O noua editie IPIFF se pregateste de start in decembrie!

Uniunea Producatorilor de Film si Audiovizual din Romania - Patronatul Societatilor de Productie din Cinematografie si Televiziune (UPFAR-PSPCT) in parteneriat cu Asociatia Romana de Gestiune a Operelor din Audiovizual (UPFAR-ARGOA), cu sprijinul Centrului Natonal al Cinematografiei si al Arhivei Nationale de Film – Cinemateca Romana organizeaza intre 14-17 decembrie 2016 cea de-a XI-a editie a IPIFF - Festivalul Indie al Producatorilor de Film Independenti.

Timp de patru zile cinefilii din Bucuresti vor avea din nou ocazia sa vizioneze la Cinemateca Eforie cele mai noi premiere INDIE (independente) ale producatorilor de film independenti, filme de lung si scurt metraj (productii fara sprijin financiar din partea CNC), precum si o serie de scurt metraje ale Scolilor de Film.

Ajuns la editia a XI-a, IPIFF este singurul festival din tara dedicat  producatorilor de film. 

Din 2013, IPIFF si-a propus sa devina promotorul si sustinatorul productiilor INDIE, a producatorilor de film cu adevarat independenti.

Incepand cu aceasta editie, IPIFF-ul  va dedica o zi (17 decembrie) din programul festivalului intalnirilor cu producatorii independenti  pentru a stabili impreuna modalitatile concrete de promovare, sustinere si de sprijin direct pentru productia de film independenta.

“Vino sub umbrela IPIFF-UPFAR ”.

Nu ratati sansa de a va arata filmul pe marele ecran in cadrul IPIFF XI - 2016!

Filmele premiate vor primi Trofeul Festivalului, Diplome si Premii in bani.

Inscrie-ti filmul pe www. ipiff.ro sau direct pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

IPIFF – Locul de intalnire al filmelor INDIE.

Organizator:

Uniunea Producatorilor de film si Audiovizual din Romania - Patronatul Societatilor de Productie din  Cinematografie si Televiziune (UPFAR/PSPCT), in parteneriat cu Agentia Romana de Gestiune a Operelor din Audiovizual (UPFAR-ARGOA).

Cu sprijinul: Centrului National al Cinematografiei si al Arhivei Nationale de Film – Cinemateca Romana.

Detalii pe site-ul www.ipiff.ro


Din aceeasi categorie...

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, în selecția Festivalului de la Cannes 2024

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, în selecția Festivalului de la Cannes 2024

Nasty, documentarul despre viața și cariera tenismenului român Ilie Năstase a fost inclus în selecția celei de-a 77-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice din lum...

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, va avea premiera mondială în Competiția Oficială la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, va avea premiera mondială în Competiția Oficială la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, a fost selectat în Competiția Oficială a celei de-a 77-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes care va avea loc între 14 și 25 mai. ...

Lynx Festival 2024 va avea loc între 4 - 9 iunie

Lynx Festival 2024 va avea loc între 4 - 9 iunie

Prima ediție a festivalului de fotografie și film documentar, dedicat exclusiv naturii, a fost sold-out.