Asa cum bine stiti in fiecare luna cei de la MGM au un sarbatorit. 

Luna aceasta va fi celebrat actorul si regizorul Clint Eastwood. Tot in luna mai MGM prezinta o selectie de filme de neratat pe care le recomandam mai jos:

La Multi Ani, Clint Eastwood! (in fiecare joi de la 22:00)

Pe 31 mai implineste 84 de ani Clint Eastwood. Veteranul actor si regizor detine patru premii Oscar si se afla in plina putere creativa si astazi. 

MGM ii aduce tribut marelui cineast de la Hollywoord cu patru filme. Vor fi difuzate Bronco Billy, realizat in 1980, apoi Pe urmele banilor / Thunderbolt and Lightfoot, in care Eastwood apare cu tanarul Jeff Bridges. Apoi urmeaza o creatie din seria Dirty Harry, Procurorul / The Enforcer, iar in final va fi difuzat westernul Spanzurati-i sus si scurt!  / Hang 'em High.

 

Alte recomandari din luna mai:

Ultimul Tango In Paris / Last Tango in Paris (1 mai, ora 22:00)

Putem urmari interpretarea exceptionala a lui Marlon Brando in rolul unui barbat a carui viata este rupta in doua de sinuciderea sotiei si care incearca sa uite de durere implicandu-se intr-o relatie lipsita de emotii cu o straina (Maria Schneider).                                  

Scandal (4 mai, ora 21:40)

Filmul este inspirat dintr-un scandal sexual real, care a zdruncinat intreaga Anglie la sfarsitul anilor 1950. Prostituata Christine Keeler (Joanne Whalley) se implica intr-o relatie sexuala cu un ministru, dupa ce intretine raporturi intime si cu atasatul militar naval al Uniunii Sovietice.

Frizeria / Barbershop (10 mai, ora 20:00)

Frizeria prezinta viata de zi cu zi a unei frizerii din sudul orasului Chicago. Dupa moartea tatalui sau, Calvin (Ice Cube) nici nu vrea sa auda de afacerea mostenita, a carei activitate i se pare timp irosit. Dupa ce vinde afacerea unui dezvoltator imobiliar local, incet-incet Calvin accepta mostenirea tatalui sau si este pus in situatia in care sa-si regandeasca prima decizie.