Graham McTavish, actorul cunoscut pentru rolurile din Hobbitul, Lucifer, House of the Dragon sau The Witcher vine la cea de-a zecea ediție Comic Con din București.

Evenimentul va avea loc în perioada 26-28 august la Romexpo.

Actorul a făcut parte din distribuția a numeroase filme și seriale esențiale din cultura pop contemporană. L-a interpretat pe gnomul Dwalin în trilogia Hobbitul, pe Father Kinley și pe demonul Dromos în serialul Lucifer și a fost anunțat ca făcând parte din distribuția celui de-al doilea sezon The Witcher unde îl joacă pe Sigismund Dijkstra.

De asemenea, îl vom putea vedea pe Graham McTavish în super producția HBO House of the Dragon, prequel al serialului fenomen Game of Thrones. El îl va portretiza pe Ser Harrold Westerling, lord comandant al gardei regelui Viserys I Targaryen, iar zvonurile spun că rolul său a fost extins dincolo de cărți.

Filmografia actorului mai cuprinde și alte roluri precum cele ale The Saint of Killers în seria AMC The Preacher sau pe cel al lui Dougal McKenzie în Outlander.

Acesta nu s-a ținut departe nici de animații, fiind vocea lui Dracula în seria Netflix Castlevania, Deglan în The Witcher: Nightmare of the Wolf,  precum și vocea lui Loki în diverse producții animate Marvel.

Experiența lui Graham nu se limitează doar la filme și seriale. Actorul de origine scoțiană l-a interpretat și pe Zoran Lazarevic, principalul antagonist din jocul Uncharted 2: Among Thieves, dar și pe Charlie Cutter în Uncharted 3: Drake’s Deception.

Mai mult, McTavish a scris și o carte, alături de colegul său din Outlander, Sam Heughan, Clanlands: Whisky, Warfare, and a Scottish Adventure Like No Other, care s-a clasat pe primul loc în topul  New Yorker al celor mai bine vândute cărți în 2020.

Graham McTavish se alătură astfel lui Ross Marquand (Avengers, The Walking Dead, What If…) și Clive Standen (Vikings, The Walking Dead) și completează lista actorilor invitați anul acesta la East European Comic Con presented by Kaufland.

În perioada următoare, urmează să aflăm care sunt ceilalți 3 actori care vor participa la panel-uri, sesiuni de autografe și fotografii cu fanii, dar și noi informații legate de principalele atracții de anul acesta de la Comic Con: zona de gaming, Aleea Artiștilor, zona de târg, board games, cosplay sau zona de street food.

Biletele au prețuri variate și sunt disponibile pe http://comic-con.ro/tickets/http://comic-con.ro/tickets/

Evenimentul este prezentat de Kaufland.


Din aceeasi categorie...

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Actorul Dan Nuțu, omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala GOPO 2024

Cariera de peste cinci decenii a actorului Dan Nuțu va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Activitate, în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo 2024, din 29 aprilie. 

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Rodica Mandache, distinsă cu Premiul pentru Întreaga Carieră la Gopo 2024

Cariera de peste șase decenii a actriței Rodica Mandache va fi recompensată cu Premiul pentru Întreaga Carieră în cadrul celei de-a 18-a ediții a Galei Premiilor Gopo.

Începe Festivalul Filmului Palestinian 2024: Program și bilete disponibile

Începe Festivalul Filmului Palestinian 2024: Program și bilete disponibile

Festivalul Filmului Palestinian 2024 va avea loc între 18 și 21 aprilie la București și pe 28 aprilie în Cluj-Napoca iar programul detaliat și biletele sunt acum disponibile.