Din aceasta saptamana ne mutam de pe Blog pe Site si va asteptam in fiecare saptamana cu recomandarile cinematografice! In fiecare vineri dimineata aflati de la noi ce merita sa vedeti la cinema si ce trebuie evitat!

Saptamana aceasta incepe cu o comedie, continua cu un film de animatie si apoi cu un thriiler. Dar sa le luam pe rand:

Sex Tape este o comedie regizata de Jake Kasdan (Orange County, Bad Teacher) in care Cameron Diaz si Jason Segel sunt un cuplu plictisit de viata lor de familie. Intr-o seara, putin chercheliti, se gandesc la un lucru inedit pentru a iesi din rutina zilnica: sa se inregistreze atunci cand fac sex.

Toate bune pana in momentul cand inregistrarea ajunge din greseala pe toate iPAD-urile pe care acestia le-au facut cadou rudelor, prietenilor si… postasului.

Cursa pentru a recupera si sterge inregistrarea incepe!

Filmul marcheaza a doua colaborare intre Cameron Diaz si regizorul Jake Kasdan dupa comedia Bad Teacher din 2011 (si la a carei continuare se lucreaza deja).

Pentru cei mici, in aceasta saptamana distribuitorii ne-au pregatit si o animatie. Este vorba de continuarea aventurilor lui Stropi Agrarescu in Planes: Fire and Rescue - 3D / Avioane: Echipa de interventii - 3D.

Mizand pe ideea ca oricine trebuie sa primeasca o a doua sansa in viata, realizatorii animatiei il readuc in prim-plan pe indragitul Stropi Agrarescu care, alaturi de o echipa de pompieri de elita, isi asuma rolul de a proteja parcul istoric Piston Peak. Totul pare in regula pana cand Stropi descopera o problema la motor care s-ar putea sa ii fie fatala. Ce se va intampla mai departe, va lasam pe voi sa descoperiti in aceasta noua productie Disney!

In varianta dublata in limba romana ii veti putea auzi pe Claudiu Maier (Stropi Agrarescu) si Vlad Radescu (Ofiter Vartej).

Ultima premiera din aceasta saptamana este In order of Dissapearence / Kraftidioten / In ordinea disparitiei.

Filmul spune povestea unui om obisnuit, soferul unei autoutilitare de deszapezire, care ajunge peste noapte un erou justitiar necunoscut, un adevarat cosmar pentru bandele de mafioti, traficanti de droguri, care opereaza in zona. 

In ordinea disparitiei este thriller si in acelasi timp o comedie neagra scandinava in regia lui Hans Petter Moland, cu Stellan Skarsgard si Bruno Ganz in rolurile principale.