In februarie, pentru al treilea an consecutiv, Digi24 si Digi Film vor transmite, in direct si in exclusivitate, festivitatea de decernare a premiilor Academiei Americane de Film, care va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles.

In pregatirea acestui moment de varf al cinematografiei, Digi24 si Digi Film vor transmite, marti, 24 ianuarie, de la ora 15:18, Nominalizarile la premiile Oscar 2017, care sunt prezentate anul acesta de artisti laureati sau nominalizati in anii anteriori: Jennifer Hudson, Brie Larson, Emmanuel Lubezki, Jason Reitman si Ken Watanabe

Ei se vor alatura lui Cheryl Boone Isaacs, presedinta AMPAS.

Criticii si publicul cinefil se asteapta la cateva nominalizari date ca sigure: La La Land, Fences si Manchester by the Sea pentru cel mai bun film, Casey Affleck si Denzel Washington pentru actor in rol principal, Natalie Portman, Emma Stone sau Meryl Streep pentru actrita in rol principal, precum si Moana si Kubo and the Two Strings pentru animatie se vor regasi, cel mai probabil, printre anunturile din 24 ianuarie.

Cea de-a 89-a editie a Galei Premiilor Oscar este transmisa in direct de la Los Angeles pe 26 februarie si poate fi vizionata si fara traducere in limba romana la Digi24 si Digi Film.

Sosirea vedetelor pe covorul rosu din fata renumitului Dolby Theatre din Hollywood, interviurile, tinutele si Gala Oscar prezentata de Jimmy Kimmel se vad in noaptea de duminica spre luni (26 spre 27 februarie), la Digi24 si Digi Film, de la ora 02:00 si pana in jurul orei 06:30.

Digi Film va difuza versiunea editata a Premiilor Oscar in reluare, luni, 27 februarie, de la ora 22:00.

Oana Zamfir si invitatii ei vor comenta predictiile, momentele de varf ale anului cinematografic si cele mai importante secvente ale serii, incepand cu ora 01:00 pe Digi24 si 01:30 pe Digi Film. 

De altfel, postul de televiziune va difuza, in jurnalele de stiri, o serie de materiale dedicate editiei din acest an a premiilor Oscar.

Oscarurile – Premiile Academiei Americane de Film – se decerneaza inca din 1929 si au fost televizate din 1953 pana in prezent. 

Peste 200 de tari difuzeaza ceremonia de la Hollywood, care rasplateste cele mai importante realizari in domeniul cinematografiei in decursul unui an.


Din aceeasi categorie...

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, în selecția Festivalului de la Cannes 2024

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, în selecția Festivalului de la Cannes 2024

Nasty, documentarul despre viața și cariera tenismenului român Ilie Năstase a fost inclus în selecția celei de-a 77-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice din lum...

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, va avea premiera mondială în Competiția Oficială la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, va avea premiera mondială în Competiția Oficială la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, a fost selectat în Competiția Oficială a celei de-a 77-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes care va avea loc între 14 și 25 mai. ...

Lynx Festival 2024 va avea loc între 4 - 9 iunie

Lynx Festival 2024 va avea loc între 4 - 9 iunie

Prima ediție a festivalului de fotografie și film documentar, dedicat exclusiv naturii, a fost sold-out.