Universul monştrilor se extinde şi cuprinde acum Bucureştiul care ajunge în centrul atenţiei după ce legendarii Godzilla şi Kong iau cu asalt Casa Poporului.

Desigur, este vorba de spotul care îi zăreste pe cei doi monştri pe meleaguri mioritice şi care este doar o metaforă menită să aducă în atenţia cinefililor faptul că noul film Godzilla x Kong: Un Nou Imperiu / Godzilla x Kong: A New Empire va avea premiera pe marile ecrane din toata ţara începând de vinerea aceasta. 

Regizorul Adam Wingard prezintă întoarcerea pe marile ecrane a legendarelor personaje într-o poveste colosală, plină de aventură și acțiune, Godzilla x Kong: Un Nou Imperiu, o producție marca Legendary Pictures de la Warner Bros. Pictures.

Filmul este distribuit de Vertical Entertainment și are premiera pe marile ecrane din România începând din 29 martie.

Bătălia legendară continuă! Universul monștrilor urmărește continuarea explozivei confruntări dintre neînfricatul Godzilla și atotputernicul Kong care, de data aceasta, trebuie să învingă o amenințare necunoscută, ascunsă adânc în lumea noastră și extrem de periculoasă pentru existența tuturor.

Godzilla x Kong: Un Nou Imperiu explorează și mai mult istoria celor doi Titani și originile lor, misterele de pe Insula Craniilor, dar și secretul legăturii dintre aceste creaturi extraordinare și oameni.

Regizorul filmului este din nou Adam Wingard. Din distribuție fac parte actorii: Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns și Fala Chen.

Scenariul este semnat de Terry Rossio, Simon Barrett și Jeremy Slater, după o poveste de Rossio, Wingard și Barrett, bazat pe Godzilla, personajul deținut de TOHO Co., Ltd.

Filmul este produs de Mary Parent, Alex Garcia, Eric Mcleod, Thomas Tull și Briand Rogers. Producătorii executivi sunt Wingard, Jen Conroy, Jay Ashenfelter, Yoshimitsu Banno și Kenji Okuhira.

Și de această dată, Wingard colaborează cu directorul de imagine Ben Seresin, designerul de producție Tom Hammock, editorul Josh Schaeffer, designerul de costume Emily Seresin.

Compozitorii sunt Tom Holkenborg și Antonio Di Iorio.

Warner Bros. Pictures și Legendary Pictures prezintă o producție Legendary Pictures, un film de Adam Wingard, Godzilla x Kong: Un Nou Imperiu.

Filmul ajunge în premieră pe marile ecrane începând din 29 martie și este distribuit la nivel național de Vertical Entertainment.