Invitata noastra speciala din aceasta saptamana este actrita Aliona Munteanu. Cinefilii o cunosc din filmul Schimb Valutar - regia Nicolae Margineanu, film cu care a fost nominalizata la premiile Gopo in 2009. Aliona locuieste acum in Canada unde a jucat in serialul Toute la Vérité la TVA si in serialul Une histoire Vraie la Télé-Québec. A castigat premiul ca cea mai buna actrita la Festivalul de Film Trebas cu rolul Claire din filmul Obssesion - regia Calin Darabut. Iata mai jos ce a scris pentru voi Aliona si filmul ei preferat.

"Pe linga, deja, clasicile filme Notebook si P.S. I Love You, imi place foarte mult filmul The Good Lie. Iar din categoria animatie ador: Tangled, Wall-E si Despicable Me

Unul din filmele mele preferate este si Heaven is for Real - regia Randall Wallace. Un film care m-a facut sa iubesc si mai mult viata, sa am grija de tot ce fac aici pe Pamint ca dupa aceea sa ma pot bucura si in Cer. 

Un film care ma indeamna sa devin mai buna, mai iubitoare, ma invata sa ma bucur de fiecare lucru marunt si sa traiesc fiecare clipa de parca ar fi ultima. Acest film ma face sa cred si sa sper. Vi-l recomand din toata inima. Va doresc vizionare placuta!"

Iata citeva informatii despre film: http://www.cinefan.ro/film/7665-heaven-is-for-real-2014

Foto Aliona Munteanu fotografiata de Anatolie Ciobanu.