Traind in acelasi univers ca The Walking Dead, Fear the Walking Dead este o drama indrazneata care exploreaza debutul apocalipsei mortilor prin intermediul unei familii destramate. 

Amplasata intr-un oras in care lumea vine sa evadeze, sa-si ascunda secretele si sa-si ingroape trecuturile, o epidemie misterioasa ameninta sa perturbe putina stabilitate pe care au reusit sa o formeze Madison Clark, o consiliera de orientare de liceu si profesorul de engleza, Travis Manawa. 

Presiunea din fiecare zi de a incerca sa uneasca doua familii, in timp ce au de-a face cu copiii rebeli, furiosi si plini de resentimente, nu mai este la fel de importanta atunci cand societatea incepe sa se prabuseasca. 

Are loc o evolutie fortata, o adaptare rapida necesara pentru supravietuire, iar familia noastra cu probleme trebuie sa se reinventeze, ori sa isi accepte trecutul intunecat.

Telespectatorii AMC vor putea sa participe impreuna la calatoria si experienta inceputului apocalipsei zombi.

Premiera mondiala a celui mai asteptat nou serial, Fear the Walking Dead va fi duminica, 23 august de la ora 21:00. 

Primul episod, cu o durata mai lunga, va debuta de asemenea, pe televiziunile AMC Global din lume simultan cu premiera din SUA, luni, 24 august de la ora 4:00 si apoi se va redifuza in intervalul de primetime local, de la ora 23:00. 

In Romania, AMC va difuza serialul Fear the Walking Dead cu subtitrare de la inceput.

Fiecare episod ce va urma se va transmite in direct simultan cu AMC S.U.A si va fi redifuzat in primetime de la ora 23:00 pe intreg parcursul primului sezon de sase episoade. 

Finalul sezonului va fi pe 5 octombrie in tarile Europei Centrale si de Est. 

Iata mai jos o declaratie a creatorului, productorului executiv si scenaristului serialului Robert Kirkman:

“Iarasi pornim. Nu spun asta avand un ton epuizat, ceea ce s-ar astepta venind de la cineva inhamat la un serial pereche in timp ce, de asemenea, lucreaza la al saselea sezon al originalului. Sa spun adevarul, ar trebui sa umplu acest spatiu cu puncte de exclamatie ca sa redau exact cat de entuziasmat sunt de Fear the Walking Dead.  

Mi se pare atat de tare sa maresc universul The Walking Dead in noi directii. “Incitant” si “nou”, acestea au fost cuvintele noastre cheie de cand am inceput sa discutam despre acest serial. Sunt atat de fericit ca in sfarsit am ajuns in punctul in care putem imparti serialul cu intreaga lume astfel ca toti sa vada exact ce inseamna acest lucru.

The Walking Dead a fost intotdeauna despre personaje. A fost despre luptele lui Rick, Michonne, Daryl, Maggie, Glenn, Carol si restul, care sunt la fel de importanti, dar daca ar fi sa fac o lista cu toate personajele din distributia noastra, ar ocupa mai mult spatiu decat acele puncte de exclamatie… Si daca i-as include pe cei pe care i-am pierdut de-a lungul timpului? Am sta aici toata ziua! Personajele, oamenii din aceasta lume au fost cei care i-au adus pe telespectatori inapoi episod dupa episod pentru ce se apropie acum de sase ani. 

Acum avem ocazia sa va facem cunostinta cu Madison, Travis, Alicia, Nick, Liza, Chris, Daniel, Ofelia si… ei bine, distributia continua sa creasca cu fiecare episod… si da… vom pierde cativa din ei pe drum.

Dar aici intervine “incitantul” si “noul”… in faptul ca acesti oameni au propriile lor experiente si propriile motive de a supravietui. Sunt complicati, personaje reale care nu se vor confrunta in aceeasi maniera cu zombi. 

Ei vor invata lucruri noi, vor gasi noi unelte, vor invata mai repede sau mai incet, dar ceea ce vom avea in final este un show FOARTE, foarte diferit… plasat intr-o lume pe care IUBIM sa o exploram la fel de mult cat nu am vrea sa traim in ea NICIODATA. 

Doresc sa le multumesc tuturor celor care citesc asta pentru ca ne ajuta cat de putin in cresterea familiei The Walking Dead.  

Am inceput putini si am crescut si crescut, an dupa an pe masura ce mai multi actori, scenaristi, regizori, critici, fani, facebook-eri, twitter-eri s-au alaturat amestecului. Iar acum, cu Fear the Walking Dead, aceasta familie a crescut si mai mult… si stiu ca toti ne vom deschide inimile… si curajul… pentru o primire calduroasa pentru acest nou proiect. Cred ca veti fi de acord cu mine dupa ce veti vedea acest serial… ca merita.

Robert Kirkman - Backwoods, CA, 2015”

CineFan va prezinta mai jos personajele din noul serial Fear the Walking Dead precum si biografiile actorilor care interpreteaza aceste personaje.

KIM DICKENS (interpreta personajului Madison Clark).

Madison Clark este un consilier popular la liceul din El Sereno care, inainte de apocalipsa zombi, ii ajuta pe elevi sa se pregateasca pentru viitor. Mama vaduva, a crescut singura doi copii, dar recent a gasit dragostea impreuna cu profesorul de limba engleza al liceului. 

Presiunea supravietuirii ii aduce lui Madison claritate, si aceasta va face rapid alegerile grele care sa ii tina familia in viata. Epidemia aduce la suprafata un trecut pe care Madison a incercat sa il ingroape. Acum, in aceasta noua lume, nu mai poate ascunde cine este cu adevarat. 

Kim Dickens s-a dovedit a fi o actrita versatila, care a interpretat o gama larga de personaje complexe si puternice de-a lungul carierei sale in televiziune si filme. Recent a finalizat productia filmului lui Tim Burton, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, o adaptare a romanului clasic al lui Ransom Riggs de catre 20th Century Fox si avandu-i in distributie pe Eva Green, Asa Butterfield, Ella Purnell, Allison Janney si Samuel L. Jackson. Filmul va fi lansat pe 4 martie 2016. 

In 2014, Dickens a jucat rolul Detectivului Rhonda Boney in thrillerul psihologic primit foarte bine de critici, Gone Girl impreuna cu Ben Affleck si Rosamund Pike. Alte contributii filmografice ale lui Dickens includ aparitii in filmul lui John Lee Hancock nominalizat la Oscar® - The Blind Side; in comedia satirica nominalizata la Globurile de Aur® - Thank You for Smoking; si in filmul lui Allison Anders, The Things Behind the Sun, un rol cu care a obtinut in 2002 o nominalizare la Premiul Independent Spirit.

Impresionantele contributii TV ale lui Dickens includ mini-seria HBO nominalizata la premiile Emmy® - Treme creata de David Simon; Friday Night Lights, Lost si Deadwood.  

Dickens s-a nascut in Huntsville, Alabama, si a frecventat Universitatea Vanderbilt din Nashville, unde a absolvit sectia de comunicare. Dupa absolvire s-a mutat in New York pentru a-si continua studiile la Institutul de Teatru si Film Lee Strasberg. Mai tarziu a absolvit doi ani la conservatorul de arte interpretative al Academiei Americane de Arte Dramatice din New York. 

In prezent Dickens locuieste in Los Angeles.

 

CLIFF CURTIS (interpretul personajului Travis Manawa).

Travis Manawa este tata, profesor de liceu de limba engleza si iubitul lui Madison Clark. Este un om bun – tipicul barbat american. Ca patriarh al grupului este protectiv, pragmatic si hotarat in convingerea sa ca orice poate fi rezolvat. Isi pastreaza relatia cu fosta sotie si fiul plin de antipatie in timp ce incearca sa devina tata pentru copiii lui Madison. Travis se lupta cu provocarea de a amesteca o familie – o provocare exacerbata de noul haos neprevazut. 

Cliff Curtis a jucat cel mai recent in drama Gang Related si in Missing, impreuna cu Ashley Judd, si de asemenea, in filmul ce va fi lansat in curand, Risen, joaca rolul lui Iisus Hristos, alaturi de Joseph Fiennes

Curtis continua sa obtina premii in cadrul festivalurilor pentru interpretarea sa din The Dark Horse, bazat pe o poveste adevarata in care il interpreteaza pe campionul de sah Genesis, care sufera de tulburare bipolara.  

La Hollywood, Curtis a jucat o gama larga de roluri in mai multe filme, incluzand Runaway Jury (2003), Whale Rider (2002), Blow (2001), Training Day (2001), Three Kings (1999), The Insider (1999) si Bringing Out the Dead (1999). 

Nascut in Rotorua, Noua Zeelanda, Curtis este descendent al tribului Maori din Noua Zeelanda (cu afilieri tribale Ngati Hauiti si Te Arawa). S-a inscris la Facultatea de Teatru din Noua Zeelanda, si apoi la Teatro Dmitri Scoula din Elvetia. A primit primul sau rol in The Piano (1993). 

Alte roluri din Noua Zeelanda includ melodrama a carei actiune se petrece intr-un lagar, Desperate Remedies (1993), drama urbana aspra Once Were Warriors (1994), si comedia Jubilee (2000).

 

FRANK DILLANE (interpretul personajului Nick Clark).

Nick Clark este un dependent de droguri de 19 ani. Mama sa, Madison, l-a trimis de mai multe ori la reabilitare, dar acum Nick a ajuns intr-un punct in care nimeni nu ii mai poate spune ce sa faca sau nu il poate forta sa intre in recuperare – trebuie sa faca acest lucru singur. Cand il intalnim prima data pe Nick, intalnim un tanar la o rascruce de drumuri. Nick vrea sa demonstreze ca isi poate reconstrui viata – si apocalipsa s-a putea sa ii opere ocazia ironica de a face acest lucru.

Pregatit de Academia Regala de Arta Dramatica (R.A.D.A.) din Londra Frank Dillane a aparut in mai multe productii de teatru, incluzand Candide (Theatre Royal Bath); Peter Pan or the Boy Who Would Not Grow Up; The Merchant of Venice; The Provok’d Wife; A Respectable Wedding; The Seagull; si The Winter’s Tale (toate pentru R.A.D.A.). 

Filmele sale includ: Viena si the Fantomes, In the Heart of the Sea, Maestro, Papadopoulos & Sons, Harry Potter and the Deathly Hallows, Harry Potter and the Half Blood Prince si Welcome to Sarajevo. De asemenea, a aparut recent in seria Netflix Sense8.

 

ALYCIA DEBNAM-CAREY (interpreta personajului Alicia Clark).

Alicia Clark este o eleva model care isi depaseste limitele cu o usurinta frustranta. Vrea sa plece naibii din Los Angeles, si obiectivul ei este sa termine liceul si sa evadeze la facultate, unde va scapa de drama familiei sale. Ani de zile si-a vazut fratele mai mare adancindu-se mai adanc in dependenta sa, si este pe punctul de a renunta la el atunci cand vine apocalipsa. Ambitia sa este direct proportionala cu esecurile fratelui ei. Isi iubeste mama, empatizeaza cu aceasta, dar este momentul sa faca ceva pentru ea – este momentul sa evadeze.

Actrita australiana Alycia Debnam-Carey a fost numita recent una dintre “actorii ce trebuie urmariti” de catre revista comerciala Australians in Film, precum si una dintre cei “10 actori TV de urmarit” de catre Variety, si a fost competitorul de pe locul 2 pentru Bursa Heath Ledger 2012, care recompenseaza cel mai nou tanar talent al Australiei.

Debnam-Carey a jucat in episodul pilot al serialului Galyntine si a avut un rol recurent in serialul The 100. O puteti vedea si in filmul despre dezastre Into the Storm, si a jucat rolul principal in filmul independent Where the Devil Hides al regizorului Christian Christiansen. De asemenea are rolul principal in filmul de lung metraj Unfriend

 

LORENZO JAMES HENRIE (interpretul personajului Christopher Manawa).

Christopher Manawa este un adolescent rebel care are o cauza. Are atat atitudinea de binefacator al tatalui cat si caracterul taios al mamei. Provenind dintr-o familie cu parintii divortati, Chrisopher simte des ca el si mama sa sunt familia uitata a tatalui. Uraste insistenta tatalui de a aduce cele doua familii mai aproape, pentru ca nu isi doreste altceva decat sa scape de familia Clark si sa fie singura prioritate a tatalui sau. 

Lorenzo James Henrie a desfasurat o munca impresionanta, impreuna cu unii dintre cei mai prestigiosi producatori, regizori si actori de la Hollywood. Cel mai recent, Henrie a aparut in filmul Paul Blart: Mall Cops 2 impreuna cu Kevin James

De asemenea, recent, a finalizat filmul de lung metraj Warrior Road, in care joaca rolul principal. Alte filme ale sale includ aparitii in Star Trek a lui J.J. Abrams si roluri principale in Riding ’79 si Almost Kings. 

Henrie a inceput sa joace in filme la varsta de 8 ani, si a avut debutul cinematografic in Arizona Summer. Munca sa in televiziune include un rol recurent in serialul 7th Heaven si roluri in calitate de vedeta invitata in CSI: Miami, NCIS, Cold Case, Malcolm in the Middle, Wanted, LAX si Ghost Whisperer.

 

ELIZABETH RODRIGUEZ (interpreta personajului Liza Ortiz).

Liza Ortiz este o mama singura care munceste pentru a frecventa scoala sanitara – nu are timp pentru tampenii. Timp de mai multi ani a fost prinsa intr-o casatorie nefericita dar acum, fiind singura, poate in sfarsit sa isi urmeze visul. Liza este o vijelie care poate face mai multe lucruri simultan, care nu isi acorda pauze atunci cand este vorba de viitorul sau sau de cresterea fiului sau. 

O actrita premiata care trece cu perfectiune de la filme de studio la filme independente, de la scena la televiziune, Elizabeth Rodriguez joaca in prezent rolul lui Aleida Diaz in serialul Netflix castigator al premiilor SAG Orange Is the New Black. Alte roluri includ Paz Valdez in serialul Power si Agentul Special Chavez in serialul Grimm.  

Rolurile regulate in seriale ale sale au inclus serialul Prime Suspect si All My Children. Alte aparitii TV includ: Law & Order, The Shield, Six Feet Under, Third Watch, Cold Case, NYPD Blue, ER si Oz.  

In filmele de lung metraj, aparitiile lui Rodriguez includ The Drop, Miami Vice, Tio Papi (Nominalizare la Premiile Imagen), Return to Paradise, Acts of Worship, Jack Goes Boating, Glass Chin si Take Care.  

Rodriguez a primit in 2011 o nominalizare la Premiile Tony si a castigat Premiul Outer Critics Circle, precum si premiul Theatre World, pentru rolul sau ca “Veronica” pe Broadway in piesa lui Stephen Adly Guirgis, The Motherfu*ker With The Hat. 

Alte aparitii in teatru includ cele trei premiere mondiale ale Teatrului Public aclamat al New York, The Last Days of Judas Iscariot (regizat de Philip Seymour Hoffman), Unconditional si A View from 151st Street. Alte piese notabile Beauty of the Father (MTC), Roger si Vanessa (Actors' Gang), Den of Thieves (Black Dahlia), Unorganized Crime (Elephant Theater – Nominalizare la Premiile Ovation), Robbers (American Place Theater) si The Power of Duff (Geffen Playhouse).

 

RUBEN BLADES (interpretul personajului Daniel Salazar).

Daniel Salazar este un refugiat din El Salvador care isi va proteja familia cu orice cost. Este proprietarul unei frizerii si este foarte mandru de afacerea sa, dar in general este foarte privat in cadrul comunitatii. Unii dintre clientii regulati ai lui Daniel frecventeaza Salazar’s Cuts de ani buni, dar abia il cunosc pe barbatul care ii tunde. Atunci cand oamenii incep sa invie din morti, Salazar revine barbatul care a fost odata, un barbat care ar face orice pentru a asigura supravietuirea familiei sale. 

Ruben Blades este un artist extrem de distins, a carui activitate se intinde in mai multe medii si scene. Puteti sa il vedeti jucand in Hands of Stone alaturi de Robert De Niro, Edgar Ramirez si John Turturro. A aparut recent in The Counselor al lui Ridley Scott, alaturi de Michael Fassbender.  

In filme, Blades a jucat roluri memorabile sub conducerea unor regizori ca Robert Redford in The Milagro Beanfield War, Robert Rodriguez in Once Upon a Time in Mexico, Spike Lee in Mo’ Better Blues, Alan Pakula in The Devil’s Own si Jack Nicholson in The Two Jakes

Il puteti vedea si in filmul de lung metraj Safe House alaturi de Denzel Washington si Ryan Reynolds.  A fost nominalizat la doua premii Emmy pentru munca sa in filmele de televiziune The Josephine Baker Story (1991) si Crazy from the Heart (1992).  

Pe langa activitatea sa din filme, Blades este unul dintre cei mai de succes cantareti din istoria muzicii din Panama. A castigat 10 Premii GRAMMY®, incluzand unul in categoria World Music. Are o diploma de licenta in drept si stiinte politice de la Universitatea din Panama si de la Facultatea de Drept Harvard. 

A candidat ca Presedinte al Republicii Panama in 1994, clasandu-se pe locul trei cu 18% din voturi. Blades este un exemplu perfect al unui adevarat barbat al renasterii.

 

MERCEDES MASON (interpreta personajului Ofelia Salazar).

Ofelia Salazar este o profesionista care munceste din greu, cu parinti imigranti. Este protectiva fata de parintii sai, crezand ca acestia nu inteleg o mare parte in realitatea dura a vietii in Statele Unite. Este isteata, devotata si intotdeauna gata sa isi apere convingerile. Atunci cand se confrunta cu apocalipsa, Ofelia se ciocneste de parerile tatalui ei privind cursul actiunii – identitatile sunt pe punctul de a se schimba.

Aparitiile TV recente ale lui Mercedes Mason includ o perioada semnificativa in sezonul final al serialului Californication si un rol principal in episodul pilot al White City

A jucat de asemenea si in 666 Park Ave. impreuna cu castigatorul Premiilor Emmy® Terry O'Quinn si actrita nominalizata la Premiile Emmy Vanessa Williams. Mason a aparut, de asemenea, in seriale primite bine de critici, ca Entourage, The Closer si Traffic Light, precum si recurent in serialul Chuck

A avut, de asemenea, rolul feminin principal in filmul derivat din Bones al FOX, The Finder alaturi de actorul nominalizat la Oscar® - Michael Clarke Duncan.

 

PATRICIA REYES SPÍNDOLA (interpreta personajului Griselda Salazar).

Griselda Salazar este o sotie si mama devotata, care a venit in Statele Unite cu sotul ei pentru a scapa de dezordinea politica din El Salvador.  A asteptat sa inceapa o familie cu sotul ei pana cand a ajuns in State, astfel incat sa ii poata oferi fiicei sale o viata mai buna decat cea pe care a avut-o ea. Griselda este foarte religioasa si isi gaseste confortul fata de trecutul ei in rugaciune, dar rugaciunea nu o va proteja in aceasta lume noua.

Patricia Spíndola a studiat pentru a deveni actrita in mai multe ateliere din Mexic si Londra. A avut debutul in film in 1972, cu El senor de Osanto, si doi ani mai tarziu a inceput sa lucreze in Teatro Fru Fru. Ca actrita, a lucrat cu regizori ca Nancy Cádenas si Arturo Ripstein. De asemenea, a jucat in telenovele mexicane. 

Spíndola a castigat Premiul Ariel pentru rolurile sale in Los motivos de Luz si La reina de la noche.  Are o scoala de actorie pe care o conduce impreuna cu sora sa, Marta Reyes Spíndola, in cartierul Colonia Juárez al Mexico City denumita M & M Studio, unde si preda. 

Spíndola este membra al consiliului Academiei Mexicane a Artei si Stiintei Cinematografice si a fost aleasa in iunie 2007 ca director al “Asociacion Nacional de Interpretes” (A.N.D.I.), sindicatul mexican pentru artisti TV (similar AFTRA din Statele Unite).

Foto (c) AMC. Frank Ockenfels, Justin Lubin.


Din aceeasi categorie...

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

SkyShowtime ne eanunță că Barbra Streisand, cântăreață, compozitoare, actriță, scriitoare și regizoare, câștigătoare a premiilor Emmy®, Grammy®, Oscar® și Tony®, a înregistrat o melodie nouă intitulată Love Will Survive, dedicat...

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Bettany Hughes, istoric, autor, prezentator și profesor premiat, revine la Viasat History cu un nou sezon al seriei documentare Bettany Hughes: Comori / Bettany Hughes' Treasures of the World. ...

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Unificarea. Momentul atât de așteptat de către toți cei rămași în competiție.

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

Folosesc instrumente, gândesc creativ, comunică cu alte specii și probabil pot visa. Veți putea vedea scene incredibile din viața unor nevertebrate unice în cea mai recentă producție Secretele caracatiței avându-l ca producător executiv pe...

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

În episodul de aseară, toate lucrurile au luat o întorsătură neașteptată!

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Au luptat 13 săptămâni cu toate puterile. Au demonstrat că merită să fie printre cei mai buni și au depășit fiecare provocare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Au inspirat milioane de români prin gastronomie, au dărâmat granițele bucătăriei de acasă și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie într-o adevărată operă de artă.

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

Seria limitată, în care joacă Ewan McGregor, este bazată pe romanul bestseller scris de Amor Towlesși va fi disponibilă în exclusivitate pe SkyShowtime din 18 aprilie.

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic invită telespectatorii într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea seriei NASA: Culisele Inovațiilor. Premiera documentarului va avea loc pe 16 aprilie, ora 21:00.

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Viasat Nature difuzează în premieră luni, 15 aprilie, de la ora 21.00 programul Transilvania: Urșii din spatele casei, un documentar filmat în pădurile din Transilvania, pe urmele celui mai fascinant mamifer omnivor: ursul brun. ...

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut / No Asylum: The Untold Chapter of Anne Frank's Story în premieră Viasat History, sâmbătă 13 aprilie.

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

HISTORY Channel România, parte din A+E Networks EMEA, anunță o nouă serie docu-reality de șase episoade, intitulată Vânătorii de Comori: România.

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Vara aceasta, povestea din Camera 609 dezvăluie marele deznodământ.

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Doar câteva ore ne despart de cel de-al 8-lea episod din serialul Clanul, unde lucrurile vor scăpa de sub control.

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Momente pline de adrenalină, eroi din viața reală și noi episoade pline de acțiune, suspans și dramă vor fi difuzate în aprilie la AXN.

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul filmelor cu zombi, Daryl Dixon, are parte de propriile aventuri în noul serial în premieră la AMC, începând cu 8 aprilie, de la ora 22:00.

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

Duminică, 07 aprilie, și luni, 08 aprilie, televiziunea Cinemaraton, parte a  Grupului Clever, dedică memoriei lui Amza Pellea 2 zile și 2 nopți cu 25 de filme românești în care marele nostru actor a fost protagonist. ...

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

MEGOGO, un serviciu media specializat în televiziune online, își extinde biblioteca de canale TV.

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

În luna martie, postul ACASĂ a devenit program generalist, cu un conținut extins publicului larg.

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

În luna aprilie, Noaptea Albă a Filmului Românesc este dedicată unuia dintre cei mai titraţi regizori români contemporani, cu o anvergură internaţională. Corneliu Porumboiu.

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Noul serial dramă, Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil pentru vizionare exclusiv pe platforma SkyShowtime începând cu data de 23 aprilie.

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

Fiți pregătiți să călătoriți în locuri însorite și să găsiți iubirea adevărată în fiecare weekend de la 16:00!

O nouă seară dificilă pentru Faimoși, după ce au pierdut Imunitatea, la Survivor All Stars

O nouă seară dificilă pentru Faimoși, după ce au pierdut Imunitatea, la Survivor All Stars

Lupți. Zi de zi. Pentru victorii care aduc recompense, dar în special pentru cele care aduc Imunitatea.

Noutățile lunii aprilie 2024 în AntenaPLAY

Noutățile lunii aprilie 2024 în AntenaPLAY

AntenaPLAY continuă să le ofere abonaţilor o gamă variată de conținut și în luna aprilie, incluzând o colecție impresionantă de filme, seriale și competiții sportive, menite să satisfacă orice preferințe. ...

Concurenții se confruntă cu cele mai puternice trăiri la Survivor All Stars

Concurenții se confruntă cu cele mai puternice trăiri la Survivor All Stars

Viața într-o emisiune care te scoate total din zona de confort nu este niciodată ușoară. Victoriile te ridică, iar înfrângerile te duc în momente grele, în care stai să te gândești ce va urma pentru tine.