AMC lanseaza pe 5 iunie cel de-al treilea sezon din serialul horror extrem de apreciat de fanii si criticii din intreaga lume, Fear the Walking Dead.

Primul episod al noului sezon se va difuza in premiera simultana cu SUA de la ora 4:00 si in reluare, in aceeasi zi de la ora 22:00. 

Fear the Walking Dead revine cu al treilea sezon, iar familiile protagoniste vor fi reunite in zona vibrant si violenta a frontierei SUA-Mexic. Barierele internationale nu mai exista din cauza apocalipsei, iar personajele noastre trebuie sa incerce sa recladeasca nu doar societatea, dar si familia. Madison se reintalneste cu Travis, insa Alicia a fost distrusa de moartea lui Andreas.

La doar cateva mile distanta de mama sa, prima actiune a lui Nick in calitate de lider a condus la patrunderea Lucianei intr-o ambuscada organizata de un grup militar american. Cei doi au reusit sa scape de moarte, dar Nick a incetat sa se mai simta nemuritor. 

Revenindu-si atat emotional cat si fizic, Strand isi doreste sa exploateze moneda noii lumi, iar captivitatea Ofeliei ii va testa acesteia abilitatea de supravietuire si va afla daca regaseste in ea salbaticia tatalui sau.

Pe parcursul noului sezon, personajele principale vor evolua intr-o maniera total neasteptata, iar efectele apocalipsei si dorinta de supravietuire isi vor pune amprenta asupra relatiilor dintre ele.

The Atlantic, a afirmat: "Fear the Walking Dead deja face o treaba mai buna decat serialul original in modul in care examineaza cum civilizatia, mai degraba decat un grup restrans de supravietuitori, reactioneaza si evolueaza in timpul apocalipsei.” 

Promo-urile disponibile pentru noul sezon se regasesc aici:

Fear what you become:

Face what you fear: