Abia ce-a terminat cu Urzeala Tronurilor / Game of Thrones, unde il interpreteaza pe printul Oberyn Martell, si deja i s-a anuntat aparitia intr-un nou serial - ne referim, evident, la actorul chilian Pedro Pascal, care tocmai a primit rolul lui Javier Pena in serialul Narcos.

Pena, agent antidrog in cadrul DEA (Drug Enforcement Administration), are ca scop prinderea celebrului traficant de droguri Pablo Escobar, aici interpretat de Wagner Moura (Elysium, Rio, I love you).

Serialul, produs de Netflix, va avea premiera, pare-se, in 2015 si de regie si productie se va ocupa Jose Padilha, care a regizat si recent lansatul Robocop

El a mai colaborat cu Moura si inainte, cei doi lucrand impreuna la filmele de actiune Elite Squad (2007) si Elite Squad: The Enemy Within (2010), ambele productii braziliene.

Filmarile vor avea loc in Columbia. Am putea spune ca acest lucru constituie un fel de revenire aproape de casa pentru Pascal - desi nascut in Chile, actorul a crescut in Statele Unite, parintii lui fiind refugiati politic in timpul regimului lui Augusto Pinochet, si a lucrat in marea majoritate a timpului in New York, unde se afla de altfel si acum - jucandu-l pe Don John in adaptarea piesei Mult zgomot pentru nimic / Much Ado About Nothing de William Shakespeare, in cadrul evenimentului Shakespeare in the Park.