Iata mai jos lista completa de titluri pe care le poti vedea la Netflix in luna mai 2022:

Stranger Things 4: Volumul 1, unde, într-o perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare, iar dezlegarea misterului ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată; Clark, o dramă ce spune povestea vieții bărbatului din spatele expresiei „sindromul Stockholm”, care a reușit să vrăjească întreaga Suedie, în ciuda nenumăratelor acuzații; Love, Death & Robots: Volumul 3, care adună lumi stranii, plăceri violente și turnuri bizare într-o nouă parte a antologiei animate distinse cu premiul Emmy, semnată de Tim Miller și David Fincher.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: 42 Days of Darkness, Brotherhood: Sezonul 2, Cyber Hell: Exposing an Internet Horror, El marginal: Sezonul 5, Hold Your Breath: The Ice Dive, New Heights, Sea of Love, Somebody Feed Phil: Sezonul 5, Summertime: Sezonul 3, The Circle: Sezonul 4, The Getaway King, The Lincoln Lawyer, The Pentaverate, The Takedown, Welcome to Eden, Who Killed Sara?: Sezonul 3, Workin' Moms: Sezonul 6, A Few Good Men, Better Call Saul: Sezonul 6, Wrath of Man și multe altele.

NOU PE NETFLIX - TITLURI ORIGINALE


Clark - SERIAL NETFLIX - DIN 5 MAI 2022
Serialul dramatic Clark spune povestea vieții bărbatului din spatele expresiei „sindromul Stockholm”, care a reușit să vrăjească întreaga Suedie, în ciuda nenumăratelor acuzații de trafic de droguri, tentativă de omor, furt și jaf asupra mai multor bănci. Bazat pe adevărurile și minciunile dezvăluite de autobiografia lui Clark Olofsson și regizat de Jonas Åkerlund, serialul este o poveste de ficțiune despre unul dintre cele mai controversate personaje din istoria contemporană a Suediei.

| Regizat de: Jonas Åkerlund
| Scris de: Fredrik Agetoft, Peter Arrhenius, Jonas Åkerlund
| Produs de: Julia Stannard, Börje Hansson, Patrick Sobieski, Gabija Siurbyte, Birna Paulina Einarsdottir
| Producători executivi: Hans Engholm, Jonas Åkerlund
| Co-producător: Gabija Siurbyte
| Cu: Bill Skarsgård, Alicia Agneson, Vilhelm Blomgren, Sandra Ilar, Kolbjörn Skarsgård, Hanna Björn, Peter Viitanen, Lukas Wetterberg, Agnes Lindström Bolmgren, Isabelle Grill
| Trailer: aici.


Love, Death & Robots: Volumul 3 - SERIAL NETFLIX - DIN 20 MAI 2022
Lumi stranii, plăceri violente și turnuri bizare te așteaptă în al treilea volum al antologiei animate distinse cu premiul Emmy, semnată de Tim Miller și David Fincher.

| Regizat de: Dominique Boidin, Léon Bérelle, Rémi Kozyra, Maxime Luère, Tim Miller, Robert Valley, Alex Beaty, Elliot Dear, Meat Dept, Simon Otto, Jennifer Yuh Nelson
| Scris de: Tim Miller, Philip Gelatt
| Producători executivi: Joshua Donen, David Fincher, Jennifer Miller, Tim Miller
| Cu: Scott Whyte, Nolan North, Steven Pacey, Emily O'Brien, Fred Tatasciore, Matthew Yang King, Michelle C. Bonilla, Chris Cox, Ike Amadi, Noshir Dalal, Piotr Michael
| Teaser: aici.


Stranger Things 4: Volumul 1 - SERIAL NETFLIX - DIN 27 MAI 2022
Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acesteia ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.

| Creat de: Frații Duffer
| Regizat de: Frații Duffer (401, 402, 407, 408, 409), Shawn Levy (403, 404), Nimród Antal (405, 406)
| Scris de: Frații Duffer (401, 402, 407, 408, 409), Caitlin Schneiderhan (403), Paul Dichter (404), Kate Trefry (405), Curtis Gwinn (406)
| Produs de: Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment
| Producători executivi: Frații Duffer, Iain Paterson, Shawn Levy, Dan Cohen, Curtis Gwinn
| Cu: Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Priah Ferguson, Brett Gelman, Cara Buono, cu Matthew Modine și Paul Reiser
| Trailer: aici.LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

2 MAI 2022
Octonauts: Above & Beyond: Season 2 - SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Octonauts: Above & Beyond: Sezonul 2
Căpitanul Barnacles, Kwazii și echipa descoperă noi medii și protejează și mai multe viețuitoare în timp ce străbat lumea în misiuni palpitante.


3 MAI 2022
Hold Your Breath: The Ice Dive – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Ține-ți respirația: Scufundări sub gheață
Un documentar despre scufundătoarea Johanna Nordblad, care încearcă să doboare recordul mondial la distanță parcursă sub gheață dintr-o singură respirație.


4 MAI 2022
40 Years Young – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Când ai 40 de ani
După ce află un adevăr amar, un bucătar și prietenul lui cel mai bun, asociat la restaurant, participă la un concurs culinar în Cancún pentru a-și regăsi pofta de viață.

El marginal: Season 5 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: El marginal: Sezonul 5
În sezonul final, Miguel caută să se reabiliteze după gratii, Diosito întâmpină probleme în lumea de afară, iar un cult amenință să aducă sfârșitul pentru Puente Viejo.

Meltdown: Three Mile Island – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: În pragul catastrofei: Three Mile Island
Persoane din interior povestesc evenimentele, controversele și efectele persistente ale accidentului de la centrala nucleară Three Mile Island din Pennsylvania.

Summertime: Season 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Trei metri deasupra cerului: Sezonul 3
O nouă vară aduce o nouă serie de triunghiuri amoroase, iar grupul își explorează pasiunile și testează limitele prieteniei.

The Circle: Season 4 (episoadele 1-4) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 4
Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.


5 MAI 2022
Blood Sisters – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Legate prin sânge
Unite de un secret periculos, bunele prietene Sarah și Kemi sunt nevoite să fugă după ce un mire bogat dispare în timpul petrecerii sale de logodnă.

The Pentaverate – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Pentaviratul
După ce a influențat evenimentele globale vreme de secole, o societate secretă este amenințată din interior. Poate acest reporter canadian s-o salveze odată cu lumea?

Wild Babies – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Pui sălbatici
Urmărește aventurile puilor de lei, elefanți, pinguini, pangolini și alte animale în încercarea lor de a trece peste suișurile și coborâșurile vieții în sălbăticie.


6 MAI 2022
Along for the Ride – FILM NETFLIX
Titlu localizat: La drum împreună
În vara dinaintea începerii facultății, silitoarea Auden îl cunoaște pe misteriosul Eli care, în aventurile nocturne, o ajută să ducă viața fără griji după care tânjea.

Marmaduke – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Marmaduke
Dezordonatul și ștrengarul Marmaduke este inimos, dar mereu intră în belele! Oare are calitățile necesare pentru a străluci în lumea dichisită a concursurilor canine?

Thar – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Crimele trecutului
Un polițist veteran are ocazia să arate ce poate când liniștea unui orășel este tulburată de o crimă și de complotul sinistru al unui străin.

The Sound of Magic – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Sunetul magiei
Un magician care trăiește într-un parc de distracții abandonat face să dispară necazurile unei adolescente deziluzionate și greu încercate și îi readuce speranța.

The Takedown – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Tur de forță
După o pauză de zece ani, doi polițiști incompatibili fac din nou echipă pentru a investiga o crimă într-un orășel francez divizat, pe fondul unei ample conspirații.

Welcome to Eden – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Îmbietorul Eden
Un grup de tineri adulți merg la o petrecere pe o insulă îndepărtată, dar găsesc cu totul altceva în locul paradisului la care se așteptau.


8 MAI 2022
Christina P: Mom Genes – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Titlu localizat: Christina P: Gene de mamă
În acest program special, comediana Christina P abordează fără menajamente bucuriile și necazurile din viața de părinte și de cuplu, dar și alte subiecte.


9 MAI 2022
Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War – FILM ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Ghost in the Shell: SAC_2045: Război sustenabil
În această versiune de lungmetraj a primului sezon din SAC_2045, cu acțiunea în anul 2045, Motoko Kusanagi și Secția 9 revin și luptă cu o nouă amenințare.


10 MAI 2022
Workin' Moms: Season 6 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Mami merge și la muncă: Sezonul 6
Timp liber? Ce e ăla? Kate, Anne, Jenny, Sloane și Val muncesc din greu pentru a rezolva probleme importante atât la serviciu, cât și acasă.


11 MAI 2022
42 Days of Darkness – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: 42 de zile în întuneric
Într-un oraș din Chile, o femeie își caută disperată sora dispărută, în mijlocul unei furtuni mediatice și al anchetei poliției. Inspirat de un caz real.

Brotherhood: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Organizația Frăției: Sezonul 2
În urma unei revolte devastatoare, Edson și Cristina se confruntă cu noi inamici și amenințări. Dar legătura lor e pusă la încercare pe măsură ce mizele cresc.

Our Father – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Tatăl nostru: Copiii secreți ai doctorului Cline
În urma unui test ADN, o femeie află că are mai mulți frați vitregi și descoperă un plan șocant ce implică spermă de la donatori și un popular specialist în fertilitate.

The Circle: Season 4 (episoadele 5-8) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 4
Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.

The Getaway King – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Maestrul evadărilor
Un bandit legendar cunoscut pentru numeroasele sale evadări din închisoare are o nouă iubită și se gândește să o ia de la capăt. Bazat pe viața lui Zdzisław Najmrodzki.


12 MAI 2022
Maverix – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Maverix
În acest serial cu ritm alert, adolescenții pasionați de motocros au ambiții mari: să-și înfrângă rivalii, să-și depășească limitele și să câștige tot.

Savage Beauty – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Frumusețe sălbatică
O femeie misterioasă își caută răzbunarea pentru tragediile din trecut în sânul unui imperiu global al cosmeticelor controlat de o familie cu secrete funeste.


13 MAI 2022
Bling Empire: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat:Imperiul succesului: Sezonul 2
Noi iubiri, noi prieteni și noi drame se întrec pe scena socială fabuloasă a unui cerc de prieteni asiatici și americani de origine asiatică halucinant de bogați din L.A.

New Heights – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Neumatt
Consultantul Michi Wyss moștenește ferma plină de probleme a tatălui său și este nevoit să se confrunte cu propriul trecut și să se ocupe de viitorul familiei.

Senior Year – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Ultimul an de liceu
S-a aflat în comă 20 de ani în urma unei figuri ratate pe când era majoretă. Trezită acum, la 37 de ani, e pregătită să-și îndeplinească visul de a deveni regina balului.

The Life and Movies of Erşan Kuneri – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Viața și filmele lui Erşan Kuneri
Reanalizându-și propria moștenire, o figură renumită a cinematografiei erotice decide să se extindă spre alte genuri de filme, de la SF până la acțiune medievală.

The Lincoln Lawyer – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Avocatul din limuzină
În acest serial bazat pe bestsellerurile lui Michael Connelly, un idealist iconoclast își conduce biroul de avocatură din limuzina sa marca Lincoln.


16 MAI 2022
Vampire in the Garden – SERIAL ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Vampirul din grădină
Deși dușmani de moarte, o fată și o regină-vampir pleacă împreună în căutarea paradisului în care oamenii și vampirii au coexistat cândva în pace.


17 MAI 2022
The Future Diary: Season 2 (episoadele 1-4) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Scenariul viitorului: Sezonul 2
O nouă poveste de iubire se înfiripă după ce o tânără funcționară din Tokyo ajunge în situația de a alege între un barman fermecător și un student la medicină chipeș.


18 MAI 2022
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Iadul cibernetic: Deconspirarea unei orori de pe internet
Activitatea unei rețele anonime și abuzive de spații virtuale de chat a degenerat în infracțiuni sexuale, iar prinderea deținătorilor ei a necesitat curaj și tenacitate.

Love on the Spectrum U.S. – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Dragostea în spectrul autist: Statele Unite
În acest serial documentar despre romantism, oameni cu tulburări din spectrul autist se află în căutarea iubirii în lumea schimbătoare a întâlnirilor și al relațiilor.

The Circle: Season 4 (episoadele 9-12) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 4
Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.

Who Killed Sara?: Season 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Cine a ucis-o pe Sara? Sezonul 3
În sezonul final, adversarii devin aliați și adevărul iese la iveală în sfârșit, iar Álex este obsedat să dezlege o nouă enigmă: ce s-a întâmplat cu Sara?

The Perfect Family – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Familia ideală
La început, Lucía are rețineri față de familia diversă a iubitei fiului ei, dar habar nu are ce impact vor avea asupra vieții ei dichisite.

Toscana – FILM NETFLIX
Când un bucătar danez călătorește în Toscana pentru a vinde afacerea tatălui său, el întâlnește femeie care îl inspiră să-și regândească abordarea față de viață și iubire.


19 MAI 2022
A Perfect Pairing – FILM NETFLIX
Titlu localizat: O alăturare perfectă
Ca să câștige un client important, ambițioasa directoare a unei firme de vinuri din LA se angajează la o stână din Australia, unde e atrasă de un localnic misterios.

Insiders: Season 2 (episoadele 1-3) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: 3, 2, 1... motor! Sezonul 2
Zece candidați se prezintă la un casting pentru un reality-show fără să știe că filmările au început deja. Să înceapă, din nou, jocurile minții…

Rodrigo Sant’Anna: I've Arrived - PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Un nou spectacol de comedie marca Rodrigo Sant’Anna.

The Boss Baby: Back in the Crib – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Bebe Șef: Înapoi în pătuț
După finalul din The Boss Baby: Family Business, adultul Ted Templeton Jr. folosește formula magică a Tinei ca să redevină Bebe Șef, dar întoarcerea nu e chiar ușoară.

The G Word with Adam Conover – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Adam Conover: Avem nevoie de guvern?
Că ne place sau nu, guvernul joacă un rol important în viețile noastre. Adam Conover explorează succesele și eșecurile sale, dar și modul în care am putea să-l schimbăm.

The Photographer: Murder in Pinamar – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Fotograful: Asasinarea lui José Luis Cabezas
Acest documentar investighează uciderea fotojurnalistului José Luis Cabezas, o crimă care a cutremurat Argentina și a scos la iveală o conspirație politică și financiară.


20 MAI 2022
F*ck Love Too – FILM NETFLIX
Triunghiuri amoroase și îndoieli le pun relațiile la încercare. Lisa are de luat o decizie grea, Jack trece printr-o criză, iar Bo se îndoiește de propria căsnicie.

Wrong Side of the Tracks – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Entrevías
Un veteran de război agasat de dealerii de droguri și de golanii care pun stăpânire pe cartier își propune să o reeduce pe nepoata sa, o adolescentă rebelă.


21 MAI 2022
Our Blues – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Vremea melancoliei
Iubirea e dulce-amăruie, iar viața are suișuri și coborâșuri în poveștile unor oameni care trăiesc și muncesc pe tumultuoasa insulă Jeju.


23 MAI 2022
Ghost in the Shell: SAC_2045: Season 2 – SERIAL ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Ghost in the Shell: SAC_2045: Sezonul 2
În 2045, mercenarul cibernetic Motoko Kusanagi revine la Secția 9 pentru a înfrunta o nouă amenințare periculoasă: post-oamenii.

Godspeed – FILM NETFLIX
Un fost căpitan merge în Dalyan pentru a o împiedica pe iubita prietenului său să se mărite cu altul, dar traumele unei tragedii din război îi dau târcoale.

Sea of Love – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Prieteni marini
Bruda și animalele sale marine pornesc în mini-aventuri în ocean și descoperă că momentele banale, de zi cu zi sunt, de fapt, pline de magie.


24 MAI 2022
The Future Diary: Season 2 (episoadele 5-6) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Scenariul viitorului: Sezonul 2
O nouă poveste de iubire se înfiripă după ce o tânără funcționară din Tokyo ajunge în situația de a alege între un barman fermecător și un student la medicină chipeș.


25 MAI 2022
Larva Pendant – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Pandantivul larvei
Când Galben este prins în capcana unei pisici mârșave și răutăcioase, Roșu face mare zarvă și se grăbește să-l salveze.

Somebody Feed Phil: Season 5 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Cineva să-l hrănească pe Phil: Sezonul 5
În noul sezon al acestui serial reality, Phil Rosenthal, creatorul serialului Everybody Loves Raymond, străbate lumea pentru a se bucura de delicatesele și cultura locală.

The Circle: Season 4 (episodul 13) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 4
Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.


26 MAI 2022
Insiders: Season 2 (episoadele 4-7) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: 3, 2, 1... motor! Sezonul 2
Zece candidați se prezintă la un casting pentru un reality-show fără să știe că filmările au început deja. Să înceapă, din nou, jocurile minții…

My Little Pony: Make Your Mark – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: My Little Pony: Redescoperă magia
Realizând că puterea cristalelor scade, Zipp pornește într-o misiune pentru a afla cauza.


30 MAI 2022
Mighty Little Bheem: I Love Taj Mahal – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Micuțul Bheem: Taj Mahal, te iubesc
Într-o excursie la superbul Taj Mahal, Bheem este distras de încercarea de a-i returna unei fetițe ursulețul pierdut înainte să i-l fure cineva!


31 MAI 2022
The Future Diary: Season 2 (episoadele 7-9) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Scenariul viitorului: Sezonul 2
O nouă poveste de iubire se înfiripă după ce o tânără funcționară din Tokyo ajunge în situația de a alege între un barman fermecător și un student la medicină chipeș.


ÎN CURAND
Dragon Up – JOC NETFLIX
Un joc de aventură colorat cu animație superbă, în care vei colecționa dragoni rari și abia ieșiți din ou, apoi îi vei ajuta să-și regăsească magia.

Exploding Kittens - The Game –  JOC NETFLIX
Fii pe fază cu iarba-pisicii! Trage câte cărți poți și ferește-te sau dezamorsează felinele mortale! Altfel, o să faci bum!

Moonlighter – JOC NETFLIX
Ziua, ocupă-te de magazinul tău dintr-un sat idilic. Noaptea, explorează donjoane, ucide monștri și dezleagă mistere în această aventură între două universuri.

Townsmen - A Kingdom Rebuilt – JOC NETFLIX
Clădește un oraș medieval, ia decizii financiare înțelepte și fă tot ce poți pentru a-ți păstra poporul fericit. Cine ar fi crezut că e atât de greu să conduci un regat?

NOU PE NETFLIX - TITLURI LICENȚIATE


1 MAI 2022
A Few Good Men
Ava
Blackfish
Blended
Journey 2: The Mysterious Island
Jungleland
Kung Fu Panda 3
Ocean's 8
Space Jam
The Conjuring
The Conjuring 2
The Spanish Princess: Sezonul 1
The Spanish Princess: Sezonul 2
The White Princess: Sezonul 1
The White Queen: Sezonul 1
Wrath of Man


4 MAI 2022
Better Call Saul: Sezonul 6 - episoade săptămânale


7 MAI 2022
The Blacklist: Sezonul 9 - episoade săptămânale


15 MAI 2022
Angel Eyes
The Contractor


16 MAI 2022
Ride Along 2
The Game


17 MAI 2022
Servant of the People: Sezonul 2
Servant of the People: Sezonul 3


20 MAI 2022
Jackass 4.5


DESPRE NETFLIX
Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 222 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

***DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA***


Din aceeasi categorie...

Pro TV anunta startul filmarilor pentru un nou serial: Clanul, din aceasta toamna!

Începutul verii coincide cu una dintre cele mai așteptate vești ale sezonului: PRO TV anunță achiziționarea și startul filmărilor pentru un nou serial! Un clasic... care aduce acel twist mereu surprinzător. Clanul este formatul care îi va face pe ce...

Disney+ este disponibil de azi in Romania!

Abonații vor putea viziona cele mai îndrăgite producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, toate într-un singur loc.

Fascinanta miniserie Years and Years va fi difuzata de Focus Sat TV din 16 iunie

Focus Sat TV va difuza din 16 iunie aclamata miniserie Ani și Ani / Years and Years (2019) în serile de luni și joi, de la ora 21:30.

Batem palma? Intrebarea care va sta pe buzele tuturor romanilor, in curand, la PRO TV!

Cunoscutul show internațional Deal of no Deal ajunge la Pro TV în curând!

Disney+ anunta titlurile disponibile in Romania din 14 iunie

Disney+ anunță producțiile disponibile din ziua lansării în România: peste 700 de filme și 900 de seriale de portofoliu, plus alte 150 de titluri originale.

Welcome Home Nikki Glaser? - Din 5 iunie la E! Entertainment

Noua emisiune o urmărește pe Nikki Glaser în timp ce renunță la viața de la Hollywood și se mută înapoi în orașul ei natal, St. Louis, Missouri.

Madalina Ghenea si Jude Law in weekend la Warner TV

Lung metrajele Light Sleeper, cu Willem Dafoe și Susan Sarandon în distribuție, și Dom Hemingway, cu Jude Law și Mădălina Ghenea, vor avea premiera la Warner TV în primul weekend din luna iunie. ...

Alexandru Delea este castigatorul Survivor Romania 2022!

Cinci luni. 60 de ediții. 30 de concurenți. 2 triburi. Cea mai puternică competiție din lume. Un sezon mai puternic ca niciodată! Aseară, în direct pe PRO TV, s-a încheiat Survivor România 2022!

Filme si seriale noi in luna iunie la HBO Max

Filme și seriale noi de excepție, alături de noi sezoane ale unor titluri consacrate fac parte din oferta bogată a lansărilor lunii iunie pe HBO Max.

Un nou serial Boomerang - Thomas si Prietenii sai: Toate motoarele pornite

Bine ați venit la bordul noului serial de televiziune care reimaginează franciza clasică Thomas & Prietenii săi™.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore - disponibil de azi pe HBO Max

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, cea mai nouă aventură din universul Wizarding World™ creat de J.K. Rowling, este disponibil de azi in premiera pe platforma de streaming HBO Max.

Posedare - O miniserie plina de mister si secrete, la Focus Sat din 26 mai

Focus Sat TV invită publicul într-o lume mistică și plină de secrete cu premiera miniseriei de 6 episoade, producție Canal+ Original, Posedare / Possessions (2020).

Actor din intamplare: Ovidiu Niculescu, din serialul de comedie Strada Sperantei

Ovidiu Niculescu, cel care îl interpretează pe Viorel Teodorescu, în serialul Strada Speranței, difuzat în fiecare seară de weekend, la Kanal D, este un actor complet.

Asia Express devine America Express

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent.

Serialul Cititorii de oase / Bones revine la AXN

Unul dintre cele mai îndrăgite seriale procedurale, Cititorii de oase / Bones, cu Emily Deschanel și David Boreanaz în rolurile principale, revine la AXN, începând din 16 mai, de luni până vineri, de la ora 19.15, cu episoade duble. ...

Hannah Dodd se alatura distributiei sezonului 3 din Bridgerton

Cel de-al treilea sezon al serialului creat de Netflix și Shondaland va intra în producție vara aceasta.

Miniseria Romania salbatica, din 12 mai pe HBO Max

Cel mai complex proiect documentar dedicat naturii din România vine la HBO Max.

Miercuri seara dezlegam Mistere in familie, la Diva

În luna mai, zilele de miercuri vin la DIVA cu mister la superlativ și filme în premieră, de la 21:00.

Abonamentul anual Disney+ disponibil acum la pret special, pe baza de preinregistrare

Începând de astăzi, fanii Disney+ din România se pot înregistra pe www.disneyplus.com pentru a beneficia de oferta exclusivă de lansare: 239,90 lei pentru abonamentul anual.

Maia Morgenstern vine la 40 de intrebari cu Denise Rifai

Actrița Maia Morgenstern vine duminică, 8 mai, la 40 de întrebări cu Denise Rifai, emisiune difuzată de la 21:30, imediat după serialul de comedie Strada Speranței.

Luptatorul Benny Adegbuyo joaca propriul rol in serialul Secretele Presedintelui

In noul episod din Secretele Președintelui, Pupăză (Grig Chiroiu) vrea să arate că este și el dur ca Putin, președintele care se antrenează cu campioni de judoka.

Cobra Kai - trailerul sezonului V

Netflix anuntă premiera sezonului V din Cobra Kai cu un trailer ce ne arată câte ceva din acest nou și mult asteptat sezon.

Interviu exclusiv: Afla toate detaliile despre noul sezon The Flight Attendant de la Steve Yockey si Natalie Chaidez

Prin amabilitatea HBO Max, CineFan vă prezintă un interviu exclusiv cu Steve Yockey și Natalie Chaidez (scenariști principali și producători executivi ai serialului The Flight Attendant). ...

Temptation Island – Insula Iubirii revine la Antena 1 cu sezonul sase

Insula iubirii îi primește din nou, începând din 2 şi 3 mai, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.30, la Antena 1, pe curajoșii pregătiți să plece pe drumul cunoașterii, știind că doar cei ce iubesc vor putea găsi calea inapoi spre partener. ...

Robert Turcescu, fata in fata cu Denise Rifai

Cum își motivează jurnalistul faptul că locuiește într-o clădire ANL, dar și alte răspunsuri la întrebări sensibile veți putea afla duminica aceasta, de la ora 22:00, urmărind un interviu de colecție marca 40 de întrebări cu Denise Rifai, la Kanal D...

Evenimente

12 scurt metraje romanesti in competitia Anonimul 2022

Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL va avea loc în perioada 8 - 14 august 2022, la Sfântu Gheorgh...

Noutati Home Entertainment

The Matrix Resurrections pe 4K UHD (Steelbook si plastic), Blu-ray si DVD

Pro Video ne aduce al patrulea film din seria Matrix după Matrix (1999), The Matrix Reloaded (2003) și The Matrix Revolutions (2013). The Ma...

Ultimele Stiri

Ce filme noi vedem la Cineplexx din 24 iunie

Iata premierele filmelor din aceasta saptamana cinematografica si informatiile referitoare la programul lor din rețeaua Cineplexx.

23-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Lansari Valerian Sava si Emanuel Parvu la TIFF 202…

Festivalul Internațional de Film Transilvania și Editura Școala Ardeleană vă invită la lansarea cărților apărute în Colecția TIFF Cinefil:

23-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Proiectie de film si picnic comunitar pe Insula La…

Sâmbătă, 25 iunie, Asociațiile Bloc Zero și MaiMultVerde organizează o seară de film pentru toate vârstele pe Insula de pe Lacul Morii.

23-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Uneori ninge cu zapada, alteori cu intuneric - in …

Cel mai nou film semnat de Gabriel de Achim, Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric, va putea fi văzut din 1 iulie, în premieră, în cinematografe, imediat după proiecțiile...

22-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Premiera la TIFF 2022: Aurica, viata de caine de M…

Aurică, viață de câine - sau cum a ajuns un fost deținut personaj principal într-un film despre iubirea față de animalele abandonate.

22-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Victor Rebengiuc la CineFan.podcast

CineFan.podcast v-a pregătit o surpriză! În curand veti putea vedea o editie specială a emisiunii noastre!

17-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Pro TV anunta startul filmarilor pentru un nou ser…

Începutul verii coincide cu una dintre cele mai așteptate vești ale sezonului: PRO TV anunță achiziționarea și startul filmărilor pentru un nou serial! Un clasic... care aduce acel twist mereu surprinzător...

16-06-2022 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

Caravana filmului romanesc - Cartea și filmul ajun…

Caravana filmului românesc – Cartea şi filmul pornește din nou la drum și ajunge la Jimbolia.

15-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Ce filme noi vedem la Cineplexx din 17 iunie

Iata premierele filmelor din aceasta saptamana cinematografica si informatiile referitor are la programul lor din rețeaua Cineplexx.

15-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Va urma: suspans, comedii si povesti inspirate din…

După succesul primei ediții, secțiunea Va urma / Coming Up Next, dedicată devoratorilor de seriale, revine în acest an cu opt titluri noi care au făcut furori în Finlanda, Israel...

15-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

12 scurt metraje romanesti in competitia Anonimul …

Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL va avea loc în perioada 8 - 14 august 2022, la Sfântu Gheorghe (Delta Dunării).

15-06-2022 | Eveniment | Emanuel Lazarescu

Disney+ este disponibil de azi in Romania!

Abonații vor putea viziona cele mai îndrăgite producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, toate într-un singur loc.

14-06-2022 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

Jurrassic World: Dominion - finalul unei ere

Ultima parte a trilogiei noi Jurassic World ajunge în cinematografe din 10 iunie.

12-06-2022 | CineStuff | Avramescu Alexandru Virgil

Jurassic Park: Recapitularea seriei

Jurassic Park e o serie de filme care se bazează pe romanul cu acelaşi nume scris de Michael Crichton.

12-06-2022 | CineStuff | Avramescu Alexandru Virgil

Proiectii de film documentar spaniol la Institutul…

În lunile iunie și iulie, Institutul Cervantes din București și Happy Cinema propun publicului interesat de artă o serie de proiecții de filme documentare.

11-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Fascinanta miniserie Years and Years va fi difuzat…

Focus Sat TV va difuza din 16 iunie aclamata miniserie Ani și Ani / Years and Years (2019) în serile de luni și joi, de la ora 21:30.

11-06-2022 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

Ce filme noi vedem la Cineplexx din 10 Iunie

Iata premierele filmelor din aceasta saptamana cinematografica si informatiile referitor are la programul lor din rețeaua Cineplexx.

10-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

De 3 ori mai multa distractie la TIFF in familie

Jocurile, atelierele și distracția în aer liber se întorc la cea de-a 21-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania, într-un program extins, dedicat copiilor și părinților prezenți la Cluj-Napoca...

10-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Batem palma? Intrebarea care va sta pe buzele tutu…

Cunoscutul show internațional Deal of no Deal ajunge la Pro TV în curând!

10-06-2022 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

CineFan.ro lanseaza primul video podcast de film d…

După 16 ani în care v-am oferit vouă, cititorilor, cele mai noi ştiri din domeniul cinematografiei dar şi interviuri şi corespondenţe de la festivaluri de film din toată lumea, site-ul...

09-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Benzi desenate

Red Goblin si 101 Figurine te invita la prima editie May Fair 2022

Citesti comics? Ai o colectie impresionanta de figurine? Iti plac super-eroii? Avem o super veste pentru tine!