4 Blocks, cea mai titrata miniserie europeana a momentului, va fi lansata in Romania, luna viitoare, de canalul de televiziune TNT.

Productia a avut premiera mondiala in cadrul Festivalului International de Film de la Berlin 2017, primele doua episoade fiind proiectate in cadrul sectiunii Berlinale Special Series.

Serialul spune o poveste despre prietenie si familie, despre tradare si vinovatie din sanul unui clan arab care traieste in Neukölln, un cartier marginas al Berlinului. 

Personajul principal este Ali „Toni“ Hamady (Kida Khodr Ramadan), care, impreuna cu sotia sa, Kalila (Maryam Zaree), vrea sa plece din cartier, parasind astfel si o afacere de droguri profitabila. 

Cu toate acestea, atunci cand cumnatul sau, Latif (Massiv), este arestat intr-un raid, el este fortat sa isi protejeze familia, nedorind sa cedeze controlul fratelui sau imprevizibil, Abbas (Veysel Gelin), care planuia sa devina urmatorul lider de clan. 

Revenirea lui Vince (Frederick Lau), un vechi prieten in care simte ca poate avea incredere, aduce inapoi speranta unui viitor in limitele legii, dar se pare ca nu exista nicio scapare din spirala descendenta a criminalitatii.

4 Blocks ii are in distributie pe actorii Frederick Lau, Kida Khodr Ramadan, Veysel Gelin si Almila Bagriacik.

Filmarile serialului au avut loc in Germania, in vara anului trecut si au durat 50 de zile. 

4 Blocks este produs de TNT Serie si Wiedemann & Berg Television, in regia lui Marvin Kren (Rammbock, Blood Glacier, Berlin One), scris de Hanno Hackfort, Bob Konrad si Richard Kropf; producatorii sunt Max Wiedemann, Quirin Berg, alaturi de Anke Greifeneder si Hannes Heyelmann (producatori executivi pentru TNT), producator executiv fiind Karsten Rühle.

Filmat la Berlin, cu o distributie formata din actori deja consacrati, dar si cu nou-veniti, 4 Blocks este primul serial german spus din perspectiva unei bande arabe. 

Este o poveste bruta si autentica, un portret meticulos cercetat, dar fictiv al cartierului berlinez, a crimei organizate care alimenteaza acest oras hedonist, un magnet pentru nonconformisti si turisti.

Din 8 mai, 4 Blocks va putea fi urmarit in fiecare luni, de la 22:55, la TNT.

Trailerul poate fi vazut aici: 

Site-ul oficial: http://www.4-blocks.ro

TNT este un canal de televiziune de inalta definitie care difuzeaza filme de calitate si serii exclusive originale. 

Televiziunea este acasa pentru productii ca Ultima Nava, Asediu din ceruri si Moarte in Alcatraz, avand in plan de difuzare Dincolo de moarte, Brigada moravuri si Agent X. 

In plus, TNT ofera o selectie de filme apreciate de catre regizori de top de la Warner Bros. si de la alte studiouri de la Hollywood, garantand o experienta variata si surprinzatoare de divertisment pe tot parcursul zilei. 

TNT este urmarit in prezent in 101 milioane de case din Statele Unite si este disponibil in 10 tari din Europa. TNT face parte din Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.