Televiziunea va lansa Will, serial ce urmareste viata lui William Shakespeare.

TNT celebreaza ziua de nastere a lui Shakespeare duminica, 23 aprilie, si lanseaza data premierei si un nou trailer al serialului Will, care este programat pentru aceasta vara in Romania. 

Trailerul poate fi urmarit mai jos.

Will este o drama neconventionala care urmareste povestea lui William Shakespeare (Laurie Davidson). 

Serialul ii are ca producatori executivi pe Craig Pearce (The Great Gatsby, Moulin Rouge!, Romeo + Juliet), Shekhar Kapur (Elizabeth) nominalizat la Globul de Aur, Alison Owen si Debra Hayward, Vince Gerardis, Howard Braunstein si Louise Rosager

Pilotul serialului Will a fost scris de Pearce si regizat de Kapur.

Geniul naiv al lui Will o atrage foarte mult pe talentata, frumoasa si rebela Alice Burbage (Olivia DeJonge), fiica lui James Burbage (Colm Meaney), un tamplar vizionar care a construit primul teatru din Londra, dupa epoca romanilor. 

In ciuda faptului ca este fiica unui om importat, societatea ii interzice lui Alice dreptul de a avea o cariera in teatru. Fratele ei, Richard Burbage (Mattias Inwood), este un talent inascut, dar este mult prea narcisist, iar uneori exagereaza. 

Intamplator, intalnirea sa cu Will face ca cei doi sa formeze o echipa iar, in curand, pertenerul scriitor-actor va deveni cea mai rasunatoare colaborare a tuturor timpurilor. 

Viata lui Will ar fi mai usoara daca dramaturgul bogat Christopher Marlowe (Jamie Campbell Bower), rivalul sau, nu ar fi atat de notoriu.

Trailer: