Consiliul Judetean Arges si Asociatia „3fest” organizeaza cea de-a VIII-a editie a Festivalului International de Arta pentru Tineri 3fest in perioada 25-29 august 2014 in Pitesti. 

Festivalul 3fest este un festival concurs pentru tinerii cu varsta cuprinsa intre 13-30 de ani. 

Sectiunile la care se pot inscrie sunt: film, fotografie, muzica (ROCK) si, in premiera anul acesta, street art: bboy, MC, graffiti. 

Tema festivalului este: JOACA. 

Participantii sunt asteptati sa se inscrie pana la data de 15 august 2014 la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Asociatia 3fest isi rezerva dreptul de a folosi toate materialele realizate de catre participanti in scopul promovarii festivalului.

Calendarul festivalului este urmatorul: 

Luni, 25.08.2014

17.00 Deschiderea festivalului. Concurs de Street Art – Parc Lunca Argesului: graffiti, bboy, rollerblading si MC. Seara va fi un party in aer liber

Marti, 26.08.2014

10.00 Atelier despre consumerism oferit de Grupul Quantic

16.00 Semifinala Concursului de muzica: 9 trupe rock (din tara si strainatate) vor canta in 3 baruri diferite, la un interval de o ora: ora 16.00 La Dolce Vita, ora 17.00 Club Ignition, ora 18.30 Club Urban Home. Este asteptata sa revina trupa de heavy metal Agorphos (FRANTA) – castigatoarea Marelui Premiu 3fest 2013. Presedintele juriului va fi Zoltan Andras (Sarmalele Reci).

Miercuri, 27.08.2014 

11.00 Atelier Regie de film cu Alexandru Capatoiu, Loc: Sediul 3fest (inscriere pe mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

18.00 Finala concursului de muzica – Club Hush Pitesti

Joi, 28.08.2014 

10.00 Atelier Scenaristica si Creative Writing cu Filip Columbeanu, loc. Sediul 3fest (inscriere pe mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

13.00 Performance Lorgean Theatre – primul teatru de apartament din Romania! (detalii la: http://lorgeantheatre.wordpress.com/ ) va avea spectacolul in sediul 3fest (inscriere pentru spectacol la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) si la sfarsit va fi o lansare de carte scrisa de Jean-Lorin Sterian            

16.00  Concursul de scurt metraje la Cinema Modern. Presedintele Juriului - Irina Margareta Nistor (critic de film). Alexandru Bindea (actor), Emanuel Lazarescu (critic de film), Razvan Marinescu (actor). In concurs sunt inscrise filme din Franta, Polonia, Anglia, de la studenti si absolventi UNATC, precum si de la amatori. 

Vineri, 29.08.2014 

17.00 concurs de Street Art - Parc Lunca Argesului: bboy, rollerblading si MC.

22.00 Party 3fest – Club Urban Home 

Pentru mai multe detalii despre concurs, regulament si inscrieri, puteti accesa pagina de facebook: www.facebook.com/3fest . 

Programul poate suferi modificari. Pentru a fi la current cu cele mai noi informatii legate de program acceasati cu incredere pagina oficiala de Facebook a Festivalului.  

Festivalul 3fest este un festival finantat de Consiliul Judetean Arges si face parte din manifestarile dedicate Sarbatorilor Argesului si Muscelului, editia a VIII-a. 

Directorul festivalului este Ania Dana Cazan, care a crezut in acest proiect de la inceput. Dovada ca visele se implinesc, evenimentul a ajuns la cea de-a 8-a editie.


Din aceeasi categorie...

Azi începe Comic Con 2024: Evenimentul se desfășoară în acest weekend la Romexpo din București

Azi începe Comic Con 2024: Evenimentul se desfășoară în acest weekend la Romexpo din București

Cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video și cosplay, Comic Con România deschide porțile celei de-a unsprezecea ediții vineri, 19 aprilie.

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Cariera de peste cinci decenii a actorului Dan Nuțu va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Activitate, în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo 2024, din 29 aprilie. 

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Cariera de peste șase decenii a actriței Rodica Mandache va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Carieră în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo.