Eternals / Eternii – cel mai nou film Marvel și-a făcut apariția pe marile ecrane.

Odată cu acesta, Angelina Jolie și Salma Hayek se alătură personajelor Universului Cinematic Marvel.

Fiind un altfel de film Marvel, cu numeroase personaje noi, ne-am gândit să vă povestim câte ceva despre fiecare dintre ele, dar și despre background-ul poveștii.

Fiind singura ființă din lume, Primul Firmament nu și-a dorit singurătate, creând diverse forme de viață: acestea erau ființe cerești de ordin secund care erau sub două aparențe: cei cu pielea închisă, Aspiranții, loiali creatorului lor și dornici să mențină lucrurile așa cum erau și multi-colorii Rebeli care își doreau o lume dinamică, diversă și care să evolueze. Aceste forme de viață rebele au devenit ceea ce s-a numit mai târziu Celeștii. 

Războiul care a izbucnit între Aspiranți și Celești aproape a distrus Primul Firmament. Într-un ultim efort de supraviețuire, ceea ce a rămas din el i-a strâns pe ultimii Aspiranți și s-a refugiat în colțurile universului, unde s-a transformat într-o nouă ființă cosmică formată din mai multe realități, numită Eternitatea. Astfel, cel de-al Doilea Univers și Primul Multivers au luat naștere. 

La început…

Înaintea celor șase singularități și a zorilor creației, au venit celești. Arishem, primul celest, a creat mai întâi Soarele și a adus lumină în Univers. Viața a început și a prosperat. Totul era în echilibru. Până când o specie nenaturală de prădător a apărut din spațiul adânc pentru a se hrăni cu viață inteligentă. Ei erau cunoscuți ca devianți. Universul fiind scufundat în haos. 

Pentru a restabili ordinea naturală, Arishem a trimis eternii, eroi nemuritori de pe planeta Olympia, pentru a elimina devianții. Eternii au avut credință neclintită în Arishem, până când o misiune condusă de primul etern, Ajak, a schimbat totul...

Povestea începe în Londra de astăzi, cu Sersi lucrând ca profesor. Eternii s-au despărțit cu secole în urmă, după mii de ani împreună. Fiecare are viața lui pe Pământ, însă liniștea lor este spulberată de un atac al devianților. Sersi bănuiește că  întoarcerea instantanee a tuturor celor care au dispărut din cauza lui Thanos ar fi reînviat adversarul lor mortal. Împreună cu Sprite, ea trebuie să-i unească pe Eterni pentru a proteja din nou Pământul.

Secvențele de luptă sunt uimitoare, iar efectele fantastice, în stilul caracteristic studiourilor Marvel. Mi-a plăcut enorm cum regizoarea Chloé Zhao îmbină prezentul cu trecutul, prezentând povestea Eternilor de-a lungul Istoriei omenirii: de la primele civilizații ale Mesopotamiei și Babilonului, până în prezent. 

Toate aceste momente din viața Eternilor ne ajută să îi cunoaștem mai bine și să le aflăm poveștile. Sersi și Ikaris au format un cuplu timp de foarte mulți ani, însă de când Eternii și-au încheiat misiunea și fiecare și-a urmat propriul destin, Ikaris a plecat și nu s-a mai întors. Cu inima zdrobită, Sersi s-a stabilit printre oameni, devenind astfel cea mai umană dintre Eterni. În prezent, locuiește în Londra și are o relație cu Dane (Kit Harington).

Toți Eternii stăpânesc o forță fizică superioară, teleportare, telepatie, telekinezie, manipularea materiei, zbor și levitație, generare de iluzii, precum și puterea de a lansa radiații cosmice din ochi și mâini. Eternii sunt imposibil de ucis pentru că dețin control mental asupra corpurilor proprii, regenerându-le ori de câte ori corpurile le sunt distruse. De asemenea, Eternii își pot canaliza energia cosmică în sprijinul propriilor abilități. De aceea unii Eterni au capacități speciale, fiind mai puternici în acele arii decât ceilalți coechipieri. 

Cine sunt eternii?!

Ajak (Salma Hayek) are nu doar puterile obișnuite ale unui Etern, dar poate face ceva ce alții nu pot – să comunice cu creatorii lor, cu Celeștii, o rasă din vechime de ființe extraterestre, înzestrate cu abilități aproape divine de a controla forțe și energii imense. Ceea ce o face așadar esențială pe Ajak pentru grup, deoarece Celeștii vizitează din când în când Pământul pentru a face judecăți despre planetă. Acest lucru s-ar putea să fie tocmai ceea ce o face pe Ajak să fie liderul echipei Eternilor, supereroi MCU. 

Ajak, personaj masculin în benzile desenate, poate comunica cu Celestials, dar are şi puteri miraculoase de a vindeca. În Universul Cinematografic Marvel, aceste ființe stranii au apărut deja. În Gardienii Galaxiei, Taneleer Tivan (The Collector) explică faptul că Pietrele Infinitului pot fi păstrate numai de ființe foarte puternice, și îi arată lui Peter Quill și celorlalți un uriaș umanoid care seamănă cu Eson the Searcher. 

În Gardienii Galaxiei Vol. 2 a fost văzut Ego, Planeta Vie, susținând că este unul dintre Celești. Ajak are, de asemenea, puterea de a manipula materia într-un scop deocamdată necunoscut. Așa cum arată colecția ei de plante, Ajak își va folosi talentele și priceperea în medicină – ceea ce o face și vindecătoarea grupului.

Ikaris (Richard Madden) este unul dintre cei mai puternici Eterni: poate zbura și poate arunca raze de lumină din ochi. Și, în plus, are o legătură cu totul specială cu Sersi. El are o relație de 7000 de ani cu Sersi. E un Superman al MCU dar fără superviteză.

Sersi (Gemma Chan) îi eclipsează pe mulți dintre Eterni. Ea poate să manipuleze moleculele unui obiect și să le rearanjeze după bunul plac.. Fiind înzestrată cu o asemenea putere, Sersi poate să salveze omenirea, dar dacă își pierde controlul, poate deveni și un adevărat pericol. Față de benzile desenate ea poate doar să manipuleze materie anorganică, o limitare care o îmblânzește, permițându-i totodată să își folosească puterile într-un mod mai inventiv și mai nuanțat. 

Prin puterea ei, Sersi are un statut mitologic privilegiat, fiind adevăratul Etern coborât printre muritori. Dintre toți Eternii, Sersi s-a integrat cel mai bine printre oameni, mânată de compasiune și de un respect profund față de omenirea pe care o apără.

Stabilită în Londra, unde a devenit o curatoare într-un muzeu, Sersi a legat chiar și o relație cu un pământean pe nume Dane Whitman. Astfel că Sersi intră într-un straniu triunghi amoros, fiindcă de câteva mii de ani, ea și cu Eternul Ikaris sunt într-o relație tumultoasă: ba împreună, ba despărțiți.

Makkari (Lauren Ridloff) este un personaj rapid, care este descris drept nerăbdător. Cunoscut și ca Mercury, personajul are în benzile desenate un costum roșu intens și este mascat. Atunci când Makkari aleargă, o energie aurie îi înconjură corpul.

Totuși, modul în care ea își folosește viteza ca pe o armă este cel mai impresionant aspect al puterilor ei. Producătorii au schimbat genul personajului Makkari, bărbat în benzile desenate Eternals. Dacă Ikaris e Superman în MCU, Makkari e versiunea lui The Flash din DCEU.

Gilgamesh (Don Lee) este considerat cel mai puternic Etern, mai puternic chiar și decât Ikaris. El poate să își folosează energia cosmică pentru a crea un exoschelet care îi amplifică… semnificativ puterile.

Când nu se luptă, Gilgamesh este calmul întruchipat, tipul gardianului fidel pe care ai cam vrea să-l ai de partea ta. Ca un frate mai mare, el are grijă și de ceilalți Eterni, fiind apropiat și de Thena (Angelina Jolie), protejata lui eternă.

Thena (Angelina Jolie),e cea mai bună femeie-războinic din galaxie, care are capacitatea de a folosi energiile cosmice pentru a crea orice armă.

Ea e și singura care scapă de sub control când are amintiri din altă viață. Ancora sa spre realitate e Gilgamesh.

Druig (Barry Keoghan)este un Etern distant care s-a separat de Eternals pentru că nu este de acord cum interacţionează aceştia cu oamenii, are puterea unică de a controla minţile umane şi este specialist în manipularea realităţii.

În general, superputerile lui Druig sunt comparabile cu acelea ale celorlalți Eterni, însă excelează în telepatie. Măiestria lui Druig în domeniul lui îi permite până și să constrângă oamenii să facă lucruri la comanda lui. 

Sprite (Lia McHugh) a fost înzestrat cu o forță fizică și o agilitate supraomenești. El poate și să zboare, însă mai important este că poate să creeze iluzii, ceea ce îl face pe acest supererou să fie trickster-ul Eternilor. Un suflet nemuritor, viclean și amuzant, care deși a trăit mii de ani, a rămas captiv în corpul unui băiețel de 11 ani.

Sprite este deci la propriu arhetipul Copilului Etern: liber și creativ, dar într-o continuă renegociere a relației cu exteriorul și, mai ales, cu propriul corp. Sprite se simte în inferioritate din cauza condiției lui, supărat că nimeni nu-l ia în serios, așa că primul lui scop este să… crească.

De-a lungul mileniilor, Sprite i-a înscenat atât pe oameni, cât și pe Eterni. Sprite le-a plantat și celorlalți Eterni numeroase amintiri false.  

Sprite înseamnă și zână, și fantomă, și spiriduș. La fel ca Ajak sau Makkari, care în benzile desenate erau bărbați, Sprite este unul dintre Eternii cărora distribuția din film le-a schimbat genul – însă nu cu totul. În benzile desenate, când Zuras (un Etern Prim, unul dintre liderii rasei lor) a aflat de urmările acestui plan „pueril” al lui Sprite de a îi adormi pe Eterni, acesta l-a decapitat. Însă iluziile nu s-au dus odată cu el: Sprite a înviat sub forma unei fetițe tot de 11 ani.

Phastos (Brian Tyree Henry) are una dintre cele mai strălucite minți din universul Marvel. Fiind un inventator și un tehnopat, el a ajutat omenirea să își dezvolte tehnologia de-a lungul Istoriei, motiv pentru care, asemenea lui Sersi, a format un atașament profund față de ea – cu toate că evoluția tehnică a omenirii a fost și o otravă, nu numai un leac. 

Așadar, Phastos este un supererou genial care poate să construiască și să înțeleagă orice tehnologie, ceea ce îl califică și ca pilotul grupului. Phastos controlează Domo, nava interstelară a Eternilor, pe care o ridică de sub pământ printr-o tehno-coregrafie a mâinilor.

În benzile desenate, acesta mânuiește o armă care arată ca un ciocan, prin care lansează fulgere de energie cosmică, asemenea lui Thor. 

Phastos a făurit și sabia legendară a lui Kingo – până la urmă, numele lui este derivat din Hephaistos, zeul fierar din mitologia greacă, cel care fabrică tot arsenalul panteonului. Datorită intelectului său dezvoltat, Phastos este mai degrabă un pacifist introvertit, care își vede de munca sa fără să participe prea mult în luptă. 

Kingo (Kumail Nanjiani) este singurul etern care decide să trăiască în văzul întregii lumii şi nu oricum: este un star al filmelor de la Bollywood, adulat în lumea întreagă pentru filmele sale pline de emoţie şi ritmate de coregrafii elaborate. 

Eternii rulează acum în cinematografele din toată țara.


Din aceeasi categorie...

The Conjuring: The Devil Made Me Do It provoaca sperieturi

Regizat de Michael Chaves, The Conjuring: The Devil Made Me Do It e al treilea film al seriei și al optulea film din acest univers. ...

Uneori ninge cu zapada, alteori cu intuneric in regia lui Gabriel de Achim va avea premiera mondiala la Tallinn

Filmul Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric / Snowing Darkness semnat de Gabriel de Achim va avea premiera mondială în selecția competițională Rebels With A Cause din cadrul celei de-a 25-a ediție a PÖFF - Tallinn Black Nights Film Festival. ...

Pentru mine tu esti Ceausescu de Sebastian Mihailescu, premiat la festivalurile DocLisboa si Ji.hlava

Documentarul Pentru mine tu ești Ceaușescu, în regia lui Sebastian Mihăilescu, a fost distins cu premiile pentru Cel mai bun film din Europa Centrală și de Est și Cea mai bună imagine, în cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar Ji.hlava...

Os de peste, co-productie cu participare romaneasca, lansat in cinematografe in martie 2022

Lung metrajul Os de pește / Fishbone, regizat de Dragomir Sholev, producție Bulgaria - România, va fi lansat în cinematografele din România pe 25 martie 2022. ...

Au inceput inscrierile pentru TIFF 2022! Sectiunea de documentare devine competitiva

Înscrierile de filme pentru cea de-a 21-a ediție Festivalului Internațional de Film Transilvania sunt deschise!

Miracol, thriller-ul psihologic regizat de Bogdan George Apetri, ajunge in cinematografele din Romania in 2022

Miracol, al treilea lung metraj regizat de Bogdan George Apetri (Periferic, Neidentificat), a fost prezentat în premieră internațională la cea de-a 78-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, în cadrul secțiunii Orizzonti. ...

Venom: Let There Be Carnage - Eddie Brock si Venom revin in cinematografe!

În 2018, Venom reușea să aibă încasări globale de 856 milioane de dolari, făcând ca un sequel să devină o prioritate pentru studioul Sony.

James Bond - No Time To Die: Sfarsitul unei ere in 3D

No Time To Die / Nu e vreme de murit e al 25-lea film din seria 007. Amânat până acum de 3 ori, a avut în final parte de marea premieră în cinematografe. Dacă vreți să-l vizionați la cinema grăbiți-vă!!! Nu se știe cât timp vor mai rămâne deschise. ...

James Bond 007: Recapitularea seriei de 5 filme cu Daniel Craig

Casino Royale e un reboot al seriei care îl are ca personaj principal pe spionul MI6, James Bond (Daniel Craig).

James Bond 007: Recapitularea primelor 20 de filme ale seriei

James Bond este un personaj fictiv creat de romancierul Ian Fleming în 1953. Bond este un agent secret britanic MI6, numele său de cod fiind Double O Seven (007). ...

Marocco / Mikado a avut premiera mondiala la Festivalul de Film de la San Sebastian

Prezentat în secțiunea New Directors, filmul Marocco (titlul internațional Mikado) al regizorului Emanuel Pârvu a avut premiera mondială aseară la Festivalul de Film de la San Sebastian. ...

Casa cu papusi: Premiere de gala la Piatra Neamt, Focsani si Botosani

Debutul în regie al directorului de imagine Tudor Platon, documentarul Casa cu păpuși / House of Dolls, câștigător al Trofeului „Ceau Cinema!” Timișoara, va avea premiera pe marile ecrane în acest weekend. ...

Romania Salbatica ajunge in aproape 40 de orase in a doua saptamana de la lansare

Cel mai mare proiect de film documentar dedicat naturii din țara noastră, România Sălbatică, s-a lansat în cinematografele din întreaga țară pe 17 septembrie, înregistrând 16.332 de spectatori după primul weekend și devenind astfel unul dintre cele m...

John Malkovich il va interpreta pe Sergiu Celibidache in filmul biografic Cravata Galbena

Pentru prima oara in istoria filmului românesc, un actor international, nominalizat la Oscar, va interpreta rolul unei personalitati romanesti.

Venom revine: Din 8 octombrie va fi Carnagiu in cinematografe!

La trei ani de la lansarea primului film Venom, care a extaziat fanii Marvel de pe întreg mapamondul, povestea anti-eroului continuă cu o nouă aventură de proporții: Venom: Să fie carnagiu / Venom: Let There Be Carnage. Thrillerul distribuit de Col...

New Order si drama The World to Come, filmata in Romania, la Cinema sub clar de luna

O distopie mexicană de Michel Franco, New Order, și o dramă pe teme LGBTQ+ filmată în România, cu Vanessa Kirby și Cassey Afleck, The World to Come, ambele premiate la Festivalul de la Veneția, alături de cel mai recent film al lui Radu Jude, vor fi ...

Trei premii la Festivalul de Film de la Venetia pentru Imaculat

Imaculat, debutul în lung metraj al regizorilor Monica Stan și George Chiper-Lillemark, prezentat în premieră mondială în competiția Giornate degli Autori, a primit sâmbătă seară, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția, premiul pe...

Primul trailer la The Matrix: Resurrections!

Franciza inovatoare care a redefinit genul filmului SF și actiune, aduce în regia vizionarei Lana Wachowski, mult așteptatul, Matrix – Renașterea / Matrix: Resurrections, al patrulea din serie.  ...

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: Universul Marvel adauga un expert in arte martiale

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings / Shang-Chi și legenda celor 10 inele e al 25-lea film din MCU (Marvel Cinematic Universe). Este regizat de Destin Daniel Crettton (Just Mercy), după un scenariu scris de Dave Callaham și Andrew Lanham. ...

Godzilla vs Kong: Inclestarea Titanilor in 3D

În acest an s-a lansat al 4-lea film din seria MonsterVerse Godzilla vs Kong.

Neidentificat isi continua traseul prin tara, dupa castigarea trofeului Anonimul 2021

Neidentificat, cel de-al doilea lung metraj al regizorului Bogdan Apetri, a intrat în cinematografele din România din 6 august, distribuit de Transilvania Film, și a avut în prima parte a lunii august mai multe proiecții în prezența echipei și a alto...

Dupa 40 de zile: De astazi in cinematografe

După 40 de zile, al patrulea lung metraj al lui Andrei Gruzsniczki, va avea premiera pe marile ecrane din România începând de astăzi.

Greenland: Sfarsitul lumii?

Greenland nu a rulat la noi în ciematografe, dar îl veți putea viziona pe Film Now. Eu l-am achiziționat în format 4k din Germania, fiind singurul loc din lume unde a fost lansat în acest format.  ...

Black Widow: O incursiune in trecutul eroinei Marvel

Black Widow e al 24-lea film Marvel și startul fazei a 4-a MCU (Marvel Cinematic Universe).

Soul: Ce inseamna o viata semnificativa?

Soul / Suflet a fost lansat în cinematografele din România pe în 27 mai 2021, în format 2D si 3D, dublat. Premiera internațională a avut loc pe 17 iunie 2020. ...

Evenimente

Festivalul Filmului Palestinian 2021

Viaţa grea din Gaza, violenţele asupra palestinienilor din teritoriile ocupate, agresiunile asupra femeilor în lumea arabă sau problema refu...

Noutati Home Entertainment

G.I. Joe Origins: Snake Eyes pe 4K UHD (Steelbook si plastic), Blu-ray si DVD

Pro Video ne aduce al treilea film din seria G.I. Joe după G.I. JOE: Rise of the Cobra (2009) și G.I. JOE: Retaliation (2013), care acum se ...

Ultimele Stiri

The Conjuring: The Devil Made Me Do It provoaca sp…

Regizat de Michael Chaves, The Conjuring: The Devil Made Me Do It e al treilea film al seriei și al optulea film din acest univers.

27-11-2021 | CineStuff | Avramescu Alexandru Virgil

Smiley lanseaza Locul sfinteste omul, primul episo…

Smiley are astăzi premiera primului episod din serialul său muzical, Mai mult de-o viață pe canalul său de YouTube.

25-11-2021 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

A aparut vol. 8 al colectiei Marvel Must-Have - Ul…

Libertatea in parteneriat cu Editura Litera a lansat o colectie inedita de benzi desenate: Marvel Must-Have. Săptămâna aceasta a apărut vol 8: Ultimate Spider-Man: Miles Morales.

24-11-2021 | Benzi desenate | Emanuel Lazarescu

Cristina Deleanu o interpreteaza pe Brigitte Bardo…

Vineri, 19 noiembrie, de la ora 22.00, la Prima TV, sitcomul Secretele Președintelui vine cu un nouă apariție surprinzătoare, celebra actriță Brigitte Bardot, interpretată de Cristina Deleanu.

19-11-2021 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

Uneori ninge cu zapada, alteori cu intuneric in re…

Filmul Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric / Snowing Darkness semnat de Gabriel de Achim va avea premiera mondială în selecția competițională Rebels With A Cause din cadrul celei de-a 25-a...

18-11-2021 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Festivalul Filmului Palestinian 2021

Viaţa grea din Gaza, violenţele asupra palestinienilor din teritoriile ocupate, agresiunile asupra femeilor în lumea arabă sau problema refugiaţilor se numără printre subiectele tratate de o serie de documentare care...

18-11-2021 | Eveniment | Emanuel Lazarescu

Serban Pavlu prezinta seria de autor Petre Salcude…

Petre Sălcudeanu: unul dintre cei mai populari scriitori români ai sfârșitului de veac XX - din noiembrie în exclusivitate la Editura Publisol!

18-11-2021 | Eveniment | Emanuel Lazarescu

De 1 decembrie, documentare despre Regina Maria si…

De 1 decembrie, telespectatorii HISTORY Channel România au întâlnire cu istoria.

18-11-2021 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

Recomandarile lunii decembrie la Crime + Investiga…

Iată cateva recomandări pentru luna decembrie la Crime+Investigation.

18-11-2021 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

A aparut vol. 7 al colectiei Marvel Must-Have - Da…

Libertatea in parteneriat cu Editura Litera a lansat o colectie inedita de benzi desenate: Marvel Must-Have. Săptămâna aceasta a apărut vol 7: Daredevil: Omul fara frica.

17-11-2021 | Benzi desenate | Emanuel Lazarescu

Eternals: Un film epopeic cu supereroi

Eternals / Eternii – cel mai nou film Marvel și-a făcut apariția pe marile ecrane.

17-11-2021 | CineStuff | Avramescu Alexandru Virgil

A aparut vol. 6 al colectiei Marvel Must-Have - Th…

Libertatea in parteneriat cu Editura Litera a lansat o colectie inedita de benzi desenate: Marvel Must-Have. Săptămâna aceasta a apărut vol 6: Thanos: Origini.

10-11-2021 | Benzi desenate | Emanuel Lazarescu

Pentru mine tu esti Ceausescu de Sebastian Mihaile…

Documentarul Pentru mine tu ești Ceaușescu, în regia lui Sebastian Mihăilescu, a fost distins cu premiile pentru Cel mai bun film din Europa Centrală și de Est și Cea mai...

05-11-2021 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Annette deschide cea de-a 11-a editie BIEFF 2021

Annette, noua producție semnată de cineastul francez Leos Carax, deschide cea de-a 11-a ediție a Festivalului Internațional de Film Experimental București (BIEFF).

05-11-2021 | Eveniment | Emanuel Lazarescu

Os de peste, co-productie cu participare romaneasc…

Lung metrajul Os de pește / Fishbone, regizat de Dragomir Sholev, producție Bulgaria - România, va fi lansat în cinematografele din România pe 25 martie 2022.

05-11-2021 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Focus Sat TV investigheaza disparitiile din cataco…

Focus Sat TV va difuza noua mini-serie NOX, producție Canal+ Création Originale, începând din 4 noiembrie, câte două episoade în premieră în zilele de luni și joi de la ora...

05-11-2021 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

A aparut vol. 5 al colectiei Marvel Must-Have - De…

Libertatea in parteneriat cu Editura Litera a lansat o colectie inedita de benzi desenate: Marvel Must-Have. Săptămâna aceasta a apărut vol 5: Deadpool ucide Universul Marvel.

03-11-2021 | Benzi desenate | Emanuel Lazarescu

A aparut vol. 4 al colectiei Marvel Must-Have - Wo…

Libertatea in parteneriat cu Editura Litera a lansat o colectie inedita de benzi desenate: Marvel Must-Have. Săptămâna aceasta a apărut vol 4: Wolverine: Batranul Logan.

02-11-2021 | Benzi desenate | Emanuel Lazarescu

G.I. Joe Origins: Snake Eyes pe 4K UHD (Steelbook …

Pro Video ne aduce al treilea film din seria G.I. Joe după G.I. JOE: Rise of the Cobra (2009) și G.I. JOE: Retaliation (2013), care acum se axează pe originile luptătorului GI JOE, Snake Eyes. G.I. Joe Origins: Snake Eyes...

29-10-2021 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Space Jam: A New Legacy pe Blu-ray si DVD

Pro Video ne aduce mult aștepta continuare a filmului Space Jam (1996), Space Jam: A New Legacy / Space Jam: O nouă eră pe Blu-ray și DVD. 

29-10-2021 | Noutati Home Entertainment | Avramescu Alexandru Virgil

Benzi desenate

A aparut vol. 8 al colectiei Marvel Must-Have - Ultimate Spider-Man: Miles Morales

Libertatea in parteneriat cu Editura Litera a lansat o colectie inedita de benzi desenate: Marvel Must-Have. Săptămâna aceasta a apărut vol ...