la lansarea primului film Venom, care a extaziat fanii Marvel de pe întreg mapamondul, povestea anti-eroului continuă cu o nouă aventură de proporții: Venom: Să fie carnagiu / Venom: Let There Be Carnage. Thrillerul distribuit de Col...

New Order si drama The World to Come, filmata in Romania, la Cinema sub clar de luna

O distopie mexicană de Michel Franco, New Order, și o dramă pe teme LGBTQ+ filmată în România, cu Vanessa Kirby și Cassey Afleck, The World to Come, ambele premiate la Festivalul de la Veneția, alături de cel mai recent film al lui Radu Jude, vor fi ...

Trei premii la Festivalul de Film de la Venetia pentru Imaculat

Imaculat, debutul în lung metraj al regizorilor Monica Stan și George Chiper-Lillemark, prezentat în premieră mondială în competiția Giornate degli Autori, a primit sâmbătă seară, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția, premiul pe...

Primul trailer la The Matrix: Resurrections!

Franciza inovatoare care a redefinit genul filmului SF și actiune, aduce în regia vizionarei Lana Wachowski, mult așteptatul, Matrix – Renașterea / Matrix: Resurrections, al patrulea din serie.  ...

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: Universul Marvel adauga un expert in arte martiale

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings / Shang-Chi și legenda celor 10 inele e al 25-lea film din MCU (Marvel Cinematic Universe). Este regizat de Destin Daniel Crettton (Just Mercy), după un scenariu scris de Dave Callaham și Andrew Lanham. ...

Godzilla vs Kong: Inclestarea Titanilor in 3D

În acest an s-a lansat al 4-lea film din seria MonsterVerse Godzilla vs Kong.

Neidentificat isi continua traseul prin tara, dupa castigarea trofeului Anonimul 2021

Neidentificat, cel de-al doilea lung metraj al regizorului Bogdan Apetri, a intrat în cinematografele din România din 6 august, distribuit de Transilvania Film, și a avut în prima parte a lunii august mai multe proiecții în prezența echipei și a alto...

Dupa 40 de zile: De astazi in cinematografe

După 40 de zile, al patrulea lung metraj al lui Andrei Gruzsniczki, va avea premiera pe marile ecrane din România începând de astăzi.

Greenland: Sfarsitul lumii?

Greenland nu a rulat la noi în ciematografe, dar îl veți putea viziona pe Film Now. Eu l-am achiziționat în format 4k din Germania, fiind singurul loc din lume unde a fost lansat în acest format.  ...

Black Widow: O incursiune in trecutul eroinei Marvel

Black Widow e al 24-lea film Marvel și startul fazei a 4-a MCU (Marvel Cinematic Universe).

Soul: Ce inseamna o viata semnificativa?

Soul / Suflet a fost lansat în cinematografele din România pe în 27 mai 2021, în format 2D si 3D, dublat. Premiera internațională a avut loc pe 17 iunie 2020. ...

The New Mutants: O alta generatie de mutanti

The New Mutants este un film cu acțiunea plasată în universul X-Men.

Casa cu papusi - din 24 septembrie in cinematografe

Debutul în regie al directorului de imagine Tudor Platon, documentarul Casa cu păpuși / House of Dolls, proaspăt câștigător al Trofeului „Ceau Cinema!” Timișoara, va avea premiera pe marile ecrane din România pe 24 septembrie 2021. ...

Neidentificat: Din 6 august, proiectii speciale in tara, in prezenta echipei

Neidentificat, cel de-al doilea lung metraj al regizorului Bogdan Apetri, intră în cinematografele din România din 6 august, distribuit de Transilvania Film. ...

TIFF 2021 in cifre

Ediția aniversară a celui mai mare festival de film din România s-a încheiat pe 1 august, după zece zile marcate de premiere absolute, zeci de proiecții sold-out, întâlniri cu cei peste 1.000 de invitați și un număr impresionant de spectatori. ...

Mister, suspans si emotie: Neidentificat, din 6 august in cinematografe

Neidentificat, cel de-al doilea lung metraj al regizorului Bogdan Apetri, intră în cinematografele din România din 6 august, distribuit de Transilvania Film. O co-producţie România-Cehia-Letonia, filmul este un policier care reușește să îmbine cu su...

Tragedia "Siberiei romanesti": Si atunci, ce e libertatea?, din 16 iulie in cinematografe

Și atunci, ce e libertatea?, lung metrajul regizat de Andrei Zincă după o nuvelă de Ana Blandiana, recompensat cu Premiul Publicului la TIFF și la alte festivaluri internaționale, este lansat în cinematografele din România pe 16 iulie. ...

Fast and Furious 9: Nimeni nu poate scapa de trecut

Fast and Furious 9, film regizat de Justin Lin (Fast and Furious: Tokyo Drift, Fast and Furious, Fast Five și Fast and Furious 6), după un scenariu scris de acesta și Daniel Casey, a fost lansat în cinematografele noastre în format 3D pe data 25 iuni...

Mulan: O poveste despre curaj, loialitate si iubire

Mulan e un film de acțiune care reimaginează povestea legendarei luptătoare Hua Mulan, inspiratoarea unei legende vechi de 15 secole în China.

Patrick: Din 25 iunie in cinematografe

Patrick, debutul în lung metraj al belgianului Tim Mielants (cunoscut pentru serialele Peaky Blinders, Legion și The Terror), premiat la TIFF anul trecut pentru cea mai bună regie, este lansat în cinematografele din România pe 25 iunie. ...

Dragoste materna peste timp: Madre, din 4 iunie in cinematografe

Madre, cel mai recent film al regizorului spaniol Rodrigo Sorogoyen (El Reino / Jocuri de putere), premiat la Veneția pentru cel mai bun rol feminin și realizat după un scurt metraj nominalizat la Oscar, este lansat în cinematografele din România pe ...

Evenimente

Cineastii romani isi intalnesc publicul la Noaptea Alba a Filmului Romanesc 2021

Pe 24 septembrie, spectatorii din București și Cluj îi vor întâlni pe câțiva dintre cineaștii și actorii momentului, la Noaptea Albă a Filmu...

Noutati Home Entertainment

The Conjuring: The Devil Made Me Do It pe 4K UHD (STEELBOOK și plastic), Blu-ray și DVD

Pro Video ne aduce The Conjuring: The Devil Made Me Do It / Trăind printre demoni: E mâna diavolului pe 4K UHD (STEELBOOK și plastic), Blu-r...

Ultimele Stiri

Florin Calinescu vine la Prima TV

Celebrul om de televiziune Florin Călinescu a fost cooptat în top managementul Grupului Clever. Totodată, într-o primă etapă, din această toamnă, cunoscutul om de televiziune va putea fi urmărit în...

24-09-2021 | TV & Online | Creola Tudorache

Marocco / Mikado a avut premiera mondiala la Festi…

Prezentat în secțiunea New Directors, filmul Marocco (titlul internațional Mikado) al regizorului Emanuel Pârvu a avut premiera mondială aseară la Festivalul de Film de la San Sebastian.

24-09-2021 | CineStuff | CineFan.ro

Casa cu papusi: Premiere de gala la Piatra Neamt, …

Debutul în regie al directorului de imagine Tudor Platon, documentarul Casa cu păpuși / House of Dolls, câștigător al Trofeului „Ceau Cinema!” Timișoara, va avea premiera pe marile ecrane în...

24-09-2021 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Cineastii romani isi intalnesc publicul la Noapte…

Pe 24 septembrie, spectatorii din București și Cluj îi vor întâlni pe câțiva dintre cineaștii și actorii momentului, la Noaptea Albă a Filmului Românesc. Regizorii Cristi Puiu, Radu Muntean, Bogdan...

24-09-2021 | Eveniment | CineFan.ro

Romania Salbatica ajunge in aproape 40 de orase in…

Cel mai mare proiect de film documentar dedicat naturii din țara noastră, România Sălbatică, s-a lansat în cinematografele din întreaga țară pe 17 septembrie, înregistrând 16.332 de spectatori după primul...

24-09-2021 | CineStuff | CineFan.ro

John Malkovich il va interpreta pe Sergiu Celibida…

Pentru prima oara in istoria filmului românesc, un actor international, nominalizat la Oscar, va interpreta rolul unei personalitati romanesti.

19-09-2021 | CineStuff | CineFan.ro

Oscar Isaac si Jessica Chastain in Scenes From a M…

Primul episod din miniseria HBO Scenes from a Marriage / Scene dintr-o căsnicie, de Hagai Levi (In Treatment, Our Boys, The Affair), este disponibil pe HBO GO.

15-09-2021 | TV & Online | CineFan.ro

Venom revine: Din 8 octombrie va fi Carnagiu in ci…

La trei ani de la lansarea primului film Venom, care a extaziat fanii Marvel de pe întreg mapamondul, povestea anti-eroului continuă cu o nouă aventură de proporții: Venom: Să fie...

15-09-2021 | CineStuff | CineFan.ro

New Order si drama The World to Come, filmata in R…

O distopie mexicană de Michel Franco, New Order, și o dramă pe teme LGBTQ+ filmată în România, cu Vanessa Kirby și Cassey Afleck, The World to Come, ambele premiate la...

13-09-2021 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Trei premii la Festivalul de Film de la Venetia pe…

Imaculat, debutul în lung metraj al regizorilor Monica Stan și George Chiper-Lillemark, prezentat în premieră mondială în competiția Giornate degli Autori, a primit sâmbătă seară, în cadrul Festivalului Internațional de...

13-09-2021 | CineStuff | CineFan.ro

Anul acesta HBO MAX ajunge in 6 tari din Europa, i…

Serviciul HBO Max va fi disponibil în Europa începând cu data de 26 octombrie. Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania și Andorra vor fi primele șase țări europene ce vor avea...

10-09-2021 | TV & Online | CineFan.ro

Du-ma, vantule! - videoclipul oficial al documenta…

Cu câteva zile înainte de Premiera de Gală, echipa România Sălbatică lansează videoclipul piesei centrale a documentarului, ce a stârnit emoția și curiozitatea publicului care a avut șansa de a...

10-09-2021 | Eveniment | Emanuel Lazarescu

Maraton de filme romanesti si intalniri cu invita…

Pentru al patrulea an consecutiv, TIFF Oradea continuă să îi răsfețe pe iubitorii de film cu proiecții în premieră, noutăți de toamnă și întâlniri surpriză cu cineaștii momentului.

10-09-2021 | Eveniment | Emanuel Lazarescu

Primul trailer la The Matrix: Resurrections!

Franciza inovatoare care a redefinit genul filmului SF și actiune, aduce în regia vizionarei Lana Wachowski, mult așteptatul, Matrix – Renașterea / Matrix: Resurrections, al patrulea din serie. 

10-09-2021 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: Univers…

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings / Shang-Chi și legenda celor 10 inele e al 25-lea film din MCU (Marvel Cinematic Universe). Este regizat de Destin Daniel Crettton...

10-09-2021 | CineStuff | Avramescu Alexandru Virgil

O noua sansa, emisiunea prezentata de Andreea Mant…

Sâmbăta, 11 septembrie, de la ora 20:00, Andreea Mantea intră în casele telespectatorilor Kanal D cu O nouă șansă, o emisiune plină de emoție, de dramatism, ce va fi difuzată...

10-09-2021 | TV & Online | CineFan.ro

The Conjuring: The Devil Made Me Do It pe 4K UHD (…

Pro Video ne aduce The Conjuring: The Devil Made Me Do It / Trăind printre demoni: E mâna diavolului pe 4K UHD (STEELBOOK și plastic), Blu-ray și DVD. 

09-09-2021 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

A Quiet Place Part II pe 4K UHD Steelbook, Blu-ray…

Pro Video ne aduce A Quiet Place Part II / Fără zgomot 2 pe 4K UHD STEELBOOK, Blu-ray și DVD. 

09-09-2021 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Tom and Jerry: The Movie pe Blu-ray și DVD

Pro Video ne aduce un amestec de animație clasică și acțiune live Tom and Jerry: The Movie pe Blu-ray și DVD. 

09-09-2021 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Godzilla vs Kong: Inclestarea Titanilor in 3D

În acest an s-a lansat al 4-lea film din seria MonsterVerse Godzilla vs Kong.

09-09-2021 | CineStuff | Avramescu Alexandru Virgil

Benzi desenate

Romanul grafic Watchmen, disponibil in Romania la Editura Art

In colectia Grafic (Editura Art) a fost lansat volumul de banda desenata Watchmen. ...