Incep inscrierile de anul acesta pentru Bucuresti Docuart Fest

Editia a III-a a festivalului de film documentar se va derula in perioada 1-5 octombrie 2014, si asemenea anilor precedenti, echipa Docuart asteapta cu nerabdare sa cunoasca noi participanti si tinere talente.

Fostele editii ale acestui festival au cumulat experiente care se fac ale voastre de aceasta data. Producatori si co-producatori de film din Romania si Republica Moldova si studenti din cadrul universitatilor de film sunt invitati sa isi inscrie productiile cu incredere in sectiunea competitionala de documentar sau in sectiunea competitionala pentru studenti. Inscrierea si participarea sunt intru totul gratuite.

Cei interesati sunt rugati sa completeze formularul de inscriere, dar nu inainte de a lua la cunostinta regulile si conditiile de participare mentionate in regulamentul festivalului.

Inscrierile sunt valabile in perioada 1 iunie – 31 iulie 2014. Pentru orice nelamurire un membru Docuart va va raspunde prompt la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

BDF (Bucuresti Docuart Fest) este un festival de film documentar romanesc. Festivalul este organizat de asociatia Docuart care sustine si promoveaza documentarul romanesc.

Pentru inscrieri sau mai multe informatii click aici.


Din aceeasi categorie...

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Cariera de peste cinci decenii a actorului Dan Nuțu va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Activitate, în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo 2024, din 29 aprilie. 

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Cariera de peste șase decenii a actriței Rodica Mandache va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Carieră în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo.

Începe Festivalul Filmului Palestinian 2024: Program și bilete disponibile

Începe Festivalul Filmului Palestinian 2024: Program și bilete disponibile

Festivalul Filmului Palestinian 2024 va avea loc între 18 și 21 aprilie la București și pe 28 aprilie în Cluj-Napoca iar programul detaliat și biletele sunt acum disponibile.